Pages:
Author

Topic: Yeni Harfiyat Döküm Sahası KUCOİN - page 5. (Read 975 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Tasarım olarak güzel, kullanıcı dostu falan binance kopyası ama nedense buraya giren coin 3 gün yaşamıyor feci dump geliyor. Bildiğin çöplük gerçekten, ben buraya girecek coin haberi aldımı elimdeyse hemen satıyorum
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
ebtc yi listeleyip to the moon diye  twit attıkları gün benim için bitti kucoin.
ulan dunyanın en bariz scam koinini listeliyorsun birde to the moon diye utanmadan twit atma bari.
hangi profeyonel borsa eklediği bir coin için "to the moon" diye twit atabilir allah askına.
Herhalde twitterlarını yöneten kişinin elinde bir miktar ebtc varsa böyle bir tweet atma ihtiyacı duymuştur Cheesy Hakkaten ebtc nin neyine güvenipte böyle bir tweet atılır. Bi ara 2 doları gördü kucoine giriyoruz sevdasıyla. Şimdi 10centlerde sürünüyor ve bana göre hala gerçek değerinin çok üstünde. Geçen seneki yoğun airdrop furyasını başlatan tokenlerdendi bu arada.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
ebtc yi listeleyip to the moon diye  twit attıkları gün benim için bitti kucoin.
ulan dunyanın en bariz scam koinini listeliyorsun birde to the moon diye utanmadan twit atma bari.
hangi profeyonel borsa eklediği bir coin için "to the moon" diye twit atabilir allah askına.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
piyasa genel anlamıyla çöplük oldu. kucoinlik bir durum değil bu. onlar işletme parasını bastıran herkesi sokarlar borsaya sonra hacim olmuş olmamış cokta önemsemezler. belli bir perioddan sonra hacim yoksa delist yaparlar. Yeni bir borsada cok fazla cöp olması bence normal. Kucoin kullanmıyorum bana cok cakma geliyor ama uyguladıkları strateji hatalı yada yanlış değil.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Zaten kucoin in yaptığı işler ve giren coin ya da tokenlerin aldığı değer başlığı sonuna kadar hak ediyor. Hafriyat demek hafif kalır resmen Habipler çöplüğü
member
Activity: 308
Merit: 10
Bence başlarda Kucoin sadece kaliteli coin/tokenları almak istedi, ancak şansızlık o ki; bu borsaya girenler hep dip yaptı. Bu intibayı düzeltemeyince de, bare listeleme parasından olmayalım diyerek iyi kötü demeden, parayı veren herkesi listeye aldı. Bu tarz da davranan borsalar kaybetmeye mahkumdur.

bende diyorum neden olumsuzlaştı bu, ilk başlarda iyi gidiyordu çünkü, bu para her şeyi bozuyor
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Bence başlarda Kucoin sadece kaliteli coin/tokenları almak istedi, ancak şansızlık o ki; bu borsaya girenler hep dip yaptı. Bu intibayı düzeltemeyince de, bare listeleme parasından olmayalım diyerek iyi kötü demeden, parayı veren herkesi listeye aldı. Bu tarz da davranan borsalar kaybetmeye mahkumdur.
member
Activity: 252
daha kaliteli coinleri içinde barındırsa kendi kalıtesi açısından daha iyi olurdu ama  nerde ne varsa hepsini içine aldığı gibi borsa değeride düşmüş durumda ve kendini bitirmek üzere.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Bu bonuslar falan hikaye ilk çıktığında 2. binance geliyor diye bayağı bir gürültü çıktı ama sonra fos oldu hatta şimdi bazı icoların ilk önce kucoinde çıkması beni üzüyor çünkü orada dump yiyor. Binance ekibi kendini her daim geliştirirken kucoin ekibi ellerinde ki bu altın fırsatı çöplüğe döndürmeyi başardı. Onları tebrik ediyorum.
member
Activity: 612
Kucoin borsasına elde tutulan kucoin kadar bonus token vermesi nedeniyle girdim. Bir miktar aldım. Fakat çok küçük miktarlarda veriyor bonusları. Değmez
member
Activity: 560
Merit: 12
Hala ümit var kucoin için, öncelikle milletin kafasındaki buraya giren coin dump yiyor algısını kırmak için bir şeyler yapmaları lazım. Artık onu nasıl yapacaklar bilemiyorum
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Hiçbir şey bekleneni vermiyor ya da ilk açıldığı zamanki heyecanı güzelliği kalmıyor. Zaman çok önemli bir faktör çünkü her şeyin sağlamlığı günden güne ortaya çıkıyor, an itibariyle kucoin için harfiyat döküm sahası oldu demek pek de haksızlık olmaz bence Smiley
full member
Activity: 336
Merit: 111
Yani kucoinle ilgili çok fazla umut baglamamaya yönelik eğittim kendimi, en basından beri bi sıkıntı olacagını biliyordum iyiki girmemisim dedigim nadir coinlerden biridir
newbie
Activity: 212
Merit: 0
İlk başlarda çok iyiydi kucoin pump merkeziydi binance dan sonra şimdi çöplük merkezi oldu gelen giriyor giren dump olup kalıyor artık kimse istemiyor kucoin girmesini
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Bazı projeleri listelemeleri bana da saçma geliyor ancak yinede piyasada güzel bir yere sahip kucoin. Hacimler çokta ölü değil Kucoinde de güzel pumplar yaşanabiliyor.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Başlık tam anlamıyla cuk oturmuş.daha birtane giripte pump yiyen otoken göremedik malesef son dönemde.daha önceleri fena sayılmazdı.özellikle etn gireceği zaman umutlanmıştım elimde bir miktar var diye ama oda girince dahada düştü fiyatı.giripte dump yemeyen sadece wan oldu son zamanlarda oda zaten öncesinde binanceta listelendiği için.yeni çıkan coinleri eklemeleri güzel ama dump yeyince sıkıntı oluyor işte
member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Çok iyi bir şekilde giriş yapmışlardı. Binance gibi yarışmalar falan yapıyorlardı. Sonra ekledikleri kalitesiz ico tokenleri batırdı borsayı
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
İlk açıldığı zamanı hatırlıyorumda çok sevilmişti ve giren coinler şimdiki gibi dump değil pump yiyordu hatta kcs fiyatları bnb ile yarışıyordu.son zamanlarda ise bi gudubetlik çöktü siteye tamam arayüz güzel kullanım kolay falan ama hem hacim yok hemde bu dump muhabbetinden dolayı gerçektende artık coinlerin kucoine girmesini bile istemez hale geldik.inşallah atlatır bu günleri yoksa olan kcs holderlara olacak çok yüksekten geçirdiler millete
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Fee oranı bazı borsalara kıyasla yüksek olduğu doğrudur..pundixi coinbenede satmıştım sadece o borsada işlem görüyor diye ethereum çekerken 0,005 eth fee ücreti alıyor.Ama kucoinde ether transfer etmek isterseniz 0,01 eth ödemek zorundasınız.son zamanlarda hem hacim düştü hemde her giren coin dump yiyor.yani bi coin borsa olarak kucoin açıkladığı zaman sevinemiyoruz bile.
full member
Activity: 602
Merit: 118
kucoinde biraz mth vardı onu satıp elf alayım dedim. alış satış arasında çok fark var. bende kızdım btc yi bianceye çektim birde ne göreyim. çoğu borsa 0.001 fee alırken bu 0.002 iki kat fazla komisyon aldı. qlc lerde yükselsin kucoinden komple çıkacağım. hiç bir cazibesi yok. başlıkta ki gibi resmen çöplük. bitrex vari bir yer olmuş.
Pages:
Jump to: