WINk'de 720 dolar karşılığında 5.75M token sahibi oldum ardından 0.5M WIN'i 200 dolar karşılığında satın aldım. Yani toplamda 920 dolar vererek 6.25M WIN sahibi oldum.
Sermaye: 920 dolar
Şu anki ederi: 2625 dolar
WIN platformu gamblingden yaptığı kârı yatırımcıları ile paylaşıyor bunu daha önce bir çok gambling sitesi yaptı ve 2013'den beri aktif olan siteler var dolayısıyla güvenli bir yatırım olduğunu düşünüyorum.
Günlük: 284 TRX | 6.25 dolar
Aylık: 8520 TRX | 187 dolar
Senelik: 103660 TRX | 2280 dolar
Bunun dışında, WIN Ağustos ayında 11 milyar tokeni WIN holderleri ile paylaşacağı gibi aynı zamanda her ay 1 milyar WIN'i de freeze eden kişilere vermeye devam edecek.
%9 + %9 (tahmini) %18 daha getirisi olacağını umuyorum yani ilk sene 470 dolar, toplamda 2750 dolar getirisi oluyor.
Bu yüzden, ileride platformun daha da büyüyeceğini umarak WIN 11 satoshi olmadığı sürece satış yapmama kararı almış bulunmaktayım.
Ben olayın gambling kısmıyla değil yatırım kısmıyla ilgileniyorum, Wink.org hakkında sorularınız olursa PM atabilirsiniz.
WIN'de passive income olduğu için satış yapmak bana da hiç mantıklı gelmiyor. Her şeyden önce satış sürecinde satın alan bir kişi ödediği miktarı çok kısa bir şekilde tokenlerini Wink.org üzerinde freeze ederek kazanabiliyor. Tabi bu yatırım yapılması gerektiği anlamına gelmiyor sadece eğer elimde WIN olsaydı satmak yerine pasif gelir elde etmeyi tercih ederdim. Şu an için 10.000.000 WIN'e ($3,858) sahip olan birisi tokenlerini site üzerinde freeze edip günlük ortalama 436 TRX ($9,6) kazanç sağlayabiliyor. Bunun dışında site üzerinde Tron ile bet oynayıp Dice, Live, Rake gibi tokenleri mine etme imkanı da sağlıyor. Bu tokenlerin ileride Tron'un merkezsiz borsası trx.market ve trontrade.io üzerinde listelenecek ve Tron karşılığında alınıp satılabilecek.
Eğer ortalama gelir hesabı yapmak isterseniz bu siteyi kullanabilirsiniz: Antescan.live
Bunun dışında, bir başka pasif gelir elde etme yöntemi ise Lending. Bunun WIN ile herhangi bir alakası yok sadece borsalara gidip Lending kısmından kullanıcılara faizi karşılığında borç para verebiliyorsunuz. Yakında Binance'ye de Lending işlemi geleceği geçen gün London'daki AMA'da açıklanmış ve bu Lending işlemi Ağustos ayı içerisinde gelecekmiş.
Hocam bu freeze etme olayı tam olarak nedir. Winkleri binance hesabında hold tutmam yeterli mi? Yada wink.org dan hesap falan açıp oraya mı gönderiyoruz? Kısa sürede istediğim yere gelmeyecek gibi duruyor bu token. En azından boş boş yatmasın cüzdanda.
wink.orgda yapabilirsin. Binance yakında başlatır freeze diye düşünüyorum. tron cüzdan açıp oraya transfer edip site üzerinden yapabilirsiniz freeze için az miktar tron bulunması lazım ayrıca. videolar var youtube onlara bakıp yapabilirsiniz.