Pages:
Author

Topic: 🎯 WINk (WIN) 🎲 / 🔊 Fiyat Takibi, Spekülasyon ve Tartışma 🚀 - page 11. (Read 4290 times)

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
bende şu bilgiyi vereyim , takip ettiğim bir çok telegram otc (tezgah altı alım satım) grubunda elronda makul alış teklifleri 8x , satış teklifleri 12x lerdeyken , win de makul alış teklifkeri 2.5x, satış teklifleri 3.5x civarında.
hatta en meşurunun linkini atayim;
https://t.me/MarketICOBOG

dikkat bu tarz grupların dolandırıcısı boldur. ucuz bulduğunuza zıplamayın mutlaka grubun bir adminini escrow kullanın ki bu bile dolandırılmayacağınız anlamına gelmez
hatta geçen sene bir türk genci bir ico nun telegram admini tarafından 750 bin usd dolandırılmıştı. konuda gerçekti videolarla falan ispatlamıştı genç.

bu bizim türk gencleri zengin yani:) 750bin dolar ne demek ya?
bu dolandiricilik zamazingolari insani huzursuz ediyo... telgram falan zaten cok cok az kullaniyorum, hatta hic bile diyebilirim.
bir tek bu forumdayim, baska da biseye gerek yok.

3 snap yapildi, 4 snap kaldi... haftaya kebap yeriz artik insallah:)
full member
Activity: 1358
Merit: 193
bende şu bilgiyi vereyim , takip ettiğim bir çok telegram otc (tezgah altı alım satım) grubunda elronda makul alış teklifleri 8x , satış teklifleri 12x lerdeyken , win de makul alış teklifkeri 2.5x, satış teklifleri 3.5x civarında.
hatta en meşurunun linkini atayim;
https://t.me/MarketICOBOG

dikkat bu tarz grupların dolandırıcısı boldur. ucuz bulduğunuza zıplamayın mutlaka grubun bir adminini escrow kullanın ki bu bile dolandırılmayacağınız anlamına gelmez
hatta geçen sene bir türk genci bir ico nun telegram admini tarafından 750 bin usd dolandırılmıştı. konuda gerçekti videolarla falan ispatlamıştı genç.
kalan 100 bin dolarıyla shitcoin lerden sepet yapmıştı yapma etme bnb ağırlıklı icx, wan da bulunan sepet yap falan demiştim ama, kendine aşırı güvenli bir gençti o sepette şimdi patates sepeti olmuştur Undecided
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
Matematik yapalım birlikte biraz.

100 bin bilet claim edildi geçen sefer
Onların tamamı yine katılacaktır ieo ya.
100k*5: 500k
Ayrıca katılım en az %30-50 arası artacaktır diye düşünebiliriz zira öncekinde %100 arttı.
Yani 750k bilet claim edilir ortalama.

200k kazanan bilet olacak.
200/750: %26 çıkma oranı olacak yani.
Şayet Katılım 2 kat artar dersek %20 çıkma oranı olur.

Yani arkadaşlar geçen sefer %10 şansımız vardı artık %20 den fazla! Ancak aynı zamanda onda bir yatırım düştüğü için geçen sefere göre 5 kat daha az kazanacağız. Yani 15x yaptıysak geçen sefer, bu seferde 3x yapacağız. Eğer aynı hype'ı yakalarsak.

Ki bu sefer tron, litecoin ve binance güçleri var. Bu çarpana kaç değer verirseniz onu 3 ile çarpın işte.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
Justin Sun'ın ve ona bağlı olarak Tron'un güvenilirliğini iyice yitirmeye başladığı böyle bir dönemde Wink gibi Tron ağında çalışacak bir kumar uygulamasının IEO'sunun Binance'te yapılacak olması Binance'in markasına zarar verecektir diye düşünüyorum.
full member
Analist - Trader - Yazar
WINk hakkındaki düşüncelerim her geçen gün değişiyor, projenin zaten çok iyi olduğunu düşünüyordum ama WINk’e yatırım yapan biri platform üzerinde yapılan kârlar sayesinde garanti ROI oluyor. Bu platformun bir gün en büyük gambling platformlarından biri olacağı da kaçınılmaz bir gerçek dolayısıyla 7X ve üzeri bir beklentim oluştu.

Güzel bir yaklaşım. Kar dağıtımı nasıl oluyor acaba? Ne kadar bonkör kasa?
full member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
Bunun da adedi tam BitTorent kadarmış. 1 trilyona ne kalmış ki şunun surasında. Bu kadar yüksek adetler gözümü korkutuyor benim. IEO için %5'ini ayırmışlar. Asıl merk ettiğim bu 990 milyar adetlik toplam arza ne kadar süre içinde ulaşacakları. Sirkülasyondaki adet yükseldikçe fiyatta düşüş olması kaçınılmaz. Özellikle de orta ve uzun vadecilerin, tokenlerin dolaşıma gireceği periyotları iyi hesaplaması lazım.

Aynen beni de düşündüren 950 milyarlık kısım. Mining olayı olsa epey zaman alır ama galiba mining olayı yok. Bu tarz tokenler ile binance sadece cebini dolduruyor. Harmony de çok övüldü ama şimdi sesi soluğu çıkmıyor. Hepsinin kullanım sitesi geçiyor gibime geliyor.

Hocam o kısmı niye düşünüyorsunuz? Siz bilet çıkarsa alacaksınız 1 saat içerisinde elden çıkaracaksınız. Binance IEOdan kar etme yöntemi bu görünüyor. Bu tokena uzun vadeli yatırım yapmayı düşünüyorsanız bilemiyorum tabii. Bence buna gelene kadar onlarca kaliteli kalıcı proje var.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Bunun da adedi tam BitTorent kadarmış. 1 trilyona ne kalmış ki şunun surasında. Bu kadar yüksek adetler gözümü korkutuyor benim. IEO için %5'ini ayırmışlar. Asıl merk ettiğim bu 990 milyar adetlik toplam arza ne kadar süre içinde ulaşacakları. Sirkülasyondaki adet yükseldikçe fiyatta düşüş olması kaçınılmaz. Özellikle de orta ve uzun vadecilerin, tokenlerin dolaşıma gireceği periyotları iyi hesaplaması lazım.

Aynen beni de düşündüren 950 milyarlık kısım. Mining olayı olsa epey zaman alır ama galiba mining olayı yok. Bu tarz tokenler ile binance sadece cebini dolduruyor. Harmony de çok övüldü ama şimdi sesi soluğu çıkmıyor. Hepsinin kullanım sitesi geçiyor gibime geliyor.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
full member
Activity: 1358
Merit: 193
binance bu kadar piysasada baskın olduğu sürece ieo ları aynı gün satana asla zarar ettirmez , geçiniz bu zarar muhabbetini.
ha bir günde 15x kazanç edemende 2x edersin o ayrı mevzu.
ben win için 3-5x aralığında hala ısrarcıyım öyle 10x ller neden olamayacağınız zaten açıklamıştım , tabi umarım yanılırım.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
ben BNB coinlarimi Binance borsasinda tutuyorum, snapshotlara da bakmiyorum, yani 2-3 gündür giris bile yapmadim. Artik ne zamansa, biletlerimi almak icin (claim) giris yapar alirim - sonra da cikan biletlerimi kontrol icin tekrar girerim. Binance borsasina girmek zaten zahmetli bir is, o kadar güvenlik önlemi aldim, sürekli giris icin ugrasamam.

Zaten bu WINK IEO'sundan pek umutlu degilim... Ilk gün yükseldiginde satip cikacagim... Yavastan kurallar degisiyor, cok kisi haberdar IEO'larin kazanc getirisinden ve civki cikmaya basladi bile...

Zaten hiç bir şey sürekli kazandıramaz. Eninde sonunda zarar da ettirecek. Sıradaki ieo bu durumun başlangıcı olabilir.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
ben BNB coinlarimi Binance borsasinda tutuyorum, snapshotlara da bakmiyorum, yani 2-3 gündür giris bile yapmadim. Artik ne zamansa, biletlerimi almak icin (claim) giris yapar alirim - sonra da cikan biletlerimi kontrol icin tekrar girerim. Binance borsasina girmek zaten zahmetli bir is, o kadar güvenlik önlemi aldim, sürekli giris icin ugrasamam.

Zaten bu WINK IEO'sundan pek umutlu degilim... Ilk gün yükseldiginde satip cikacagim... Yavastan kurallar degisiyor, cok kisi haberdar IEO'larin kazanc getirisinden ve civki cikmaya basladi bile...
hero member
Activity: 896
Merit: 630
Benim aklıma yatmayan bir durum bu ieo muhabbeti. Şimdi ki ieo için ise yazilanlari okuduğum kadarıyla globalde pek öyle bir heves yok. Ya da global de tıpkı bizim local bölüm gibi sessizliğe mi gömüldü yoksa?

Para kazandıran bir şeyi kimse konuşmaz, Binance ieolarinda kimse bilet sayisi artsin istemiyor cunku kendi kârlari dusuyor. İeo’ya en basindan beri katilip da parasini katlamayan yok
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
Benim aklıma yatmayan bir durum bu ieo muhabbeti. Şimdi ki ieo için ise yazilanlari okuduğum kadarıyla globalde pek öyle bir heves yok. Ya da global de tıpkı bizim local bölüm gibi sessizliğe mi gömüldü yoksa?
full member
Activity: 672
Merit: 100
Binance ieolarina bakarsanız o ieo coinlerinin hacimlerinin yerlerde olduğunu görürsünüz. Yakında büyük vurgun olacak buraya yazıyorum
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Bu ieo tartışmasının globalde süren başlığı yok mu? Sadece türkçe forumda detaylı bilgiler bulabildim. Var mı link atabilecek bir arkadaş? Arama butonu ile arattım fakat ufak tefek başlıklar gördüm ama hiç yorum yazılmamış. Sade türkler mi bu kadar ilgili bu konuya Cheesy

Evet ilginçmiş. Elrond ile ilgili 10 tane başlık var. Bunla ilgili kısır birkaç başlık dışında başlık yok gerçekten. Demek ki bizim dışımızda kimse bu WINk denilen projeyi en azından şimdlik önemsemiyor. Bu da bize bir şeyler anlatmalı sanırım.

Önceki ieo'larda da pek fazla globalde tartışma görmemiştim. Yada ben bulamıyorum aramalarda veya başka bir durum var.
full member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
Bu ieo tartışmasının globalde süren başlığı yok mu? Sadece türkçe forumda detaylı bilgiler bulabildim. Var mı link atabilecek bir arkadaş? Arama butonu ile arattım fakat ufak tefek başlıklar gördüm ama hiç yorum yazılmamış. Sade türkler mi bu kadar ilgili bu konuya Cheesy

Evet ilginçmiş. Elrond ile ilgili 10 tane başlık var. Bunla ilgili kısır birkaç başlık dışında başlık yok gerçekten. Demek ki bizim dışımızda kimse bu WINk denilen projeyi en azından şimdlik önemsemiyor. Bu da bize bir şeyler anlatmalı sanırım.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
full member
Analist - Trader - Yazar
Bu akşam gece ilk snapshoot başlıyor arkadaşlar. Geceye kadar millet bnb toplar diye düşünüyorum. Fiyatında artarak benim 31 dolarlık margin posizyonunu da artıya geçireceğini düşünüyorum. Bir posizyon açtık yine uyutmadı namusuz. Bir daha margin açanı ....
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
yanlış hatırlamıyorsam charlie lee'nin bitcoinle tanışması da zaten internet üzerinde oynadığı kumar sonucuydu. yani adam cevher bulmuş gibi saldırmışSmiley
spencer denilen kişi de bizim spencer dinwiddie sanırım. yukarıdaki görsel başka bir proje için paylaşılmış olsa direkt scam der geçerdim.
member
Activity: 683
Merit: 16
Arkadaşlar bu ticket çekilişine katılmak için kimlik doğrulaması gerekiyor mu?

Evet gerekiyor. KYC onaylı olmanız gerekiyor.

https://launchpad.binance.com/en/lottery/9d34bf0e5d1b49478c3eb7f8de3ccced

Bu sayfada sağda yeşil olması lazım koşullarınızın. Kırmızı satır varsa onu düzeltmelisiniz.
http://prntscr.com/oivtv9

Benim Identity verification kırmızı, yanında da çarpı var. . Kimliğimin resmini de vermek istemiyorum. katılamıyorum demekki

Canın sağolsun borsadan alırsın. Ben matic ve one ieolarına katılmamıştım listelendikten sonra almıştım ieo katılanlar hemen listelenince ucuzdan sattılar ben aldım daha fazla kazanmıştım.
Pages:
Jump to: