Pages:
Author

Topic: WAVES kısa zamanda 50-100 katına çıkacak. Evet mümkün, çünkü... - page 8. (Read 10301 times)

full member
Activity: 238
Merit: 105
Bende yatırımımın bir kısmını waves'e çevirmişti. Son fiyat artışı ile birlikte x3 yaptı diyebilir. 2018 Waves için çok iyi geçeceği söyleniyor. Son güncellemeleri ile walletları da oldukça kullanışlı oldu. Ancak smart contract yazılımı kısmı için biraz kullanışsız olduğunu söylüyorlardı. Kullanmadığım ve anlamadığım için bu konuda yorum yapamıyorum.
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Normalde waves için 20 dolar'da yarısını satarım diye düşünüyordum ama gidişata bakınca satmak akıl karı gibi durmuyor.

İşlem ücretleri ve işlem süresiyle çıldırtan bitcoin 17 bin dolar ediyorsa,
Bir kedi oyununun bi anda bütün ağı kilitleyebildiği ethereum 700 dolar ediyorsa,
ne idüğü belirsiz dash 930 dolar ediyorsa,
waves için bırakın 20-30 doları, 100 dolar bile ucuz kaçar.

Şunuda söyleyeyim yine de ben sakin kalıp grafiğe göre hareket edeceğim. Yükseliş trendinin bozulduğunu görürsem satıp alttan alarak waves sayısını arttırmayı deneyeceğim.
Grafikten anlamayan hodl yapsın pişman edeceğini sanmam.
hero member
Activity: 700
Merit: 553
o değil de güzel arttı öyle böyle artmadı baya arttı, daha artacak, belki biraz salar, bi süre yine yatay gider ama artacak. o 100 dolar buraya gelecek.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Fiyat hedefi belirlemeyin bence yani daha iyi yöntem varken bir fiyat belirlemek soç aklıma yatmıyor. Hedefin ev sahibi olmaktır alacağın ev için bir fiyat belirlersin tamam bu mantıklı. Bunun haricinde işte atıyorum 50 dolar olsun 40 dolar olsun çıkış yaparım dememek gerekiyor. Hedefi 10 dolar olanlar vardı 10 doları geçince artış hızlandı ve beklenen bir artış gerçekleşti. 10 dolardı bekleyerek hedef koyan birisi hedefe ulaştım hemen çıkayım düşüncesiyle hareket eder ve daha fazlasını kazanabilecekken hatalı yolu tercih etmiş olur, hatalı derken potansiyeli göz ardı etmiş olur. Projeyi takip ederek projenin haritasına göre fiyat takibi yapmak iyi olur.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
wawes si bende almışım ve beklemeye devam ediyorum hedefim 45 dolar şubatan beri almışım ve bekletiriyorum
member
Activity: 126
Merit: 10
3 dolarken hanımı ikna edipte alamamıştım. Şimdi 15 dolar oldu.halen büyüyün bir değer ve uzun vadede artmaya devam edicektir. Ama insanın doğasında 3 dolarken almadığın şeyi 15 dolardan almaya kalkmak koyar biraz. 6-7 dolarken birazcık gizliden almıştım tabi Cheesy Ama kafamdaki yatırımı yapamadığım için halen bir yas havasındayım.
full member
Activity: 210
Merit: 100
Dünden beri waves teki artış benim de dikkatimi çekti ve bu nedenle de yatırım kararı almaya çok yakınım özellikle istikrar li bir şekilde artması beni cezbediyor.
full member
Activity: 322
Merit: 154
21 aralık gecesi-22 aralık sabahı terketmeye hazirlandiğim dalga Smiley kalan arkadaşlara yatırımlarında başarılar dilerim
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Hep söylendi aslında . Biraz sabır , Az sabır diye diye helak etti çoğu kişi Waves için kendisini . Hakaretler yedi etti / fakat an itibariyle waves ' de ki artış güzel gidiyor . halen de diyebiliyoruz uzun vade beklemek önemli ..
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Waves yerıne aynı tutarı btc de tutsaydınız 1 yıl onceden bahsedıyorum çok daha fazla kazandırırdı gerçi 20c den geldıgı yere baktıgınız zaman su an waves cok ıyı kazandırmış durumda ama sabır gerekıyor waves için para olacaktı alacaktık 5000 tane 20c cıvarında atacaktın cuzdana 1 yıl sonra açıp bakacaktın
member
Activity: 112
Waves ilgilendiğim coinlerden. Belki cesaretimi toplar bir miktar alırım.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Bizim türklerin güveni bir nevi yerine geliyor suan 15 dolar ve artabilir bakalim daha nerelere gelecek
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Bu konu yaklaşık 4-5$larda iken açıldığına göre konuyu açan arkadaş minimum 50 kat beklediğine göre tahmini fiyat 200-250$ aralığında açıkçası bu benim düşünceme göre az bile sayılır dolar bazında. Zira 2 yıl içinde 100k $ olmasını beklediğimiz , bu yılın başında 2.000$ -2.500$ dan seneyi kapatırmı tartışmaları arasında şimdi sene sonu 19.000$ olurmu sunu konuştuğumuz bir bitcoin var. Eğer ki Waves ekibi beklenenin yarısını bile verse bu rakamlar hayal değil az kalır.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Bu aralar enteresan bir şekilde hareketlenmeye başladı ama müthiş kar bekleyenleri uçuracak cinsten bir şey değildi bence. Ben de bir süredir kenara attığım Wavesten olumlu şeyler bekliyordum ama nedense insanlarda oluşan beklentinin büyüklüğünü karşılayacağını kısa zamanda hiç sanmıyorum.
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
Best IoT Platform Based on Blockchain
BTC bazında hesaplama mı kaldı artık, BTC karşısında değerini artıran demeyim de hadi bari koruyan coin var da biz mi almadık. Waves  çok güzel hareketlendi ve bu dönemde  USD bazında çok kâr bıraktı. 100 katına çıkmasını bekleyemem çünkü bayağı zaman alacak ama önümüzdeki yıl için saklıyorum wavesi.
member
Activity: 154
Fiyat artışından çok bende merak uyandıran yeni dex güncellemesi ortaya adam akıllı bir şey çıkarırlarsa uzun vadeli o zaman patlama beklenebilir.
member
Activity: 140
Merit: 20
wavesleri bir iki sene unutan zengin olur hatta emeklide olabilir Smiley çok büyük bir potansiyeli var 1-2 yıl bekleyip satılmasa çok güzel bir para kazandırır.Bu aralar uzun bir durgunluğun ardından bir patlama yaşadı 15 dolar civarında şuan 50-100 kat olayına gelecek olusak nasıl 1 sene önce bitcoin 10 bin dolar hayal geliyordu herkese 1 sene içerisinde 17 bin dolar oldu waves tede 50-100 kat seviyeleri çok rahatlıkla görülebileceğini düşünüyorum.
member
Activity: 490
Benim çıktığım her coin böyle oluyor. Her çıktığım coin için konu açmayı düşünüyorum. Yatırımlarınızı ona göre şekillendirin Smiley
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Beklentinin bu kadar yüksek olduğu ve şuana kadar bu kadar düşük kalan başka bir coin var mı bilmiyorum. Sırf şu beklenti etkisiyle bende bir şeyler alıp kenara atacağım galiba.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Bende wavesin potansiyelinin çok daha yüksek olacağını düşünüyorum fakat 100 katına çıkabileceğiine ihtimal vermemiştim açıkçası. Ben alamadan çıkmasa bari😊
Pages:
Jump to: