Pages:
Author

Topic: yüzmeyi öğrenmenin pratik yolu varmıdır ?? - page 2. (Read 526 times)

newbie
Activity: 63
Merit: 0
Pratik yolu varmıdır bilmem ama ayaklarının yere deydiği yerde yüzme öğrenemezsin gidiceksin bir tekneyle yanında yüzme bilen bir adamla ilk baş can yeleğiyle ondan sonra tekne yakınlarında derken bi bakmışsın artık batmıyorsun
newbie
Activity: 238
En iyisi birisinin sana yardımcı olmasıdır. Yüzmesini gayet iyi bilen birisi önce kıyıda sana yardımcı olur. Seni cesaretlendirir yavaş yavaş daha derinlere doğru gidersin. zaten sen rahat olduktan sonra boğulman imkansıza yakın.
newbie
Activity: 84
Yuzmeyi ogrenmenin en kolay yolu bogulmaktir. denildigi gibi bogularak ogrenilir. ben kendim ogrendim cabalayarak suya yuklenmiyceksin suya birakicaksn yatakta yatiyormus gibi rahat birak kendini ogrenirsin.
newbie
Activity: 210
en güzel yöntemi yanına bilen birini alıp kıyıda sana göstermesini isteyeceksin ve cesaret edip suya kendini bırakacaksın.zaten kurslarda da böyle öğretiliyor.
jr. member
Activity: 140
Merit: 3
Yaş faktörü çok önemli burada. Kalkıp 25 yıldır denizi görüp de hala başaramıyorsa kurslarla veya profesyonel eğitmenler eşliğinde öğrenmesi en mantıklısı.
Daha küçük yaş grupları için yanında bilen birisiyle bile denize girdiği zaman yavaş yavaş kavrıyor. Daha korkusuz ve rahat oldukları için.
jr. member
Activity: 138
Merit: 2
İmkanın varsa kurs tabiki ancak bir sefer olayı kavradıktan sonra bisiklet sürmek gibi bir iş . Herkes şöyle kulaç at, böyle nefes al diycektir .. Emin ol onları sadece okumuş olucaksın. Her şey suda çok basit bir şekilde gelişicektir . İçinde korku olmadıktan sonra tabi ki. Çünkü panik yaparsan , adrenalin kontrolü ele alır, oda suyu pek sevmez Wink  Grin
newbie
Activity: 30
Öncelikli olarak kursa gitmeni tavsiye ederim çünkü arkadaş ortamın senin sudan daha fazla korkmana neden olabilir.
Öyle olduğu zaman da ne yaparsan yap artık senin için yüzme bitmiş olur.
Yine de kurs yok ben arkadaşlarımdan öğreneceğim diyorsan öncelikle korkunu yenmelisin ve ondan sonra denize veya havuza girmelisin. Suyun üstünde nasıl kalınır ( havayı iyice ciğere doldur ve kendini serbest bırak ) şeklinde taktikleri de alıp korkunu da yendiysen hayırlı olsun
member
Activity: 168
Merit: 11
Sound/Foley FX Design Service For Your ICO Videos
Youtube'dan Serkan Özkeskin'in videolarını takip edebilirsiniz. Muhakkak ilerleme kaydedersiniz.

Bu arada kendinizi sıkmayın, olabildiğince eğlenmeye bakın. Herkes yüzmeyi bilmek zorunda değil, bu utanılacak bir şey değil.

Aslında sonradan farkedeceksiniz ki işin en zevkli kısmı öğrenme safhası. Sonradan otomatiğe bağlıyorsunuz çok bir esprisi kalmıyor. Keyfini çıkarın, öğrendikten sonra ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. Smiley
newbie
Activity: 14
korkmamak, kendinizi suya bırakırsanız suyu idare edebilirsiniz. ama panik yaparsanız o iş biraz zor.
tabi olması gereken bilir kişiden destek almak.
newbie
Activity: 13
herkes yok suya atla gitsin, yok çırpın bulursun suda durmanın yolunu, vs. gibi bir şeyler söyler etraftan. ancak bu geri tepebilecek bir yöntem. kişide suya karşı fobi oluşabilir ya da varsa daha da artabilir. hatta boğulma tehlikesi geçirebilir.
newbie
Activity: 79
Havada kalmayı öğrenmek gerisi geliyor onun içinde sürekli pratik yapmak ve sakin olmak .
Rdu
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Bence bulunduğun yerde yoksa bile oraya yakın bir il merkezinde profesyonel bir eğitim almalısın. Zaten bu eğitimler de çok uzun sürmüyor ortalama 1 aylık falan olur. Yüzmeyi sana taktiksel olarak tüm teknikleri ile birlikte illaki öğreteceklerdir hem profesyonel birinden öğrendiğinde daha iyi yüzersin ve kendine güveni de artar.
jr. member
Activity: 144
Merit: 1
bu yıl bende bu işi çözmeye kararlıyım tam tüm hazırlıklarımı tamamladım denize gidip öğrenecektim kii bir yağmur bir yağmur kaç gündür yağıyor şansıma Sad
newbie
Activity: 72
adam gibi serbest stil yüzeyim diyorsanız yetişkinler için özel kurslar var onlara kaydolun derim. çocuğun öğrenme sistemi ile yetişkininki farklı oluyor. şnorkel ve yarım paletlerin kullanıldığı durumlar da oluyor çünkü yetişkin birey çocuktan daha çabuk yoruluyor.
ama amacın sadece "bir yerden başka bir yere boğulmadan gideyim" ise boşver kursu falan cesaretini topla atla derin bir yere. olur da işler ters giderse diye yanında birileri olsun.
newbie
Activity: 81
yüzmeyi öğrenmenin en pratik yolu bir kursa kaydolmak ya da imkanınız varsa özel hoca eşliğinde çalışmaktır. yüzme sanıldığından daha karmaşık beyin ve kas aktivitesi gerektiren zor bir spordur. eğer hocayla çalışacak imkanınız yoksa youtube da serdar özkeskin hocanın kanalını takip ederek ve tavsiyelerine uyarak kısa zamanda yüzmenizi geliştirebilirsiniz.
newbie
Activity: 32
Boyunu geçen bir havuza atla ama mutlaka yanında yüzme bilen bir arkadasın olsun son ana kadar diren ama suyun üstünde kalmak için  Grin
newbie
Activity: 32
en pratik yolu boyunu geçen derinlikteki havuza yüzme bilen bi arkadasının eşliğinde atlaman Cheesy
newbie
Activity: 37
Ben kuzenimle suda ölü numarası yapmaca oynerken suyun çırpınmadığım an da beni kaldırdığını fark ettiğim gün yüzmeye başladım. Tavsiyem önce korkunuzu yenin sadece 30sn nefesinizi tutup suda kendinizi harektsiz bırakın sonrası çorap söküğü gibi gelecektir Smiley
newbie
Activity: 140
Kormayacaksin en basit yolu bu. Ne zaman panik yaparsan o zaman batarsin bu yuzden guven kendine ve atla o seni kaldiracak zaten. Kulac atmakta zor bir olay degil.
newbie
Activity: 111
En güvenli, kalıcı, ve etkili yolu kurslardır.Kurslarda size yüzme ve nefes stilleri öğretirler ve bunu en temelden yaparlar.Onun için ben kurs tavsiye ederim size.
Pages:
Jump to: