Pages:
Author

Topic: Yeni Harfiyat Döküm Sahası KUCOİN - page 6. (Read 975 times)

member
Activity: 490
Merit: 16
kucoin gerçekten bahsettiğiniz gibi kötü devam ediyor yoluna arkadaşlar birkaç sebep sıralamış bence de her önüne gelen coini yada tokeni almamalı adamlar borsasına baksana binance giren x2 oluyor kucoine giren aşağı salıyor hacimde azalıyor binance borsasına kayar gibime geliyor millet.
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
Kullanıyorum ve gayet güzel bi borsa, ufak tefek hacimli coinler için defalarca aldım gönderdim vs hiç sorun yaşamadım. Bi ton ıvır zıvır borsa varken bence kullanışlı bi mecra. Oraya girenler terse düştü hep biliyoruz da bunun orayla ne ilgisi var. Tamamen şans ve zamanlama.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
Yeni çıkan borsalara amaçsızca koşa koşa giderseniz olcağı o. Her borsa binance gibi şanslı ve kaliteli çıkmayabilir. Forumdaki tecrübelerin söylediklerini birazda olsa dinleseydiniz kaçardınız kucoinden ve borsasından
full member
Activity: 602
Merit: 118
ben ilk başta kucoin ile bianance nin aynı kişiler tarafından yönetildiğini bile düşündüm. hani kendi alternatif rakibini oluşturmak için. fakat sonra farklı olduklarını anladım. çünkü herşeylerineredeyse aynı. aynı yerden yönetiliyor gibilerdi. sadec kucoind eğil çoğu coin çok düştü bence topralanacaktır diye düşünüyorum...
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Borsada hacim düşük satmak isteyenler alım fiyatını giriyor, talep de olmayınca fiyat dibe gidiyor. Kucoin için kötü bir intiba oluyor.
full member
Activity: 406
Merit: 158
Başka borsaya çıksalar da dump olucak ki, çıktıkları yer kucoin olduğu için adı dumpla birlikte geçiyor sürekli ama bu küçük borsalardan hangisi olsa öyle olur 3 aydır ayı sezonundaydık normal bence o düşmeler.
full member
Activity: 504
Merit: 120
Binance'in pumpı Kucoin'in dumpı meşhur. Önceki mesajlarda da söylendiği gibi icosu yeni biten tokenlerin bazıları listeleme ücreti düşük olduğu için ilk kucoine giriyor ve airdrop-bounty yaptıysa dump yemesi kaçınılmaz oluyor.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bir borsayı büyük yapan şeyler; güvenilirlik, hacim, kullanıcı desteği ve memnuniyet oranıdır. Binance, tüm zor şartlara rağmen bunları sağlayabildiği için büyüyor. Kucoin ise bir rüzgardı esti geçti denebilir. Bazen her şeyi iyi yapsanız da doğru zamanda yapmak daha önemlidir.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Icinde 3 tane proje var henuz yatirim yapamadigim icin soylemiyorum( kendim para yatirmadan soylemem gibi bir prensibim var) tam anlamiyla cop denmez bi ara iyi hype yapiyordu kucoin geri donecektir..
full member
Activity: 392
Merit: 101
Ciddi bir çıkış yaptı ama gerisini getiremedi gibi, daha sonra kendini toparlaya da bilir. Piyasanın ihtiyacını iyi belirlemeli ve borsa kullanıcılarının dertlerine ilaç olmalı sizce olur mu Smiley
member
Activity: 392
Merit: 11
Ben bunun bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Icosu yeni bitmiş projeler giriyor borsaya sonrasında %20-30 u bile büyük borsalara girse o iflah olmuyor denen coinlerden çok güzel paralar kazanabilirsiniz. Şimdilik kucoine böyle yaklaşmak gerekiyor bence.
member
Activity: 406
Merit: 10
Başlık harika olmuş. Kucoin gerçekten çok farklı bir borsa. Her giren dip yapıyor ve ne yazık ki düzelemiyor.
member
Activity: 191
Kucoinde ilk selfkey yayınlanınca almıştım baya bi üzmüştü benim ostünde 12 usd civarlarında kucoin kendi coinini aldım oradan da kaybettim 2500 tl kaldı 500 tl onu da öyle bıraktım.
newbie
Activity: 111
Merit: 0
bana göre güzel borsa, belki de coin eklemede belki seçici değiller,  binance de Neo/altkoin trade eklese kucoin gibi güzel olur niye hep btc ve ethere bağlı kalalım.
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Saçmasalak konular açıp saçmalak yazılar yazıyorsunuz. Bak güzel kardeşim Kucoin'e giren coinler-tokenler ICO su yeni bitmiş projelerdir. Bu tabii ki bazılarının çöp olmadığı anlamına gelmez. ICO'dan yeni çıkmış e illa ki bir dump yiyecek %90 ihtimalle. Kucoinin şurada 1-2 senesi var binance i yakalamasına. Geçer mi orası biraz zor ama Kucoin hacimli bir borsa olma yolunda gidiyor.

Kaç tane güvendiğim coin kucoine girdi iflah olmadı diyorsun... Ulan ne bekliyosun ayı sezonunda??  Cidden forumun kalitesini düşürüyorsunuz. Eksi merit verme yok mu yav konulara?
full member
Activity: 686
Merit: 101
Kucoin yine iyi bir borsa bence kaldı ki zaten hacim konusunda polo bittrex ve binance ortalığı domine etmiş vaziyette bitfinex usd bazlı yatırımcıların tercihi konumunda binance ye giremeyen bir kucoin deniyor gibi hissediyorum Cheesy
member
Activity: 322
Merit: 16
tek bir coin için takip ediyorum. olur da bir ihtimal yükselirse satıp kaçacağım bende  Smiley
member
Activity: 308
harfiyat değil hafriyat  Grin kucoinin daha ilk duyurulduğu zamanlarında katılmıştım. oraya giren tüm coinler pump yiyordu son zamanlarda durum hala böylemidir daha bakmıyorum açıkcası
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
eskiden Binance borsasına giren coinler de istisnasız anında yükselişe geçerdi. Binanca’de listelenen bir çok coin de yeterince yükselmiyor. Bu durumun tek sebebi Kucoin borsası değil, altcoinlerin çoğu eskisi gibi talep görmüyor.
full member
Activity: 714
Merit: 125
Elim gitti-geldi alayım atayım bir kenara diye iyi ki yapmamışım şimdi anlıyorum. Binance'deki hareketi kaçırmamın pişmanlığıyla buraya saldırıyordum sonra bir şekilde elim gitmedi işte, tamamen şans. Kucoin bu saatten sonra kendini kurtaramaz gibi geliyor çok fazla çöp çıkardı.
Pages:
Jump to: