Pages:
Author

Topic: Yggdrash fiyat, tartışma ve spekülasyon otağı - page 4. (Read 1273 times)

sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Ben esasında gizli satışta kimlere satıldığını merak ediyorum . Whitepaper' in %90 ini yaparlar ise manyak birşeyler çıkacak ortaya .

advisorlara ayrılan token kitlenmiş ama private sale'de satılanlar da kitlenmiş mi bilmiyorum kime satıldığını da öğrenirsem mesaja eklerim.
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
Presale starts on 28th of April!
Ben esasında gizli satışta kimlere satıldığını merak ediyorum . Whitepaper' in %90 ini yaparlar ise manyak birşeyler çıkacak ortaya .
full member
Activity: 672
Merit: 110
ay amına koyayım ıcodan alırız dedık ıco olmadan hepsı satılmıs sansımı sıkeyım.gırenlere tebrıkler .en az 3-4 kat yapacaklar bızde kafamızı duvarlara vuralım gene  Wink
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Ekip çok güzel.Icoya girecek boşta coin olmadığından ilk girdiği exchangeten almayı düşünüyorum.Alt ralli zamanı kesin patlama yapacaktır.
hero member
Activity: 700
Merit: 553
peter başkan var her türlü girilir buna, icodan değil ama borsadan almayı düşünüyorum.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
ICO'ya max limitten katılım yaptım ve bekleme moduna geçtim.daha önce girdiğim bekleten projeler beni pişman etmedi hatta çok çok iyi kar bıraktılar icon gibi.yggdrash'tan da icon kadar olmasada min 2 3x beklentim var.hatta ico bittikten sonra keşke bi hesaptan daha girseydim dedim ama iş işten geçmişti artık.10 eth'te fena katılım olmadı hani.giren tüm arkadaşlara bol kazançlar
full member
Activity: 567
Merit: 148
Güney Kore Ico yasağını kaldırmaya hazırlanıyor, bana hype olacak gibi gelmedi. Pre sale bonuslu satış çoğu kişi için kaçtı. Ico satışında limit olması belki projeyi koruyor ama bir paranın ne kadar çok kripto cüzdanda var olması gerektiği unutuluyor.
sr. member
Güney Kore Ico yasağını kaldırmaya hazırlanıyor, bana hype olacak gibi gelmedi. Pre sale bonuslu satış çoğu kişi için kaçtı. Ico satışında limit olması belki projeyi koruyor ama bir paranın ne kadar çok kripto cüzdanda var olması gerektiği unutuluyor.

yggdrash icosu bitti, yasağın kaldırılmasını bundan sonraki Kore icoları için değerlendirebiliriz ancak.
member
Activity: 448
Merit: 17
Baklım borsada hemen listelinecekmi yoksa bekletilecekmi belli bir süre 1-2 ay en az bekler inşallahta fiyatı pump olur girenler için
full member
Activity: 332
Merit: 108
Yanlışınız var. Telegram kanalında da sürekli yazıyorlar, private sale yapmışlar. Yukarıdaki görsel de onunla ilgili. 25 milyon orada satmışlar. Dünkü icoda da 15 milyon sattılar. Satış kapandı, başka bir satış olmayacak.

%15 bonus da private sale için yapılmış. En az 300ü etheri olan seçkin! (dump yapmayacak) kullanıcıları seçerek almışlar.

Ben de girdim icoya. Koreli kardeşlerimiz konusuna katılıyorum. Borsaya girdiği gün şenlikli olacaktır.

Bol şans
sr. member
Yggdrash, G.Kore'de uygulanan İCO yasağından pozitif etkilenecek diye düşünüyorum. Koreliler milliyetçi insanlar ico yasağından dolayı yggdrash borsaya düşünce saldıracaklar, birde buna İCX'i kaçırıp bunu kaçırmayayım diyen insanlar da katılırsa güzel bir fomo oluşur.
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
ICO nun geç bitmesi 10 ETH limit olmasından ve Korelilerin ICO ya katılamaması , Bence borsaya girdiğinde koreli arkadaşlarımız saldırırlar .
sr. member
Gireyim mi girmeyeyim mi derken pre sale bitmiş ve 20k eth topladılar. Şaka gibi. 20k eth yahu. Az değil.

Eğer yatırım yapmak istiyorsanız .ayın 19 unda ICO başlayacak tekrar . Niye böyle yapmışlar anlayamadım . Bonus da yok diye biliyorum Pre-Ico culara .
Pre sale'de bonus yok muydu? Bonus yoksa niye pre sale var? ICO ile pre sale arasında fark olmayacak mı? Cheesy

Pre'de
TOKEN RATE 1 ETH = 91,883 YEED
imiş. Bakalım ico'da ne olacak.

Çok fark yok sanırım %15 bonus koymuşlar dedi bir arkadaş eğer böyleyse güzel. Güzel geçecek bence normal icoda.

Şimdi benimde kafam karıştı ama benim anladığım yukarıda pre-sale'de satılan bonusmuydu . Pre-ICO da ve ICO' da bonus olmadığı .

Evet, ön satış bonusluydu.
sr. member
Gireyim mi girmeyeyim mi derken pre sale bitmiş ve 20k eth topladılar. Şaka gibi. 20k eth yahu. Az değil.

Eğer yatırım yapmak istiyorsanız .ayın 19 unda ICO başlayacak tekrar . Niye böyle yapmışlar anlayamadım . Bonus da yok diye biliyorum Pre-Ico culara .
Pre sale'de bonus yok muydu? Bonus yoksa niye pre sale var? ICO ile pre sale arasında fark olmayacak mı? Cheesy

Pre'de

Çok fark yok sanırım %15 bonus koymuşlar dedi bir arkadaş eğer böyleyse güzel. Güzel geçecek bence normal icoda.

Şimdi benimde kafam karıştı ama benim anladığım yukarıda pre-sale'de satılan bonusmuydu . Pre-ICO da ve ICO' da bonus olmadığı .
sr. member

Pre'de

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334

Pre'de
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
icon'la karşılaştırmak aptallık. yggdrash kodlanmaya daha yeni başlanan bir proje, development olarak icon'dan en az 2 sene daha geride ama piyasaya girince başarılı olacak gibi bir his var içimde.

En yakın rakibi ICON var diye olabilir . Hem fikir olarak , hemde millet olarak . 2018 3. çeyreğinde testnet i başarabilirler ise aralarında kodlama olarak 1 sene falan vardır diye düşünüyorum .

arada 1 sene olmasının imkanı yok. Iconu geliştiren takım çalışmalara 2015 ortasında başlamış. bu süreçte edindikleri ortaklıkları saymıyorum bile.
member
Activity: 378
Merit: 11
konu için teşekkürler bu tarz projeleri ico bittikten sonra duyuyorduk inceleyelim bakalım icosuna katılırsak ve icon gibi olursa ihya eder adamı
sr. member
icon'la karşılaştırmak aptallık. yggdrash kodlanmaya daha yeni başlanan bir proje, development olarak icon'dan en az 2 sene daha geride ama piyasaya girince başarılı olacak gibi bir his var içimde.

En yakın rakibi ICON var diye olabilir . Hem fikir olarak , hemde millet olarak . 2018 3. çeyreğinde testnet i başarabilirler ise aralarında kodlama olarak 1 sene falan vardır diye düşünüyorum .
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
Pages:
Jump to: