Pages:
Author

Topic: Yeni Harfiyat Döküm Sahası KUCOİN - page 7. (Read 978 times)

hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Kucoin'in hataları var tabi olay sadece şanşsızlık değil bu işte en önemli iki şey zamanlama ve platformun kusursuz çalışması. Zamanlama ico'nun çalışılacak belli donelere sahip olması ve bir tık olgunlaşması gerçekleştikten sonra değerlendirilip platforma dahil edilmesi, bir diğeri platformun işleyişi; çok yakın zamana kadar platformda çok basit can sıkıcı hatalar yaşanmaktaydı, halen yaşanıyormu durum nedir bilmiyorum ancak bunlar bir nebze değer kaybında önemli etkenler.
full member
Activity: 462
Merit: 100
Kucoin fena bir borsa değil ama binance'nin hep gölgesinde kaldı. Zaten kullandıkları arayüze bakacak olursak ikisini de aynı ekibin yaptığı şüphesi hep biyerlerde duruyor. Yine de benim işime yarıyor arada bountyden gelen tokenları bozduruyorum.
member
Activity: 308
Merit: 10
April 30, 2018, 06:46:22 PM
Piyasaya çok iddia lı bir giriş yapmıştı kucoin ama gerisini getirmekte çok zorlandı. Elindeki imkanları kaybetmek hiç iyi olmadı kucoin için. Çoğu müşterisi eski platformlarına geri dönmüştür.
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
April 30, 2018, 03:15:20 PM
Başlık ve içerik arasındaki uyum nokta atışı olmuş gerçekten. Kucoin bekleneni vermediği için herkesin böyle sinirini bozuyor, binance’in yanında çok prestijsiz.
full member
Activity: 406
Merit: 121
April 30, 2018, 09:05:19 AM
Bende bir iki bişey sattım bir daha da dönüp bakmadım. Bekleneni veremedi bir türlü.Kullanıcılarını hayal kırıklığına uğratan borsalarda biri oldu ne yazıkki.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
April 30, 2018, 08:59:52 AM
Dostum başlıktaki tespit on numara olmuş "Yeni Harfiyat Döküm Sahası KUCOİN" piyasada çoğu borsa güvenilmez ne yazık ki binance gibi birkaç tane var yatırımları koyabileceğimiz.
full member
Activity: 518
April 30, 2018, 04:07:04 AM
Kucoin ılk zamanları ıyıydıde sımdı havası söndu gıren coınler hepsi tepe taklak oluyor sımdı bıde adamların depozitleri witdrawlarıda sıkıntılı dıkkatlı olmak lazım kucoin kullanırken.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
April 30, 2018, 04:02:59 AM
Kucoin'in beklentilerin çok uzağında kaldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Fişi erken de çekmeyelim, belki alacağı derslerle daha sağlam adımlar atabilirler.
full member
Activity: 742
Merit: 112
April 30, 2018, 03:55:40 AM
kucoin en son kimlik doğrulamayı getirdi. sırf borsada işlem için kimlik doğrulama olayı bana abartı geliyor. sanki çok harika borsa kendileri. ether, bitcoin al-sat yapmak için hacmi fena değil. altcoin kucoinde şaha kalkamıyor.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
April 30, 2018, 02:44:25 AM
Birtek boscoin vardı onuda dün biraz yükseldi ve sattım kucoin borsasıyla bir bağlantım kalmadı artık .
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
April 30, 2018, 02:17:19 AM
Borsaları bir süredir takip edemiyordum ama birdenbire Kucoin'in bu kadar yerden yere vurulması eminim haksız değildir.
Önüne gelen coini bünyesine kabul ederek belli ki bu dedikodulara davetiye çıkardı Kucoin.
member
Activity: 201
The Experience Layer of the Decentralized Internet
April 29, 2018, 06:50:04 PM
kucoin ilk çıktığında herkes çok ümitliydi herkes çok beğeniyordu fakat şimdi çöp torbasına dönmüş durumda kim çıksa ayakta duramıyor neden öyle anlamış değilim.
member
Activity: 196
April 29, 2018, 06:15:15 PM
Bnb furyasını kaçırdıktan sonra bir umut kcs alıp 2 ay ümitlendim ama kucoinin şuanki durumundan sonra ümidim hiç kalmadı 1 aya daha bekleyip elimden çıkarmayı düşünüyorum Sad
newbie
Activity: 123
Merit: 0
April 29, 2018, 06:13:35 PM
Kucoin hem yanlış zaman da girdi hem de güzel işler cıkaramamış bir teknik donanımla girdi binancede farkı yokmuş gibi kullanma hissi ister istemez binanceyi tercih etme sebebi.
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
April 29, 2018, 06:10:49 PM
kucoinde hala umut var arkadaşlar yanlış düşünüyorsunzu adamlar ya tutarsa mantığıyla coinleri ekleyip işlem hacminin yüksek olmasından faydalanmak istiyor olabilirler
full member
Activity: 434
April 29, 2018, 06:10:10 PM
bu kuconine ne oldu böyle hangi coin çıksa toprak atılıyor üstüne pek takip etmedim fakat arkadaşlardan da duyuyorum kucoin umutsuz vaka gibi duruyor.
full member
Activity: 672
April 29, 2018, 05:41:08 PM
kucoin'in açıldığı zamnalarda benimde çok umudum vardı hatta bened baya referans kasıyordum ancak sonradan baktım ki çöp coinleri doldurup para kazanma derdine girdiler dedim bir cacık olmaz bıraktım ben
full member
Activity: 840
Merit: 103
April 29, 2018, 05:38:50 PM
Genelde oyle olur birtane orjinal fikirden kopyasi cikar ama asil gerceginin yerini hicbirzaman tutmaz. Binance kendi alaninda farkli yenilikler sunuyordu kucoin onun kopyasi oyuzden pek birsey beklemeyin. Benzer durum bazi coinlerde de var.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
April 29, 2018, 05:06:54 PM
    Doğru hocam bildiğin harfiyat sahasına döndü bu işi biliyorum diyen yalan söyler tamamıyla şanstan ibaret takip edersin manipüle edilmiş artışları çözersin ama bence bu iş tamamen şans dediğim gibi
member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
April 29, 2018, 05:01:27 PM
Kucoin aslında güzel kurulmuş bir fikirdi. Ama bir kaç hatası ve şanssızlığı oldu. Öncelikle, Binance arayüzüne benzer bir arayüz kullanması bence büyük hataydı. Piyasaya bu kadar iddialı giren bir platform kendi arayüzünü kullanmalıydı bence. İkinci olarak kullandıkları bu arayüz çok düzgün çalışmıyordu. Özellikle Binance gibi, mobil uygulama üzerinden işlemler sıkıntılıydı. Büyük şanssızlığı ise piyasanın kötü tarafında yakalanması. Tam bir harekete başlıcaktı Bitcoin'in en büyük düşüşlerinden birine denk geldi ve piyasa o günden bugüne hala toparlanamadı. Bugünlerde olumlu haberler geliyor aslında ama, yeterli düzeye hala gelemedi. Zaten bir çok borsa da bir çok coin için halen o efsanevi hacimler gelemedi. Alım satımlar halen düşük. Piyasaya biraz para girişi daha olması gerekli büyük ihtimalle büyük sıçramalar göreceğiz Kucoin'de de diğer bir çok borsada da. Özellikle gördüğüm 4 5 ICO piyasaya hızlı giriş yapabilir. Bu tarz büyük bir borsada trade için girerse büyük sıçramalar görebiliriz.
Dediklerinize katılıyorumm hocam aslında kötü zaman da girdiler piyasaya ilginin azaldığı bugünler de piyasaya girmek de onlara yarardan çok zarar sağladı e haliyle.
Pages:
Jump to: