Merhabalar. İngilizce forumda da paylaştığım yazıyı sizlerle paylaşmak istedim. Son zamanlarda Waves'e bakıyordum ve bunun çok yüksek bir potansiyel olduğunu fark ettim.
Sebepler şunlardır:
1) Pazar Hacmi halen çok düşükt.
2) İlk çıkış noktasına kıyasla çok fazla artış olmadı. ICO değerinin sadece 3,5 katına ulaştı. (1.33 ila 4.55)
3) Toplam nominal 100 milyon. Bir milyar seviyesinde değil. Bugünkü değerinin 100 katına ulaştığında bile, 45,5 milyar dolarlık bir pazar hacmine sahip olacak. Bu değer, Bitcoin'in şu anki pazar hacminin altındadır. (Şu an itibariyle Bitcoin pazar hacmi: 53.8 milyar dolar)
4) 1 Ağustos sonrasında en aktif altcoinlerden biri.
5) Waves Ethereum gibi kendi teknolojisine sahiptir. Ve Ethereum ile partnerlikleri var
Bu sebeplerden dolayı, portföyümün çoğunu Waves kullanarak değerlendirdim. Yıl başından haziran ayına kadar 50 katına çıkan Ethereum gibi, kısa sürede 50-100 kata çıkacağından eminim.
Katılanlar?
dusuncelerın dogru olmakla bırlıkte acıklaman yanlıs. şöyle açayım size.
waves ıco fıyat 0,18 cent ıle 0,22 cent arası bırseydı yanlıs hatırlamıyorsam. yanı ıco fıyatının 30 kat yukarısını gormus durumda DOLAR bazında. ama su an gordugu fıyat ıle ıco zamanlarındakı BTC fıyat arasında da nerdeyse 10-15 kat fark var. bıtcoın 400-600 dolar arasındaydı mesela. bırde o zamanlar ıcolara olan yatırım mıktarlarını fılan dusundugumuzde waves ıco fıyatları ıle kıyaslama yapmak hata olur. waves yokmuş gıbı sıfırdan bugun ıco ya cıksa toplayacagı para ölüsünden 100m dolar olur. saçma sapan ıcoların 5-10m topladıgını dusunursek.
bu nedenle yer ve zaman onemlı. fıyat karsılastırması yaparken ıco zamanı btc fıyatına bakarak karsılastırma yapmanızı tavsıye ederım. o zamankı toplam market cap 10-15 mılyar dolardı. btc 600 dolar.
kısaca ıco zamanı waves ıcın yıne 10 dolar dıyorlardı. o zamanlar 10 dolar 0,0166 btc yaparken su an 10 dolar 0,003 btc yapıyor. bu sebeble waves ın 0,0166 btc lık degerı asıl beklenen degerdır. ve su an 5.5 dolarlarda gezmesıne ragmen ıco fıyatının 5.55 katında fılan.
bu sebele zaten ben her yerde waves ucuz dıyorum
dolara bakmayın.
edıt: 0,0166 btc sevıyesıne normal sartlar altında hersey guzel olsaydı sımdıye coktan erısmıs olması gerekıyordu. ama eth forku btc pump xrp pum xmr pump falan fılan sonra btc fork. pıyasa rahat durmuyor