Pages:
Author

Topic: Yggdrash fiyat, tartışma ve spekülasyon otağı - page 2. (Read 1288 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Bence ekibin aldığı karar doğrudur arkadaşlar, kaç aydır bekliyoruz zaten. şahsen beklentim en az 5x yggdrashtan ne projeler gördük nelerle girdi piyasaya, daha aşağı fiyata satan olursa bildiğin maldır amk. piyasa biraz düzlüğe çıkana kadar beklemek bizim için iyi olacaktır diye düşünüyorum o yüzden sıkıntı yok gerekirse 1-2 ay daha beklerim.sabrın meyvesi tatlı olur o yüzden kızmayın bence
member
Activity: 154
Merit: 10
Normalde bugün piyasaya çıkması gerekiyorlardı . Biraz saçma olsada , piyasanın daha stabil olduğu bir zaman için biraz ertelediler .

https://medium.com/@yggdrash/5-31-yggdrash-update-6fd8eec9d40a
Çok can sıkmaya baslıyor boyle haberler geçende taylor da hacklenınce umutlarımı ıyıce yıtırmeye basladım.Neye guvensek elımızde kalıyor bızde bı garıplıkte yok cok detaylı arastırmama ragmen nerede hata yaptıgımı bulamadım bır turlu.
full member
Activity: 332
Merit: 108
Boku çıktı artık bu piyasanın. Söz verdikleri tarihin son gününde bir duyuru yayınlıyorlar ve vazgeçtik, kilitli kalacak borsaya girene kadar diyorlar. Böyle iş olmaz. Zaten ortada bir şey yok, github yok vs. Üstüne bu da tuz biber oldu. Yapacak bir şey kalmadı artık bekliyoruz ama piyasadan uzaklaşmanın vakti geliyor.
sr. member
Activity: 784
Merit: 272
Normalde bugün piyasaya çıkması gerekiyorlardı . Biraz saçma olsada , piyasanın daha stabil olduğu bir zaman için biraz ertelediler .

https://medium.com/@yggdrash/5-31-yggdrash-update-6fd8eec9d40a
newbie
Activity: 159
Merit: 0
Şu projenin icosuna katılmadığıma biraz üzüldüm açıkcası cevremde baya bir katılan olmuş yeni yeni duyuyorum. Sağlam icolar çok iyi kazandırıyor, bu projedende benzer bir beklenti ouşmuş takip ettiğim kadarıyla.
full member
Activity: 350
Merit: 106
Piyasada beklenti var yggdrasha karşı ama her zamanki gibi geç haberşm olduğu için malesef katılamadım icosuna.sağda solda telegram gruplarında adından oldukça bahsediliyor ve minimum 4-5x beklentisi var konuşanların.inşallah gerçekleşirde yatırım yapanlar kazanır.forumdan tanıdığım baya bir kişi var icosuna katılan.eğer bir dump falan yerse bende ancak o zaman toplayabilirim
full member
Activity: 420
Merit: 100
ekiple yazıştım ve kycden geçtiğimi söylediler zaten, yani pasaport olmasada kabul ettiler kimliği, şimdi AML tamamlanması bekleniyor ve tahmini olarak 1 ayı bulacaktır diye düşünüyorum çünkü icon icosunda o kadar sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam.borsaya çıkışında mayıs sonu veya haziran başı gibi olacağını düşünüyorum kesin tarih yok tabi hala.inş icx gibi direkt binancea giriş yaparlar
member
Activity: 196
Pasaport olayına çok üzüldüm umarım en kısa zamanda çözüme kavuşur. Pasaport çıkarma masrafını göz önüne alıp 1 gününüzü bu işe ayırmanızı tavsiye ederim başkasının pasaportuyla olacak iş değil gibi duruyor
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
Proje takımına bakarsanız, proje CEO'su David Seo Coinone adlı borsada COO olarak görev almış.

Ayden Kim, Bithumb'da çalışmış.

Coinone ve Bithumb Güney Kore'nin en büyük borsaları arasında.

CTO ve kurucu ortak olan Peter Ryu, Icon'un geliştirici takım lideriymiş.

Bluepan isimli Güney Kore'nin blokzinciri tabanlı para transferi yapan en büyük şirketinin CEO ve CTO'su kadroda mevcut.

Danışmanları saymıyorum bile.

Bir şeyler olacak. Icon'u geçmesi çok zor belki ancak ilk 50'ye girerse şaşırmamak lazım.
full member
Ah be kardeşim keşke çıkarsaydın bir pasaport. Ben öyle yaptım. 10k yatırım yaptıktan sonra 3e5e bakmamak lazım deyip gittim emniyete çıkarttım pasaportu. 3 güne geldi.

bugün maile dönüş yapmışlar.başka arkadaşın pasaportunu göndereyim mi diye yazdım ama cevaba göre gerek kalmamış geçmişim KYC den.Eski kimlik göndermiştim üstelik

cevap şu şekilde

Hello, Greeting from Yggdrash Team.

Your KYC has been successfully completed.

So please do not worry and wait for result of AML validation.

Please refer to our KYC/AML schedule and thanks to your ongoing support.

Best regards

Yggdrash Team
full member
Activity: 332
Merit: 108
Ah be kardeşim keşke çıkarsaydın bir pasaport. Ben öyle yaptım. 10k yatırım yaptıktan sonra 3e5e bakmamak lazım deyip gittim emniyete çıkarttım pasaportu. 3 güne geldi.
full member
ICO ya girdim ama kyc için kimlik göndermiştim sanırım kabul edilmedi, bugün mail attım başkasının pasaportunu göndersem sıkıntı olurmu diye hala cevap vermiş değiller amk.telegramdan da ulaşamıyorum duyuru kanalları var sadece.
galiba bu gidişle ben tokenleri alamayacağım arkadaşlar girenlere bol kazanç dilerim.galiba iyi bir kazançtan olduk pasaport yüzünden
member
Activity: 81
Ekibi uzakdoğulu ve işini ciddiye alan bir iyi bir ekip. Bir çok insana güven veriyor. Projeden büyük beklentiler var çok büyük ihtimalle de gerçekleştirebileceklerini düşünüyorum. Takipte kalacağım.
member
Activity: 490
Merit: 16
hirozaki nin önerdiği bir coin daha uzakdoğulu emmiler bu işi biliyorlar. kazandıracağını umuyorum. biz de anca borsada 3-4 kat arttıktan sonra alabiliriz böyle coinleri  Grin şimdiden bol kazançlar diyorum yatırımcılarına
full member
Activity: 392
ICO döneminde maalesef gözümden kaçmış bir proje ama takip etmekte fayda var uzakdoğulu abiler yaptıkları işi çok ciddiye alıyorlar genel olarak.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
KYC alamadığıma üzüldüğüm bi iş yggdrash. Bounty falan da yapmıyorlar biraz ordan gelseydi Cheesy
Kyc yapan bi kaç arkadaştan yardım alalım en iyisi Smiley
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
KYC'mi onaylamışlar maillerinizi kontrol edin. 'The KYC reception has been confirmed' adlı bir mail gelmiş olması lazım.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
Yapılan KYC değişikliği Türk pasaportları için sıkıntı taşımıyor CEO'ya bizzat sordum. İngilizce detayları olmayan pasaport ve kimlikler sıkıntı taşıyor. Türk pasaportlarında her kısmın İngilizce çevirisi olduğu için problem olmazmış.

ICON' a da yatırım yapmış bir kişi olarak kuralları çok değiştiriyorlar. En azından ICON cumadan cuma ya onaylayıp, onaylandı veya onaylanmadı diyordu . Bende gelecek görüyorum yggdrash dan ama son dakika onaylanmadı derlerse çok üzülürüm .

katılıyorum gönderilen kyc onaylanıp onaylanmamasını söyleseler en azından onaylanması için tekrar birşeyler yapılabilir .
iyi kötü tarafı var bunun onaylananların arasında olursanız acayip karlı olucak çünkü bütün onaysızlar kitleneceğinden sub acayip azalacaktır.
bakalım ne çıkarıcaklar merakla bekliyorum.
sr. member
Activity: 968
Merit: 250
Benim beklentim ETH bazında 3X diyebilirim . Tabii hangi borsada listeleneceği çok önemli ilk etapda .
hero member
Activity: 854
Merit: 500
einc.io
Yapılan KYC değişikliği Türk pasaportları için sıkıntı taşımıyor CEO'ya bizzat sordum. İngilizce detayları olmayan pasaport ve kimlikler sıkıntı taşıyor. Türk pasaportlarında her kısmın İngilizce çevirisi olduğu için problem olmazmış.

ICON' a da yatırım yapmış bir kişi olarak kuralları çok değiştiriyorlar. En azından ICON cumadan cuma ya onaylayıp, onaylandı veya onaylanmadı diyordu . Bende gelecek görüyorum yggdrash dan ama son dakika onaylanmadı derlerse çok üzülürüm .
Pages:
Jump to: