Obavezno poslušaj savjet iz threada i stavi statistiku a mogao bis uključiti i visinu uloga ako ti se razlikuje od para do para. Ili u unitima ili pak kao high, med, low to daje ljudima ideju koliko je neki par dobar value. Više manje jedino što mene drži van gubitaka je veličina uloga.
Vidim da koristiš potpis za samopromociju pa probaj i zaraditi na tome. Ili zalijepi affiliate link od svoje klade ako ga ima ili mozda daš BTC adresu za tipove. Naravno to će ti sve proći samo ako imas lude resultate a i tada nije previše vjerojatno ali bolje imati nego ne.
Prvo da zahvalim svima na meritima, ljudi puno hvala !
Što se savjeta iz threada tiče, savjet je usvojen, i u prvom postu se na dnevnoj bazi ažurira statistika (ukupan broj tipova, dobitni/gubitni tipovi, investirani uniti te profit/gubitak). Uniti su također na svim tipovima, vjerojatno nisi dobro pogledao.
Intencija je nekako monetizirati u smislu affiliate linkova cijelu priču ali budemo vidjeli kako će se sve razvijati jer sam odlučio ići težim putem i pobjediti sharp kladionice tipa Pinnacle i Betfair dok bi sa soft kladionicama tipa Bet365 ili WillHill npr bi imao puno bolje rezultate jer je lakše naći value ali koja je draž u tome
Inače se bavim arbitražnim klađenjem tako da sam upoznat sa cijelom scenom dosta dobro.
Ukoliko nekog zanima postoji jedan način za uzeti dosta laganih 100$, pa ukoliko ima zainteresiranih neka me kontaktiraju, inače metodu naplaćujem 50$ ali ovdje za naše ljude nudim besplatno (ukoliko netko bude želio nagraditi neću odbiti
) da se na neki način odužim za merite.
Hvala još jedno i sretno svima.
Evo, mislim da si dobio baš lijepi poguranac kroz ovaj post i brdo merita, više nego što si skupio u svojoj dosadašnjoj forumskoj povijesti
Sad samo nastavi tako i podijeli s nama ako imaš još što zanimljivo i korisno za naš lokal, nitko se neće buniti, dapače
Ovaj topic je upravo i kreiran sa tom svrhom, da pomogne mladim članovima da lakše dođu do merita za svoje kvalitetne postove.
Druga je stvar što se većina članova ovog lokala u međuvremenu ''nakrcala'' meritima pa ih ova tema više ne zanima.
I naravno, svi volimo besplatne stvari, samo dijeli što imaš