Pages:
Author

Topic: Yeni çıkan ICO sahipleri hırsız mı ? - page 6. (Read 712 times)

sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Hepsine hırsız demek doğru olmaz ancak ico çıkaran insanların içinde her huy ve tiniyetten insan var. Birçoğu scam olmasa bile kendisi köşeyi dönmek için ico çıkarıyor. Yoksa bu kadar iconun piyasada ne işi var. Hiçbiri babasının hayrına ico çıkarmıyor. Mümkün mertebe seçerek yatırım yapmak lazım, bir çoğu başarısız olmaya mahkum, geleceği yok.
newbie
Activity: 93
Merit: 0
Icodrop
En sağlam Icodrop sitesinden takip etmen hocam . Gereksiz ICO ları tanıtmıyorlar bile .
Icodrop not aldım hocam
sr. member
Activity: 827
Merit: 250
En sağlam Icodrop sitesinden takip etmen hocam . Gereksiz ICO ları tanıtmıyorlar bile .
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Aralarında hırsız olabileceği için özenle seçmen lazım katılacağın icoyu
member
Activity: 140
Merit: 10
Her ICO sağlam olacak değildir. Çıkan çoğu proje scam zaten bunu herkes bağıra bağıra söylüyor. Proje'nin önceden nasıl olacağı kestirilemiyor. Misal EnVİOn güvendik girdik adamlar anamızı ağlatacak az kaldı utanmasalar onuda yapacaklar
100.000$ ICO kazancı var adamlar ne bounty dağıtıyor ne başka bişey. Bir şeyde demiyorlar. Yani anlayacağın bu piyasada babana bile güvenmeyeceksin kardeşim. Kafana yatıyorsa yatırımını yap araştırmanı yap incele derinlere bak

Kripto Dünyasında başarılar.
newbie
Activity: 93
Merit: 0
Aklıma takılan bunlar ha bire ico çıkarıyor. Tamam içinde iyi niyetle çıkaran var ama ben çoğunun hırsız oldugunu düşünmeye başladım.
Bu kadar çeşitliliğin gereği nedir.Ayakta kalacak bitcoin dahil 3 tane olsa bile tüm dünyaya yeter.
Mantık nedir yani
En iyi teknoloji ile ve güncellenen bir kaç coin yetmez mi yani?
Pages:
Jump to: