Pages:
Author

Topic: [XMR] Monero - XMR/BTC Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 19. (Read 71936 times)

hero member
Activity: 546
Merit: 501
hocam 77den aldım dorğumu yaptım.. düşme ihtimali olmayan bir coin olarak değerlendiriyorum. 1 eylüldede yukarı yönelik hareket yapacağını umuyorum.
Smiley düşme ihtimali olmayan coin yoktur.Ama 1 eylül de pumplamak için iyi bir neden , aldıklarını faize koy eğer o tarihi bekleyeceksen , ben öyle yaptım faiz oranı iyi.En kötü ihtimalle dump ' ta  biraz zarar kapatırsın Smiley 0.01 ve üstüne çıkarsa , dump olması halinde geri dönüş olarak satış işlemini yine 0.01 noktasını düşünüyorum.
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
hocam 77den aldım dorğumu yaptım.. düşme ihtimali olmayan bir coin olarak değerlendiriyorum. 1 eylüldede yukarı yönelik hareket yapacağını umuyorum.
hero member
Activity: 714
Merit: 500
Vay be 0.0035-0.0040 lardan şuan bakıyorum 0.0019 rakamını görüyorum. Bu XMR ye güvenmeyin. Düşmüş diye falan sakın almayın yoksa kara kara düşünürsünüz.
Yükselince alıp düşünce satanlardan olursanız böyle yazarsınız tabi Grin
Düşükten alıp yüksekten satmanız lazım oysa ki Grin

0.002 altı alım
0.0015 altı çok alım
0.001 altı evi arabayı böbreği satıp alım durumu var xmr için. Bu coini tepeden alırsanız geçmiş olsun.
Kolay kullanımı sağlayan bir şeyler yapıldığında fiyatı dash'i bile geçer hatta.

haklı söze doğru denir. Grin

Dedi ve kendi uygulamadı. Smiley
Şu quotedan da forumda kimi dinleyip kimi dinlemeyeceğinizi anlamışsınızdır. Wink

Kim ne demiş kim yapmamış açıklarmısın?
legendary
Activity: 952
Merit: 1000
Vay be 0.0035-0.0040 lardan şuan bakıyorum 0.0019 rakamını görüyorum. Bu XMR ye güvenmeyin. Düşmüş diye falan sakın almayın yoksa kara kara düşünürsünüz.
Yükselince alıp düşünce satanlardan olursanız böyle yazarsınız tabi Grin
Düşükten alıp yüksekten satmanız lazım oysa ki Grin

0.002 altı alım
0.0015 altı çok alım
0.001 altı evi arabayı böbreği satıp alım durumu var xmr için. Bu coini tepeden alırsanız geçmiş olsun.
Kolay kullanımı sağlayan bir şeyler yapıldığında fiyatı dash'i bile geçer hatta.

haklı söze doğru denir. Grin

Dedi ve kendi uygulamadı. Smiley
Şu quotedan da forumda kimi dinleyip kimi dinlemeyeceğinizi anlamışsınızdır. Wink
hero member
Activity: 518
Adamlar sırayla oynuyorlar aynı hikaye. Önce eth sonra etc sonra xmr; Sırayla önce pumplıyorlar sonra dumliyorlar. Mesele hangisinin sırada olduğunu bulmak. Eski haline getirirler bir kaç gün sonra.

hocam zaten biz alsak yüzde 20 yapınca kaçardık geri çekerler diye Cheesy bu seviyede yükselmeyi anacak uyuya kalcan uyandığında görmen lazım Cheesy onda da rüya sanardık da neyse Cheesy
hero member
Activity: 714
Adamlar sırayla oynuyorlar aynı hikaye. Önce eth sonra etc sonra xmr; Sırayla önce pumplıyorlar sonra dumliyorlar. Mesele hangisinin sırada olduğunu bulmak. Eski haline getirirler bir kaç gün sonra.
hero member
Activity: 518
anlamadığım aq kendi alt koinlerini çekmemesi kendi öküzler gibi değerlendir onun altında işlem görenler ise öküzler gibi değer kaybetti.

bişey anlamadım olaydan  eht de yükseldiğide  alttakilerinide çekiyor azar azar
bu yüzde 80 değer yaptı alttakiler yüzde 60 değer kaybetti nasıl bi tarrrak oyunudur arkadaş Cheesy
 Huh Huh Huh Huh Huh Huh

hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
parayi 1.5 katina cikardim ciktim. bu coin isine girdigim miktara gore hala zarardayim ama yine bu monerodan iyi kazandik.

