Ne yapmamı önerirsin peki abi?
yeni bir pc alsam bana ne kadar getirir?Bir de yukarıda dediğim gibi ben çalışıyorum bunun sürekli başındamı durmak lazım?
7 den gece 12-1 e kadar yani 5-6 saatlik zamanda ne kadar kazanırım???
Bitcoin için deli gibi sistem alanlar var ben 7870 HD RADON ile günde 1.70$ Kazanıyordum ki bıraktım ticaretini yaptım biraz elime para geçti onuda ticarette birazcık katladım zaten amacım oyun falan almak
birde abi demenizi gerektiren bir durum yok hocam
Paranız varsa ASICMiner alabilirsiniz ya da 5-6 Tane 7970 ekran kartı. Forumda işi daha iyi bilen büyüklerimiz mevcut onlar daha iyi bilgi verebilirler
Hocam diyelim peki
7870 mi
1500 tl kart günlük 2 dolar desek aylık 60 dolar o da 0,5 btc hemen hemen şu günle söylüyorum tabi
Asicminer fiyatı ne kadar? 5-6 tane 7970 mi
yuh
Hevesinizi kirmak gibi olmasin ama bitcoin kazmak icin 2-3 yil kadar gec kaldiniz. Ekran karti ile su anda bitcoin kazmak tamamen karsiz bir is ustelik cebinizden elektrik faturasi cikar. 100 bin dolar yatirip HD 7990 lardan olusan dev bir ciftlik bile kursaniz su anda o parayi amorti edemezsiniz. Piyasaya bu ise ozel cihazlar cikti ASIC Miner seklinde, Avalon, Butterflylabs yada Block Erupter gibi. Ama su dakika itibari ile bu cihazlarin bile kucuk olanlarinin getirisi pek kalmadi, ancak yuksek model birsey alirsaniz ancak o zaman kar edersiniz. SU anki zorluk derecesi artisi aylik % 40 civarinda,buda haftalik % 10 kazanc dusmesi demek.
Misal,
https://products.butterflylabs.com/ buradaki 5 GHashlik cihazi siparis ettin diyelim, eline gecmesi en erken 3-4 ay.
Su adresteki hesap makinesini kullanarak
http://www.coinish.com/calc/# tahmini kazancinizi gorebilirsiniz. Linkteki expert butonuna basarak
Mining Hardware: bunu Bitforse SC 5 Gh/s olarak secin
Pool Fee: 3 yapin geneli bu sekil,
Time to Delivery: bolumune 3 ay yazin, en iyi ihtimal buda.
Planned time to mine: bolumune kac ay mining yapicaksiniz diyor mesela 12 ay olsun
Utilization: : burasida bir gun icinde ne kadar calistiricaksiniz, 24 saat calistiricaksan 100 kalsin, 8 saat calistiricam dersen 33.3 e denk gelir.
sonra bu degerleri girdikten sonra sayfayi az asagi kaydirin, yesil olan bolumde kazanc degerlerinizi goreceksiniz.
Income/planned time: buradaki degeri gorup heyecanlanmayin cunku bu hersey sabit olmus olsaydi elinize gecicek para, sizin dikkate alacaginiz bolum bir alt satirdaki
.. considering reduction: kismi.
gunde 24 saat calistirip 3% pool fee odeyip elektrigi ,cihazin bedelini ve aylik zorluk derecesinin artisindan dogan azalmayi dustukten sonra elinize 1 yil sonra gececek miktar
$118.42