Pages:
Author

Topic: Yggdrash fiyat, tartışma ve spekülasyon otağı - page 6. (Read 1273 times)

sr. member
Activity: 266
Merit: 279
o isim ne oyle. insanlar bosuna rebranding yapmiyorlar. cok tutularsa bunlarda kesin isim degistirirler. yeni bir blockchain mi yaratiyorlar ne yapiyorlar anlayamadim. bu kadar ovmussunuz madem biraz inceleyelim. bilgi icin tsk.

Aslında isimleri çok güzel bana kalırsa, tabii kaç kişi yggdrash ne demek biliyor bu muamma.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Takımdaki adamların hepsi aynı sanki  Grin Grin Grin

full member
Activity: 364
Merit: 100
o isim ne oyle. insanlar bosuna rebranding yapmiyorlar. cok tutularsa bunlarda kesin isim degistirirler. yeni bir blockchain mi yaratiyorlar ne yapiyorlar anlayamadim. bu kadar ovmussunuz madem biraz inceleyelim. bilgi icin tsk.
sr. member
Presale 12 Mart sabah 8'de ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Ya her şey iyi güzel de. Hemen ico yapıp para toplamayı biliyorlar. Ama ürün ne zaman diyince. Cevap: "2Q 2019. Release Main net" Bu sarkar zaten 2019'un sonuna. Adama yuh derler. main net'in 1.5 yılda mı yapıyor o kadar adam? Ama "hemen para toplayalım" mantığı ile yok pre ico yok main ico doldurmayı biliyorlar...
Ekip sağlam eyvallah. Ama son zamanlarda bütün ico'larda benzer şeyler var. 1 yıl mantıklı bir süre eyvallah da 2 yıla sarkma ihtimali...

Evet haklısın hocam fakat ICO ya girmeyip 10x-20x yapıncada çok üzülüyoruz . ICOX mainnet çıkması 7-8 ay sürdü sayılır . Ama çok iyi kazandırdı ICO yatırımcılarına .
Üzülüyoruz evet. Belki bunda da üzüleceğiz. Ama bu ico'cuların bi kendilerine çeki düzen vermesi lazım.
Kimse de çıkıp demiyor ki "bizim hard cap'ımız başlangıçta 1 milyon dolar, bunu toplarsak ve işimizi düzgün yaparsak, bize güvenirseniz 1 yıl sonra yeniden ico yapıcaz o zaman 10 milyon dolar isteyeceğiz."
Kimse buna cesaret edemiyor.
Ondan sonra tezos gibi bir şey 250 milyon dolar topluyor. Sonra birbirlerine dava açıyorlar. 6 aydır tek bir kayda değer gelişme olmuyor.
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
Presale starts on 28th of April!
Ya her şey iyi güzel de. Hemen ico yapıp para toplamayı biliyorlar. Ama ürün ne zaman diyince. Cevap: "2Q 2019. Release Main net" Bu sarkar zaten 2019'un sonuna. Adama yuh derler. main net'in 1.5 yılda mı yapıyor o kadar adam? Ama "hemen para toplayalım" mantığı ile yok pre ico yok main ico doldurmayı biliyorlar...
Ekip sağlam eyvallah. Ama son zamanlarda bütün ico'larda benzer şeyler var. 1 yıl mantıklı bir süre eyvallah da 2 yıla sarkma ihtimali...

Evet haklısın hocam fakat ICO ya girmeyip 10x-20x yapıncada çok üzülüyoruz . ICOX mainnet çıkması 7-8 ay sürdü sayılır . Ama çok iyi kazandırdı ICO yatırımcılarına .
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
full member
Activity: 420
Gümbür gümbür gelen projelerden birisi yggdrash whitelist kaydını hergün takip ediyorum desem yeridir.neonexchange ile birlikte icosunu en çok beklediğim projelerden biri diyebilirim.umarım arcblockta yaşadığım sıkıntıyı bunda yaşamadan icoya katılabilirim. bu kadar çekik bir araya geldiyse o işte para vardır kesinlikle
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
Presale starts on 28th of April!
https://www.youtube.com/watch?v=3KUSEEV-maA

Meraklısı için, Ayrıntılı incelemesini 19 dk yapmaya çalışmışlar .
full member
Activity: 476
Bunu da araştıralım bakalım, hiro formundasın helal diyorum tekrar paylaşımlarını görmek sevindirdi. Herkes araştırsın arkadaşlar, tırt projelere boş zaman kaybetmekten sıkıldık bcpt gibi güzel projelerde kazanmaya başladık, devamı da gelicek böyle inş.
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
WWW.OAX.ORG - MARKET INTEGRATION PLATFORM
Proje olarak güzel ama ekip de dört tane "Kim" var. Ve kimse buna bir şey dememiş şaşırdım açıkçası. Yerli bir proje olduğunda ve 2 tane benzer soyadlı olsaydı dünyanın lafını yerdiler. Valla bu hayatta demek ki çekik gözlü olmak varmış.
sr. member
kuruculardan birisi icon projesinin developer lideri.ekip ve advisorlar çok sağlam görünüyor. bu yılın en iyi projelerinden biri olabilir diye düşünüyorum.
roadmap uzun gibi ama ileriye dönük yatırım olarak düşünülebilir. testnet 2018 q2'de mainnet 2019 q2'de çıkacak. public sale minimum katılım 1 eth yazmışlardı telegram kanalında. tabi private sale ile hepsini bitirmezler de main sale yapılırsa. kesinlikle takip edilmesi gereken bir proje.

Min 1 eth neysede max eth'yi de 1 eth yaparlarsa kötü olur.

olabilir hocam baya talep olacak gibi icoya.herşey güzel görünüyor da ellerinde bir demo falan olmaması şu anda whitepaper projesiymiş gibi gösteriyor.bu konuda ne düşünüyorsun.

Ekibine güveniyorum
full member
Merit: 101
kuruculardan birisi icon projesinin developer lideri.ekip ve advisorlar çok sağlam görünüyor. bu yılın en iyi projelerinden biri olabilir diye düşünüyorum.
roadmap uzun gibi ama ileriye dönük yatırım olarak düşünülebilir. testnet 2018 q2'de mainnet 2019 q2'de çıkacak. public sale minimum katılım 1 eth yazmışlardı telegram kanalında. tabi private sale ile hepsini bitirmezler de main sale yapılırsa. kesinlikle takip edilmesi gereken bir proje.

olabilir hocam baya talep olacak gibi icoya.herşey güzel görünüyor da ellerinde bir demo falan olmaması şu anda whitepaper projesiymiş gibi gösteriyor.bu konuda ne düşünüyorsun.
sr. member
Klavyenin üstünemi oturmuşlar isim koyarken acaba.?

yggdrasill (üggdrasill diye okunur); (dünya ağacı olarak da bilinir) norveç mitolojisinde, kökleri çekirdeğe kadar uzanan ağaçtır. tüm diyarları birbirlerine bağlayan ve koruyan devasa dişbudak ağacıdır.

mitolojiye göre, ásgard, álfheim ve vanaheim, yggdrasil'in dallarında dinlenirler. ağacın gövdesi, dünya eksenini mi?gar?r'ın merkezinden delip geçer. (aynı zamanda jötunheimr'in bulunduğu yeri ve ni?avellir dünyasının konumlandığı toprakların aşağısını -svartálfheim- da.) yggdrasill'in kaynağına ev sahipliği yapmak sadece birinci dünyanın işi olduğu halde ağacın üç kökü hel, niflheim, ve muspelheim'e uzanır.

isimde yggdrasil+hash 'ın birleşiminden oluşuyor. güzel düşünülmüş.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Klavyenin üstünemi oturmuşlar isim koyarken acaba.?
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖

0X gibi ilk önce başvuruları alıp yatırımcı sayısına bölünce çıkan tutar olursa adaletli olacaktır ve bir yarışa gerek kalmayacaktır.
sr. member

full member
Merit: 101
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
Konu pek ilgi çekmemiş lakin bu proje rahat hardcap yapar üzerine borsalarda 2-3X kazandırır . Haa ben uzun vadeciyim derseniz çok daha fazla kazandırır. Yol haritası biraz uzun olsada çok sağlam proje .
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Medium okudum ve isminin nerden geldiğini anladım ama daha kolay bir isim olsaymış iyi olurmuş . Kendini ETH , BTC , EOS ve ICX nin rakibi olarak görüyor .
Pages:
Jump to: