Pages:
Author

Topic: [XMR] Monero - XMR/BTC Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 11. (Read 71936 times)

legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
148 den yeniden aldım. artık yarını bekleyeceğim ekrana baktıkça geriliyorum a.q.

yarın bir %25 yapsa da zararımızı kapatsak

hocam yarını boşver 1 ay bekle Smiley

Wink

yaptı zarımı kapattım karımla xmr aldım ve unuttum hocam.
artık dönüp bakmam Smiley
margin e aktardım sermaye karşılığı olarak tutuyorum.
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
148 den yeniden aldım. artık yarını bekleyeceğim ekrana baktıkça geriliyorum a.q.

yarın bir %25 yapsa da zararımızı kapatsak

hocam yarını boşver 1 ay bekle Smiley

Wink
full member
Activity: 238
Merit: 100
er yada geç dump gelecek bu kadar kısa sürede bu kadar şişirilmesi mümkün değil bu koinin. rpe reis parasını kimbilir kaça katladı aq

Bir virgül kaldığına göre fiyat 10 a katladı herhalde  Cheesy
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
er yada geç dump gelecek bu kadar kısa sürede bu kadar şişirilmesi mümkün değil bu koinin. rpe reis parasını kimbilir kaça katladı aq
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Bu coin hiç yerinde durmuyor nerelere gelmiş dump bekleyenler çok bekleyecek gibi hep yükselişte. Cheesy
hero member
Activity: 546
Merit: 501
merak etme çok geçmeden onuda üterler  Wink
Smiley Nereye ütüyorlar ,  bir daha 800 k ları görene kadar ooo ooo . ..
Arkadaşın dediği gibi 3 hafta sonra neler olacak neler. İşin gerçeği bu saatten sonra baska coinleri gözüm görmez . Dev çalışıyor iyi de işler yapıyorlar . Talep arttıkça biraz zor dumplarlar artık , btc de bile yaşanan panicler burada yaşanmadı. Ama ilk pump ın tamamı margin den geldi onu da farketmedim değil Smiley
hero member
Activity: 714
Merit: 500
merak etme çok geçmeden onuda üterler  Wink
hero member
Activity: 546
Merit: 501
Bende şans olsa bu ülkede doğmazdım zaten . Fırsat zararı sadece  mallığımdan yaklaşık 2 bin tl. 96 usd ile 4 usd civarı satın aldığım 20 xmr duruyor en azından şu an 300 usd yi aştı. Uzun süre bekletecem  inadına Smiley
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
ıntıhar mı etsem nabsam, 150 bın tl gıttı :S artmıyor dıye cıktıgım bu zıktıgımın coınınden
full member
Bu coin bana zarar ettirmek için var arkadaş, 178 den short girdim uyudum.
E son hali malum  Shocked
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Veee ethereum fiyatına ulaştı.
0.0208 dün 1 ara 0.170 i görmüş alabilen var mı?
newbie
Activity: 27
Merit: 0
şimdi olmasa bile 2 hafta sonra yeni hareketler olacak.21 eylül 'de hard fork gelecek XMR 'ye fakat eth de yaşananın aksine burda sistemdeki zaafları gidermek amacıyla yapılacak.Normalinde iyi bir şey pump gelmesi lazım ,  ama öncesinde de bilmeyenleri korkutup bir dump gelirse değerlendirmek lazım. Smiley
hero member
Activity: 896
Merit: 515
birbirine benzer hareketler var şu anda 29 ağustos ile bugünkü pump benzer hareketler sergiledi , 0.014 seviyelerinde göbek yapıp tekrar pumpladılar. Eğer aynısı gerçekleşecek olursa 6-7 saat içinde bir pump daha gerçekleşebilir ve bu sefer 0.02 seviylerini geçmesini bekliyorum.Umarım bir alım fırsatı olurda değerlendiririz.0.017 den başlayarak her 40k aşağısına alım emri koydum bakalım dump gelecek mi ?
sr. member
Activity: 280
Merit: 250
umarim tekrar bi dump gelir de aliriz. ki gelecek gibi gorunuyor.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Ben bir süre 185-175 bandında salınacağını düşünüyorum.
Bu fiyatlardan yüksek işlem hacimiyle ne kadar çok işlem görürse o kadar iyi. Bu fiyatlardan maliyetlensin millet. Daha sonra 200 üzerine atacaklar
full member
Bu coin 3000 i görecekkk

Bunu da çerçeveletin lütfen  Grin
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
Bu coin Etherumun piyasa değerini geçebilir.

Bitcoin çok regüle edildi, anonim değil.

XMR ise öyle

ETH'e 100 dolar olacağına monero'ya denmeli bu.

0.0025'den buy pozisyonum vardı temmuzda yok yere kapattım.  Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
Bu coin 300'ü görecek! Tarihe kısa bir not düşün.

Önemli olan ne  zaman görecek?  Onu da söylersen  ben cerçeveletip duvara asarım  Wink

Bayramdan önce.. 300 u vuracak. Daha sonrasında ile çok geçmeden 1 aya kalmaz misli misline katlayacak. Duvara as ama Smiley)

Buyrun :  ....

full member
3 defa 185 in kapısını çaldı ama giremedi içeri.
Çıktım 181 den dışarı.
Herkese hayırlı alışverişler  Wink
Pages:
Jump to: