Pages:
Author

Topic: Yeni çıkan ICO sahipleri hırsız mı ? - page 4. (Read 712 times)

full member
Activity: 398
Merit: 118
Önüne gelen ico cıkarıyor ve cogu yalan yanlış scam projeler oluyor iyi araştırmak lazım icoların cogu hırsız veya işini düzgün yapmıyor envion mesela kaç aydır bounty ödemelerini bile yapmadılar
hero member
Activity: 698
Merit: 506
ICO'ların %85'e yakını kısa yoldan parayı vurmaya çalışanlarla dolu. onun için bountyhive tarzı siteler gelecekte çok işe yarayacak yeni bir sistem olduğu için açıklarından faydalanmak isteyenler var şu anda bu da zamanla bitecek gibi.
sr. member
Activity: 812
Merit: 252
Free Crypto Faucet in Trustdice
Fikri sadece para kazanmak olan coinlere ben genel olarak hırsız gözüyle bakıyorum hocam o yüzden %70-80i hırsız diyebiliriz bu yeni icoların  Grin
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
ico sahiplerinin hepsi hırsız değil. ama arka planda parayı nasıl paylaştırdıklarını bilmiyoruz. denetleyecek kurum da yok. kripto para izi sürülemiyor. 1000 tane cüzdana paylaştırır borsaya atar farklı coine çevirir ve izini iyice kaybettirir. yazılım ekibini devamlı ico sitelerinde görürüz. ne hikmetse hep ico tarihlerinde görürüz. sonrasında video yayınlayıp şunu yapıyoruz diyen az.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Hocam bir yerden sonra da artık onların kişiliğine kalmış bir şey mesela adam normal miktarlardan çok daha fazla harcama yapabilir maaş için vs vs. Proje batıyo olsa bile kendileri satarlar ilk önce vs.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
 Kaç yıldır piyasadayım daha 1 kere İco ya katılmışlığım yoktur.Bana mantıksız geliyor İco lar.Boğada İco lar dahil herşey kazandırdı ama ayıda İco ların 10 tanesinden 1 tanesi belki kar bırakmıştır.Ticarette al gülüm ver gülüm esastır.Scam İcolara  ver parayı sonra albabayı.
member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
Çok ciddi derecede hırsız olduğunu düşünüyorum, her gün yenileri ekleniyor ve bu ilerde kripto dünyasına ciddi zararlar verecektir diye düşünüyorum.
member
Activity: 490
Merit: 16
Bence icoya katılanların ahmaklığı yanlış anlamayın sözüm meclisten dışarı ama sen dünya para vermişsin icoya girmişsin adam kimdir nedir ne değildir araştırmamışsın proje sana ne vaadediyor hayal mı satıyor elle tutulur birşeyi var mı bakmamışsın o zaman hata icoya katılanlarda bu dolandırıcılara fırsat vermemek lazım
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Evet cogu hirsiz oluyor.  Gecen yil 2 tane katilmistim bir tanesi gecen gun mail atmis iptal ettik projeyi diye,  parami geri gonderdiler,  digerinden ses seda yok daha.  Muhtemelen hirsiz cikti.
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
10 tane ICO ya katılmışımdır . 7 si manyak zarar ettirdi , fakat geri kalan 3 ü herşeyi düzeltti diyebilirim . Bana göre oran %70 scam %30 çok sağlam .
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
Yeni çıkan tüm ico sahiplerine hırsız demek ağır kaçar fakat birçoğunun amacı ico çıkarma bahanesiyle piyasadan para toplamak. Scam olmasalar bile çıkardıkları icoyu geliştirmek ve takibini yapmak gibi bir niyet bir çoğunda yok. İcolara yatırım yapmanın fazla riskli olduğu bir ico bolluğu mevcut.
newbie
Activity: 78
Merit: 0
Yeni çıkan ICO'ların büyük çoğunluğu hırsız evet doğru. Adamların amaçları kolay yoldan parayı bulmak ki bunun da fırsatını bulmuşken gereken herşeyi yapıyorlar. Reklam, yalan beyan, göz boyama vs. ICO'ya yatırım yapmak artık delilikten öteye gitmez o yüzden bazı şeyler düzene girene kadar en azından bir süre beklemek lazım diye düşünüyorum. Tabi bütün bunların dışında istisna olanlar ve fazlasıyla kazandıranlar da var. Onu anlayabilen varsa bize de haber versin.

Hocam vallaha kazandıracak gibi olanları anlasak da biz katılamıyoruz. NEX vardı kura ile seçti ico ya katılabilecekleri, Phantasma var whitelist açılınca yoğunluktan site çöktü, onlar da kura çektiler. QuarkChain var ico ya katılabilmek için sınav yapacaklar, kazananlar arasında kura çekecekler bir de:) Türkiye yi ICO ya katılamayacak ülkeler arasına sokan bildiğim tek ICO aynı zamanda Smiley
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Hırsız diye suçlamak yerine önce herkes kendine bakmalı ve dolandırılmaya açık olmamalı bence.
Etraf keriz kaynıyor ki adamlar cevheri görüp scam icolarla köşeyi dönüyorlar  Smiley
newbie
Activity: 182
Çoğu ne para topladık diye Havai'de kokteylini yudumluyodur.  Cheesy
En kötüsüde bir ton para toplayıphiç bir borsaya girme girişiminde bulunmayanlar.
member
Activity: 252
Merit: 13
yahu insanları yanlış yönlendirip durmayın yok icobench yok icodrop listelenenlerle kalitelidir vs. diye. Bu platformlarda parayı basanlar notları tam olarak alıyor sonradan kaçıyorlar piyasadan. Bu piyasada övüle övüle bitirilemeyen projeler scam çıkıyor hiç ilgi görmeyen projelerde çok güze işler ypıyor. Ama bu sektörde asıl incelenmesi gereken ise herhangi bir proje içerisinde bulunan ekip üyelerinin incelenmesi ve geçmişlerinin kontrol edilmesi aksi halde birçok ico scam
jr. member
Activity: 196
Yeni eski çoğu projenin sahibi öyle.
Topladığı paraları, projesi için harcayan ekipler azınlıkta ne yazık ki.
member
Activity: 378
Merit: 11
Aralarınca bir çok saçma sapan ve dolandırıcı ico olduğu kesinlikle tartışılmaz ama bazı nadir çalışanlarıda görüyoruz. Wepower ve wanchain gibi projeler bence bu yıl olan en güzel icolar
newbie
Activity: 140

Ortaya birşey koymayan bir ton scam proje var, çokta iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum.
member
Activity: 224
Merit: 12
yeni icoculara hırsız demek de biraz ağır bence çünki bazı icolar amerikan yasalarına takılıp çıkarttıkları coinin satışını durdurabiliyor.devam etseler yatırımcıları da suçlu konuma geleceği için bunu yapmak zorunda kalıyolar ha adam toplar etherleri softcap ı yapamayıp etherleri de geri dağıtmadan ortadan kaybolursa o başka
jr. member
Activity: 156
bir kısmı evet hırsız bence ico yapıp paraları toplayıp kaybolup gidiyorlar
Pages:
Jump to: