Ako pogledaš analizu koju radi Rikafip vidi se da FatFork sve maanje piše na lokalnom forumu, možda zato što njegova kampanja ne broji lokalne postove.
Član n0nce je izuzetak od pravila, piše kavlitetne postove i mnogi su ga preporučili CM manageru, uključujući i mene.
Ah, dkbit98, cijenim tvoje mišljenje, ali moram te ispraviti u ovom slučaju. Istina je da sam u posljednje vrijeme manje aktivan na forumu, ali to je samo zbog mojih drugih obaveza, a ne zbog nedostatka interesa za lokalnu zajednicu ili zbog moje trenutne sig. kampanje (koja broji i lokalne postove, btw). Nikada nisam zantnije smanjio svoju aktivnost na forumu, čak i kad sam bio van kampanja, osim kad je bilo hitnijeg posla za obaviti i kada su druge obveze zahtijevale moju pažnju. Proteklih nekoliko tjedana bio sam zauzet poslom, ali to je sada, nadam se, gotovo pa ću moći više vremena posvetiti forumu. Još uvijek sam tu i bit ću tu još dugo (a ažuriranje mojih tema mi je pri vrhu to-do liste.)
![Wink](https://bitcointalk.org/Smileys/default/wink.gif)
Jedan FatFork ima ogroman historical value, dok Slackovic ima ogroman posting value.
Vjerujem da si moje ime upotrijebio sasvim slučajno, jer ti je možda prvo palo na pamet, ali što se tiče "historical value", ovdje imamo članove sa znatno dužim stažom od mene, pa mislim da su oni puno zaslužniji ove titule, npr. Pmalek, examplens, Daniel91, dkbit98, cryptofrka, Rikafip...