Pages:
Author

Topic: 🎯 WINk (WIN) 🎲 / 🔊 Fiyat Takibi, Spekülasyon ve Tartışma 🚀 - page 13. (Read 4290 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
bu arada 1 sattan satılıyor daha altı olamaz demeyın bnb paritesinde işlem gorucek. dolayısıyla siz 1 sattan satmaya calıstıgınızda degeri bnb paritesinde 0.01 satoshi bile olabilir.
5-10x arası dememin sebebide kimse gidip 30dolarlık coini 50dolara satmaya calısmaz. Ekipte gidip elindeki coinleri kafamıza vurmaya calısmaz ise elrondun bi tık altında islem gorur.
elrondu işlem acıldıktan 1.5-2 saat sonra 12xle okutmustum bu arada ilk satanlar 20x yakalayanlar var. ama 50x yakalamak sayısal loto tutturmakla aynı ihtimal.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1656
@Vispilio, merak ettim acaba bu ante ne zaman kapatıldı trade yapmaya? 1 yıllık grafiğe baktığımızda 0,6 doların altına pek inmemiş. Sizin dediğiniz rakamları gösteren bir chart var mı acaba?

Buyrun hemen arz ediyoruz Wink :

legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
@Vispilio, merak ettim acaba bu ante ne zaman kapatıldı trade yapmaya? 1 yıllık grafiğe baktığımızda 0,6 doların altına pek inmemiş. Sizin dediğiniz rakamları gösteren bir chart var mı acaba?
legendary

şu anda 0.00025 USD nerden alabiliriz. Öyle bir imkan olacağını samıyorum. Varsa alalım yüklü çeklişten hariç.

https://coincodex.com/crypto/tronbet/?period=7D
https://coinmarketcap.click/currency/tronbet

Bu sitelerde de baktığımızda bu tokenın fiyatı oldukça yukarıda görünüyor 1,3 dolar - 1.1 dolar
Ama ufak borsalarda ufak hacimlerde.
İnceler misiniz yanlışım olabilir.

Cevap veriyorum Smiley şu anda Win token alamazsınız, trading durdurulmuş durumda, ANTE swap'tan gelen WIN'ler de dondurulmuş olarak hesaplarda bekliyor, ne zaman açılacağı belli değil,

fakat bu Win'ler TRX ve BTT kazandırmaya devam ediyor (TronBet sitesindeki günlük kara göre), bende de bir miktar var frozen WIN swap'tan gelen.

1.1-1.3 USD meselesi ANTE'nin kaldırılmadan önceki son fiyatını işaret ediyor, büyük hype olunca, ANTE bir anda 30-40 TRX'lere geldi son kapanışta,

Son ANTE fiyatıyla WIN'i kıyaslayarak bir yol haritası çizmek istiyorsanız 1.1 / 2351 = 0.00047 USD demeniz lazim Wink , dikkat bu sadece bir gösterge fiyattır, şu anda WIN trading'e kapalıdır.
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
https://coincodex.com/crypto/tronbet/?period=7D
https://coinmarketcap.click/currency/tronbet

Bu sitelerde de baktığımızda bu tokenın fiyatı oldukça yukarıda görünüyor 1,3 dolar - 1.1 dolar
Ama ufak borsalarda ufak hacimlerde.
İnceler misiniz yanlışım olabilir.
full member
Analist - Trader - Yazar
https://coinmarketcap.com/currencies/tronbet/
Burada bilgiler kaldırılmış yeni isim geldiği için ama internette araştırınca şöyle bir bilgiye ulaştım:

https://www.coingecko.com/en/coins/tronbet

1,1 dolara satıldığını görüntülüyorum burada.

member
Activity: 683
Merit: 16
Bu çok acayip bir proje beyler bu konuya dikkat edin.
WIN token'ın zaten IEO'ya falan ihtiyacı yoktu, büyük bir hype yaratmak için bunu binance'e sokuyorlar.

Bu token daha önceden ANTE ismiyle biliniyordu ve uzun süre 20-25 TRX civarından trade edildi, Tron Network'ün yıldızıydı.
Şimdi 1 ANTE : 2351 WIN token'a swap oldu (swap bitti artık 70% oranında oluyor bu değişim).

Yani teorik değer olarak bugünkü kurlarla hesaplarsak 1 WIN token = 20 / (2351) * 0.029 = 0.00025 USD değerinde,

IEO fiyatı kaç olacak: 0.00012 USD, yani şu anki piyasaya göre yarı fiyatına almış olacak IEO'cular...

şu anda 0.00025 USD nerden alabiliriz. Öyle bir imkan olacağını samıyorum. Varsa alalım yüklü çeklişten hariç.
full member
Analist - Trader - Yazar
WIN token'ın zaten IEO'ya falan ihtiyacı yoktu, büyük bir hype yaratmak için bunu binance'e sokuyorlar.

Bu token daha önceden ANTE ismiyle biliniyordu ve uzun süre 20-25 TRX civarından trade edildi, Tron Network'ün yıldızıydı.
Şimdi 1 ANTE : 2351 WIN token'a swap oldu (swap bitti artık 70% oranında oluyor bu değişim).

Yani teorik değer olarak bugünkü kurlarla hesaplarsak 1 WIN token = 20 / (2351) * 0.029 = 0.00025 USD değerinde,

IEO fiyatı kaç olacak: 0.00012 USD, yani şu anki piyasaya göre yarı fiyatına almış olacak IEO'cular...

Aynen hocam, girdim sitesi bildiğin çalışıyor, trx cüzdanı açıyorsunuz ve oyunlar oynuyorsunuz. Ama sıkılıp daha detaya inmediğim için tam detayını bilmiyordum. Dediğiniz gibiyse çok güzel.
legendary

member
5x ten fazla olmaz diyenlerin biletlerini 5x ten almaya talibim yani 6 sat. Şimdiden aklınızda bulunsun. Transfer erken açılırsa alışverişi gerçekleştiririz.
Elrond icoda transfer erken açılmamıştı çok geç açılmış sanırım yoksa 40 sattan 3 bilet alacaktım. Anlaşmıştık bi arkadaşla.
full member
Analist - Trader - Yazar
Proje ilgili ek bilgiler yazamaya devam edeyim;

*Wink asıl-eski adıyla Tronbed. https://twitter.com/tronbet/status/1153237907337097216
* Hali hazırda çalışan bir proje. Girip poker vs oynayabiliyor, oynayanları izleyebiliyorsunuz sanırım: wink.org
*Tron ağı üzerinde çalışıyor normalde. BNB Chain desteği de olacak artık.
*Tron'un ilk projelerinden biri.
*Wink twitter hesabına alarm kurabilirsiniz: https://twitter.com/WINkorg
*Projede aynı zamanda sanırım meşhur bir basketbol oyuncusu da var:  Spencer
*Telegram gurubu linki: https://t.me/WINk_org_official

full member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
Kimseye bilet çıkmayınca herkese bilet verelim dediler herhalde. Kişi başı 30 dolarlık yatırım söz konusu olduğuna göre katılan herkes bilet sahibi olacak gibi görünüyor. Fiyatı bana yüksek geldi. Özellikle son IEO ERD ile karşılaştırılınca.
full member
Analist - Trader - Yazar
Seed Sale Vesting Period:   1/6 unlocked in the fourth month after TGE, remaining 5/6 unlocks ⅙ every quarter over 15 months
Seed Sale Allocation    15% of Total Token Supply

15%i yani 150 milyar adet seed sale olarak satılmış 0,00006673 dolara.
%5'i yani 50 milyar adeti Public Sale olarak satılacak iki katı fiyata 0,00012 dolara.

İlk dolaşacak arz: %21 yani 210 milyar adet diyor.
Ama seed sale'in 5/6'sı kilitli olması gerekiyor yazdığına göre.
full member
Analist - Trader - Yazar

iconun 3 kati kadar seed sale var ve onlarda lock yok.
Kilit var hocam.
Seed Sale Vesting Period:   1/6 unlocked in the fourth month after TGE, remaining 5/6 unlocks ⅙ every quarter over 15 months

%21 ilk dolaşan arz diyor ama bu kısım tam olarak neyden oluşuyor anlayamadım şuan.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
elrond 14x ath yaptı

Hocam bu yanlışı düzeltmek isterim izninizle.
Elrond 49x'e vurdu başta. İlk dakikalarda 26x'ten arkadaşlarımız bozdu. 15x'te durdu bir süre. Ben saatler sonra akşama doğru 12x'ten bozdum. Yani çok iyi bir performası vardı.

estağfurullah yanlız ben onu açıklamıştım daha önce. 49x dediğiniz ve 15x e kadar olan alımlar balinalar tarafından tahtaya yazılsın diye çok küçük miktarda yapılan alımlardı nerdeyse her binance icosunda yapılıyor.
tahtayı görüp hoplayıp zıplayanın eline 10-15x allah ne verdiyse vermek için atılan küçük bir yem yani balinalar tarafından.
insanlar en çok 15-14x den satabildi. 26x den bozduğunu söyleyenler yakın arkadaşlarınız değilse itibar etmeyin gazilyon adet tanıdığım var bu piyasada 14-15x den yukarı bozabilen görmedim.
varsa 15x üstü sattım diyen snapshhot bekliyorum

ha 10x olsun 15x olsun acayip haksız çıkmayıda isterim x ler konusunda win de.
full member
Analist - Trader - Yazar
elrond 14x ath yaptı

Hocam bu yanlışı düzeltmek isterim izninizle.
Elrond 49x'e vurdu başta. İlk dakikalarda 26x'ten arkadaşlarımız bozdu. 15x'te durdu bir süre. Ben saatler sonra akşama doğru 12x'ten bozdum. Yani çok iyi bir performası vardı.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
yarı arza sahip , çok daha iyi market koşullarında çıkan elrond 14x ath yaptı. üstelik 14x den alan bir sürü adamda şimdi yandım allah diye eli kıçında geziyor.5x den bile token satamzsın artık o insana.
şu olur bu olur diyemem fakat 5x üstü açılışta benim için büyük süpriz olur. sonrasını bilemem.
full member
Analist - Trader - Yazar
5-10x arası yapar diye dusunuyorum. ilk acılısta hızlı olan 20x-10x arası kesın okutur. ama onun icin inanılmaz hızlı olmak lazım.

arkadaslar bu proje 24mcap ile piyasaya cikacak

BTT ile kıyaslayabilirsiniz hocam. BTT'de aynı suply ve dolaşan arza sahip. 210m cap var onda da.
24 demenizin sebebi icoda satılan miktar yüzünden. İcoda çok çok ucuza satıyor hep binance.
Bu yüzden rahatlıkla katlayabiliyor. Diğer borsalar standart fiyatlarla çıkardıkları için ekmek yedirmiyor.
full member
Analist - Trader - Yazar
10 sat altında fiyat olursa yüklü alım yaparım. Hesaplar arası transferi ne zaman açıyorlar? Bilet çıkanlardan borsadada listelenmeden satmak isteyen olursa alımda yapabilirim transfer erken açılıyorsa.

Transferler geçen sefer 1-2 saat önceden açıldı. 1-2 saat kalada pek kimse satmaz herhalde hocam herkes şansını borsada dener muhtemelen.
member
10 sat altında fiyat olursa yüklü alım yaparım. Hesaplar arası transferi ne zaman açıyorlar? Bilet çıkanlardan borsadada listelenmeden satmak isteyen olursa alımda yapabilirim transfer erken açılıyorsa.
Pages:
Jump to: