Merhabalar, ilk mesajım. Forumu büyük bir dikkatle takip ediyorum. Değerli bilgiler için çok teşekkürler..
Ben de waves kervanına katıldım, ciddi de bir alış yaptım. Hem burada okuduklarım hem de iş dolayısıyla yılın 3-4 ayını Rusya'da geçirmem buna etken oldu. Moskova'da çoğu kişi projeyi biliyor ve elinden geldiğince ruble bazında alıyor. Hakkımızda hayırlısı artık
Bu arada waves tokenleri demiş birkaç arkadaş. İsimleri ve alınacak yerleri kısaca paylaşabilir misiniz? Elimiz bulaşmışken tam kirletelim madem
Benim aldıklarım $ocl, wavesgo, wnet, anryze, ilave olarak tracknet icosuna girdim. Bunlar benim icin uzun vade digerleri şimdilik al-sat.
Ayrıca dexteki assetlerin işe yaramayacağını söyleyen arkadaşa pek katılmıyorum. Bunun için trex borsasına girip 20x yapan Mercury ye bakılabilir ki 250sat civarlarında al-sat yapıyordum. Ama her assette alınmaz.
Hatta şunu diyebilirim ki dexteki bazı assetlerin wavesten daha çok kazandıracagını düşünüyorum ki bunlar tamamen kendi fikirlerim. Elbette ki YTD