Kaç BTC kazandın?
sr. member
Activity: 280
Merit: 250
parayi 1.5 katina cikardim ciktim. bu coin isine girdigim miktara gore hala zarardayim ama yine bu monerodan iyi kazandik.
sr. member
Activity: 280
yanlis anlamadiysam bu monero izlenemez bi coin mi? yani kendi icinde bi mixeri var oyle mi?
full member
Activity: 238
Merit: 100
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
XMR 250'ye kadar dumplandı. Alım desteğini de bir anda çektiler yarı yarıya. ETH pumpunda etkisi olmuş olabilir.
Zaten short girdiğim için düşmesini bekliyordum, hala daha fazla düşmesini bekliyorum. Kesinlikle YTD.

Şu konuşulan fiyatlara bakın. XMR şu anda 0.0085'lerden işlem görüyor.

MONERO EXCHANGE XMR/BTC
Last Price 0.00844899
24hr Change 90.92%
24hr High 0.00866600
24hr Low 0.00427288
24hr Volume: 17558.09481817 BTC / 2947466.98850721 XMR
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
XMR 250'ye kadar dumplandı. Alım desteğini de bir anda çektiler yarı yarıya. ETH pumpunda etkisi olmuş olabilir.
Zaten short girdiğim için düşmesini bekliyordum, hala daha fazla düşmesini bekliyorum. Kesinlikle YTD.

Diğer konu da da yazmıştım. Xmr de aşağı yönlü bir hareket var. 0.0024 direncine kadar düşecek gibi ve oradan aşağısı da gelebilir. YTD.
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
sr. member
Activity: 476
Monero da iniş çıkışlar çok sert olmaz ve kendini belli eder. Bu özelliğiyle zarar ettirmedi beni hiç. Eğer düşecegini düşünüyorsanız sabırlı olun ağır ağır düşer.
legendary
Xmr da 2 gündür bi yükseliş var. Yeni bir haber falan mı var yoksa sıradan bi pump mı? Bilgisi olan var mı durumla ilgili?

Sıradan bir pump. işin kötüsü bayramda şehir dışına çımadan, ne zamandır 250-260 seviyesinde , BTC yarılanması da yaklaşıyor diye, short girdim 260 dan 325 leri vurdu.
Tekrar düşer 200 ltına ama ne zaman düşecek bilemem, bekleyeceğiz bakalım.

Aynı durum bende de var. 220k civarından short girdim bekliyorum 7 8 gündür. Umarım 400K civarına gelmeden dibe iner.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.15559698

Buraya da yazdım, açıkçası hala düşeceğini düşünüyorum. Birileri daha yukarı çıkarmaya zorluyor ama, ha bire kafasına çarpıyorlar yükseldikçe.
full member
Activity: 128
Uzman Veteriner Hekim
Xmr da 2 gündür bi yükseliş var. Yeni bir haber falan mı var yoksa sıradan bi pump mı? Bilgisi olan var mı durumla ilgili?

Sıradan bir pump. işin kötüsü bayramda şehir dışına çımadan, ne zamandır 250-260 seviyesinde , BTC yarılanması da yaklaşıyor diye, short girdim 260 dan 325 leri vurdu.

Aynı durum bende de var. 220k civarından short girdim bekliyorum 7 8 gündür. Umarım 400K civarına gelmeden dibe iner.
legendary

full member
Activity: 128
Uzman Veteriner Hekim
newbie
Activity: 15
Merit: 0
18.06.2016 cumartesi saat 17.45 ve monero 2.50 Dolar 100/100 Kar ettim allah bereket versin.

1000 monero'nun hepsini sattım.
Pages:
Jump to: