Pages:
Author

Topic: Yggdrash fiyat, tartışma ve spekülasyon otağı - page 5. (Read 1273 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 255
Presale starts on 28th of April!
Gireyim mi girmeyeyim mi derken pre sale bitmiş ve 20k eth topladılar. Şaka gibi. 20k eth yahu. Az değil.

Eğer yatırım yapmak istiyorsanız .ayın 19 unda ICO başlayacak tekrar . Niye böyle yapmışlar anlayamadım . Bonus da yok diye biliyorum Pre-Ico culara .
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Gireyim mi girmeyeyim mi derken pre sale bitmiş ve 20k eth topladılar. Şaka gibi. 20k eth yahu. Az değil.
full member
Activity: 658
Merit: 153
529 eth kaldı presale'in bitmesine güzel para topladılar.

Güzel para topladılarda tokenlerin kilit süreleri uzun buda sıkıntı yaratıyor çok beklemek parayı öldürüyor benim gözümde
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
529 eth kaldı presale'in bitmesine güzel para topladılar.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
Bende 1 ETH attım son zamanları satış dolmak üzere. Bende yetişemiycem sandım ama bu saate kadar bitmemiş şansıma artık.
member
Activity: 560
Merit: 12
İcx icodan sonra çok iyi artmıştı.Bunlarda onlara benzerse yatırımcılarına güzel bir kazanç bırakacaktır.
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
İsmi biraz değişikmiş ama akılda kalıcı sitesini beğendim açıkcası ekipte güzel gözüküyor. tam olarak neyi hedefliyor bu proje?
newbie
Activity: 9
Merit: 1
KYC yapmazsanız yatırımınız ETH biriminden iade edilir ilgili token'ı alamazsınız.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
einc.io
Bende icoya katıldım sabah ve min x2 kazandırır diye düşünüyorum.kyc icodan sonra yapılacak ve 1 ay süre verecekler.tokenler akıllı kontrat yoluyla parayı yolladığınız anda cüzdana geliyor ama transfer ve trade edilebilmesi için mayısa kadar beklemeniz gerekiyor.beklerim ben diyen varsa icoyu tavsiye edebilirim ama o kadar süre bekleyemem diyen varsa girmesin buna dikkat etsin
hocam bır sey sorcam kyc yapmasakta tokenler hemen geldıgı ıcın mayıstan sonra kyc yapmayanlar da tokenlerı kullanabılecek mı ? kullanacaksa kyc neden pekı ? cvp verırsenın mutlu olurum Cheesy

ICON da da aynı tarz da yapmışlardı ICO yu .  KYC yapmazsan eğer tokenler kullanılamıyor . Attığın ETH de iade oluyor diye hatırlıyorum .
full member
Activity: 672
Merit: 110
Bende icoya katıldım sabah ve min x2 kazandırır diye düşünüyorum.kyc icodan sonra yapılacak ve 1 ay süre verecekler.tokenler akıllı kontrat yoluyla parayı yolladığınız anda cüzdana geliyor ama transfer ve trade edilebilmesi için mayısa kadar beklemeniz gerekiyor.beklerim ben diyen varsa icoyu tavsiye edebilirim ama o kadar süre bekleyemem diyen varsa girmesin buna dikkat etsin
hocam bır sey sorcam kyc yapmasakta tokenler hemen geldıgı ıcın mayıstan sonra kyc yapmayanlar da tokenlerı kullanabılecek mı ? kullanacaksa kyc neden pekı ? cvp verırsenın mutlu olurum Cheesy
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Normalde tövbeliyim icolara girmeye ama bir kaç yorumuna güvendiğim arkadaş konuya yazınca girmek istedim ama site açılmıyor. Sanırım bitti. Ya da mobilden açılmıyor yine.
sr. member
10 ETH'de ben attım bakalım neler olacak.
full member
Activity: 364
Merit: 100
presale cok hizli basladim 1 saate 10.000 den fazla ether topladilar. ama 20k yi goremediler henuz. cok az kaldi bitmesine. sonucta preslae icin iyi topladilar 1 gunde. ama projenin vaatleri biraz uzun suruyor gordugum kadariyla. sabirli olanlar kazanabilir ama icx le kiyaslamak pek dogru olmamis gibi. oyle astronomik artacagini sanmam
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
evet hocam doğru söylüyorsunuz 1.5 sen az değil değil yani 2 sen ye de sarkabilir bu baktığınız zaman,
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
full member
Activity: 322
Merit: 112
Hala hardcap yapamadılar hayret doğrusu.sabah erken başladığı için ICO akşama yetilemem diye korkmuştum ama şimdi bile gayet rahat bir şekilde katılabildim.Adamların ico süreci bana icon'u anımsattı.gönderirken data istediler falan işte+kyc'yide iconda olduğu gibi icodan sonra falan yaptılar.inşallah icon kadar kazandırır buda.oltayı attık bekliyoruz
hero member
Activity: 854
Merit: 500
einc.io
Bende bi 10 eth gönderdim bakalım . Kazanır kazandırmaz tahmin etmek güç . ICOnun yarısı kadar bile çalışkan olsalar 2X-3X kesin kazandırır .
member
Activity: 294
Merit: 10
Kesinlikle kazanc getirecek bir proje. Private sale den katilanlar en az 3x yapabilirler. Bugun genel olarak altcoinler bir toparlanma icerisinde ancak kisa vade de buyuk bir yukselis olmaz gibi gorunuyo. Bu tarz da projeler ile kazanc saglamak mumkun olabilir. Katinlan arkadaslar hayirli olsun.
sr. member
Güzel proje umarım girmişsinizdir pre-sale e iyi para yapabilir ileride bu dikkate almak lazım

Pre-sale'i nerdeyse bitecek ben girsem mi diye düşünüyorum şuan.
member
Activity: 448
Merit: 10
Güzel proje umarım girmişsinizdir pre-sale e iyi para yapabilir ileride bu dikkate almak lazım
Pages:
Jump to: