Pages:
Author

Topic: Yeni Harfiyat Döküm Sahası KUCOİN - page 4. (Read 975 times)

member
Activity: 336
Merit: 12
Kucoin güvenilecek borsa olma yolunda ilerlerken bir anda tökezledi. Şimdi giren her coin dump yiyor diye de nam saldı. Umarım güzel birkaç haber çıkarıp ilk çıktıkları popülerliği tekrar sağlarlar

Sebebi ise rank sistemi ve ödül, aldigin adet sayısında belli gün de sıralama oluyor ve birinci Tesla veriyor. Devam ederek ödül paylaşılıyor .  Kampanya bitince herkes elinden çıkarıyor. Diğer kampanyaya atlıyor. Yani pump yemesi normal.
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
Tabi borsa isleri zor is. Piyasada cok guclu rakipler var. Kullanici sayisi ile orantili bir konu bu. Kucoin altyapi olarak gercekten iyu bir sunum yapti ama kullanicilar cekmek icin yeterli calisma yapamadilar diye dusunuyorum. Binance tum borsalari vurdu. Sebebi bu. Yoksa kucoinde kaliteli bir borsa.
member
Activity: 742
Merit: 19
Kucoin toparlayacaktır.Güzel bir  borsa kötü bir döneme denk geldi.Bu badireyi atlatırsa yürür gider.Sağlam olan coin her yerde sağlamdır bunun borsa ile alakası yok.BTC bile tokat manyağına döndüğü bir dönemde altcoinlerin darmaduman olması kaçınılmazdı bu yaşandı.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Kucoin güvenilecek borsa olma yolunda ilerlerken bir anda tökezledi. Şimdi giren her coin dump yiyor diye de nam saldı. Umarım güzel birkaç haber çıkarıp ilk çıktıkları popülerliği tekrar sağlarlar
member
Activity: 336
Pump dump coinlerinin barındığı yer alırken iyi araştırın. Yoksa paralarınız eriyip gider.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Olaya bir de başka bir açıdan bakmak gerekiyor, Kucoin kullanımı oldukça basit bir borsa ve örneğin Hitbtc ile kıyasladığımızda ölücü olmamasıyla öne çıkıyor. Komisyon oranları gayet iyi. Özellikle al sat değil de uzun vadeli tutmak amacıyla kripto para alıyorsanız bu açıdan da Kucoin avantajlı. Ben gelecek gördüğüm birkaç coini buradan risksiz bir şekilde alabildim. Binance ile kıyaslamak bence sadece hayal kırıklığı yaratır.
member
Activity: 448
Merit: 17
Binancedan sonra herkes buraya çullanmıştı üyelik alımlarını kapadığı zaman iş yapıcak demiştim ama sonra bildiğin damper oldu her giren dump yemeden olmuyor
sr. member
Activity: 574
Merit: 250
Binance il Kucoin karşılaştırmak yanlış bence. Binance Coin BNB komisyon oranlarından indirim sağlıyor ve cidden işe yarıyor. Ancak Kucoin KCS günlük pay dağıtıyor ve bu pay çoğu 0.00000001 oranında falan oluyor ve satılamıyor bile, dolayısı ile bir işe yaramıyor

Bir işe yaraması için hacim artması lazım ancak bu kafa ile zor.

Zor çünkü ekip uyduruk. Örneğin Ocak ayınca ACT coin fork yaptı ve ABTC verdi, şu an bu coin Kucoinde işlem görmüyor ve withdraw da kapalı. Kucoine güvenip bu coin alan adamın elinde patladı.

Keza Bitcoin Private de öyle. Bitcoin tutanlara BCPT vereceklerini söylediler, verdiler de. Ama ne trade var ne withdraw.

Ben şimdi neden bu borsaya güvenip işlem yapayım ki?
full member
Activity: 322
Merit: 112
Ya borsaya giren coinin dump yemesini geçtim asıl kötü olan KCS nin hali 20 dolardan düşmeye başladı şuanda 3 dolar fiyatı.adamlar tertemiz verdiler valla milletin eline bi boka yaramayan çöp tokenlerini.artık eski  fiyatını ne zaman görür hatta görür mü o bile muamma.ben asıl kcs ye yatırım yapan adamlara üzülüyorum.borsa böyle devam ettiği sürece eski fiyatına gelmesi çok zor.hacim lazım borsaya
member
Activity: 448
Merit: 10
Kucoin elinde ki fırsatı iyi kullanamadı. Kullanıcı beklentilerini de karşılayamadı, önüne geleni alıp belli bir seviye belirlemedi. İlerleyen zamanlarda kendisine çeki düzen verirse belli mi olur belki de hem hacim olarak hem de kullanıcı olarak tercih edilir bir yer olabilir.
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
Kucoinin arayüzü bence çok hoş ve kar payı dağıtım fikride kullanıcıyı çekebilecek bir özellik.ben çok tutar diye düşünüyordum hala da düşünüyorum
full member
Activity: 490
Merit: 105
bende girerken bu umutlarla girmiştim ama ne yazıkki sürekli olarak biancenin gölgesinde kalmaktan kurtulamadı bir türlü.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Herkes kucoin i yeni binance olma yönünde çok büyük atılımlar yapacak zannetti ama olmadı, binance gibi olmasını ben çok beklemiyordum açıkcası, çünkü binance altyapı ve yatırım olarak sürekli arkasında durdu borsasının, kucoinin kendini çok geliştirmesi lazım, ilerde belki beklediği yere gelebilir.
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
Başlık düşüncelerini esprili bir şekilde açıklama adın çok güzel olmu Grin  borsa hakkında ki söylediklerine çok katılmıyorum ama bir çok coin var hepsi aynı değil tabiki
full member
Activity: 266
Merit: 100
Blockchain with solar energy
Bu başlığa kesinlikle katılmıyorum örnek vereyim cappasity adlı erc20 token ı kucoin piyasasına girdikten hemen sonra pumplandı. Evet çok süper piyasa değil kötü coinler de giriyor ama cryptopia, yobit e bin basar kucoin.
full member
Activity: 222
başlığa bayıldım ya anlatmak istediğini başlıktan anlaşmışsın direk güldürdün kardeş  Cheesy Cheesy
full member
Activity: 350
Coinlerin akıbetini bilmiyorum ama imza vb. kampanyalardan gelen tokenleri bozdurmak için iyi bir platform. en azından hızlı ve kullanışlı. Ama başka borsada varsa benim de ilk tercihim değil kucoin borsası.
full member
Activity: 490
Merit: 193
Rakip borsaların marifeti olabilir mi acaba girenlerin dump yemesi belki komplo teorisi ama ilk zamanlarında bildiğin binance havası vardı borsada amk giren uçuyordu sonradan ise hali ortada işte.yeni coinleri eklemekte hızlı davranmaları gerçekten çok güzel ama dump yedikten sonra bir anlamı kalmıyor tabi.şu başlık 3 ay önce açılsa güler geçerdik şimdi ne yazık ki tam yerinde tespit olmuş
member
Activity: 378
Merit: 11
Maalesef oraya giren coin canını teslim ediyor, nasıl rezil bir yerse maşallah dediği 3 gün yaşamıyor. Burda çok fazla balina var herhalde buyuk dumplar yaşanıyor
member
Activity: 224
kucoin bence sadece bu bounty ve airdroplardan gelen tokenları bozdurmak için kullanılan bir yer olarak kalacaktır başka bi halt olmaz burdan
Pages:
Jump to: