Pages:
Author

Topic: İzdemir Enerji Elektrik Üretim A.ş Halka arzı Onaylandı #izenr - page 4. (Read 1189 times)

legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Geçtiğimiz hafta perşembe gününden bu yana hemen hemen her gün tavanı bozuyor daha sonra tekrar tavan oluyor inanılmaz derecede de hacim oluştu ve tekrar tavan yaptı bkalım pazartesi ne olacak sanırım %300 yapmadan bu malı bırakan olmayacak ama el değştirme oranı neredeyse %100 olmuş durumda sanırım el değiştiren de alıyor tutuyor bakalım bu iş nereye varacak.
hero member
Activity: 1428
Merit: 931
Kapanıştaki tavanda bekleyen lot adedi yaklaşık olarak 7 milyon pazartesi günü yine tavan olacak gibi görünüyor tabi yine devre kesici uygulaması yapılabilir. Lot fiyatı diğer enerji şirketlerine göre daha düşük olması sebebiyle mi çıkıyor yoksa pek satış olmadığı için mi satılmıyor bilemedim ama yatırımcısına iyi kazandırdığı bir gerçek.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1158
Bugün İZENR baktım tavanı bozmuş bir önce ki tavanı bozduğunda görmemiştim. Bugün görünce hemen alım emri verdim ama maalesef vermedi. Bir önceki bozmasından sonra tavan yaptığını bildiğim için bugün de yapacağını tahmin ediyordum. Büyük ihtimalle büyük yatırımcılar toplamış. Bize sıra düşmedi.
sr. member
Activity: 973
Merit: 292
Enerji hisseleri çok kazandırıyor. Şimdilik satmayı düşünmüyorum. Yatırım yaparken multi hesapla güzel paralar kazanılır. En azından şimdilik trend bu yönde. Küçük yatırımcıyı kapsaması, yatırımcının çok fazla olması ve eşit dağılımdan dolayı fiyatların aşırı düşmesini beklemiyorum. Bu yüzden çok iyi katlanıyor. Bu furya daha uzun süre devam eder gibi duruyor.
legendary
@ZekiBeyy 2 kere tavan bozdu ikisindede kısa sürede tavana attılar. @totti67 ben evde iki hesapla giriyorum valla şaka maka derken asgari ücrete yakın bir para bırakıyor v çevremde hala girmeyen, bu olaydan habersiz insanlar var. Şu teknoloji çağında nasıl habersiz kalıyorlar anlam veremiyorum.

hero member
Bugünde tavan bozup milletin elinden topladılar emir tahtasını göremediğim için karar veremedim ve almadım 15 dakika sonra tavan yaptıp geçtiler. Sanırım son 6 yada 7 hisse tavanı hiç bozmadı ve %100'ün üzerinde kar sağlamış oldu bunun üstüne son halka arzların tamamında tavanda alım bekliyor.
Satışa başladığı günden beri tavan bozmadı sadece bu gün devre kesici uygulandı. Bay döner, Ofis yem, Tatlıpınar enerji tavan bozmadan 2x geçen halka arzlar.

İzdemir hisseside Kale seramik gibi 4x görebilir insanlar bu hissenin fiyatının çok düşük olduğunu en az 100 lira olması gerektiğini düşünüyorlar bakalım düzeltme ne zaman gelecek.
sr. member
Activity: 994
Merit: 316
Cuma ve bugün tavan bozup tekrar tavan yaptırdılar ky'nin elinden malı olabildiğince toplamaya çalışıyorlar şaka bir yana her evden 2 kişi halka arza katılsa her ay asgari ücrete yakın bir parayı eve sokmuş oluyorlar. Usd olarak ucuz görünsede bizim borsamız sanki ath dönemi yaşıyor gibi.

Valla hocam bizim aileden en az 4 kişi ile bu halka arzlara katılım sağlayabilirdik ama bende öyle bir vizyon yok maalesef Grin yakın arkadaşlarım da başımın etini yedi kardeşim çok büyük meblağlar değil evdekileri de dahil et diye ama nato kafa nato mermer benim kafa Grin aynı arkadaşlar nft piyasası için de çok uğraştılar onlarla aynı zamanda dahil olmam için ama orada da en az 1 sene kaybettim Grin ulan millet dost bulamaz kendisine bu konularda rehberlik edecek, bende olanın değerini bilemedim iyi mi Grin
legendary
Bugünde tavan bozup milletin elinden topladılar emir tahtasını göremediğim için karar veremedim ve almadım 15 dakika sonra tavan yaptıp geçtiler. Sanırım son 6 yada 7 hisse tavanı hiç bozmadı ve %100'ün üzerinde kar sağlamış oldu bunun üstüne son halka arzların tamamında tavanda alım bekliyor.
hero member
Activity: 630
Merit: 463
Cuma ve bugün tavan bozup tekrar tavan yaptırdılar ky'nin elinden malı olabildiğince toplamaya çalışıyorlar şaka bir yana her evden 2 kişi halka arza katılsa her ay asgari ücrete yakın bir parayı eve sokmuş oluyorlar. Usd olarak ucuz görünsede bizim borsamız sanki ath dönemi yaşıyor gibi.

Eşi ve 18 yaşını geçmiş çocuğu olanlar için daha fazla gelirden bahsedilebilir. Elbette anne babasının bankacılık hesap işlemlerini yapan diğer çocuklar da anne ve babasının hesabıyla bu avantajını daha da arttırabilir. Bu zamanlar borsada çok iyi olan zamanlar. Bakalım daha ne kadar böyle sürecek. Şu an ilgi devam ediyorken bunu kullanmak en güzeli olur.
legendary
hero member
İzdemir ve diğer halka arzların hepsi tavan serisine devam ediyor. Yatırdığımız paralara göre güzel miktarlar kazandırdı hala tutanlara.
Tavan serisi bozulana kadar peşinden gidicem, bakalım daha ne kadar gidecek.
Cuma günkü işlem hacminden sonra bu gün tavan bozacağını düşünüyordum ama şaşırdım. Halen tavanda 14 milyon lot alım bekliyor görünüşe göre tavan serisi devam edecek gibi, Twitter'da bazı kişiler enerji hissesi olarak fiyatın halen çok düşük olduğunu söylüyorlar.
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
İzdemir ve diğer halka arzların hepsi tavan serisine devam ediyor. Yatırdığımız paralara göre güzel miktarlar kazandırdı hala tutanlara.
Tavan serisi bozulana kadar peşinden gidicem, bakalım daha ne kadar gidecek.
hero member
Kapanışta 14 milyon lot emir vardı fakat cuma günü işlem hacmi yaklaşık olarak 3 milyar lira olmuştu yani tavan bozmadan yavaş yavaş satış yapılmış. Pazartesi tavan bozabilir diye düşünüyorum çünkü genelde bu kadar çok hacim geldiği zaman tavan bozuluyor. Bakalım pazartesi bizi nasıl bir borsa bekliyor.

Eğer bir halka arz Challenge yapmıyorsanız, satar geçersiniz diye tahmin ediyorum hocam şimdiye kadar güzel bir kazanç sağlamış oldu.Bir de Enerya devreye girdi onunla birlikte tavan takip etmeye devam edeceğiz.Halka arzlar son zamanlarda yaklaşık 2.5 milyon kişi ile devam ediyor.Bu halka arz furyasından faydalanmak isteyen şirketler tek tek sıraya girmiş durumdalar.
Enerji hisselerini aslında tutmak istiyorum, perşembe günü 60 milyon lot tavanda emir varken cuma günü yaklaşık olarak 14 milyona kadar düştü bu arada işlem hacmi yaklaşık 3 milyar lira oldu yani tavan bozmadan azar azar tavanda bekleyen emirlere sattılar diye düşünüyorum. Muhtemelen pazartesi tavan bozacaktır diye düşünüyorum tavandan satış emri yollayacağım satılırsa sonrasında tavan bozarsa şayet düşükten alabilirim.
legendary
Piyasa olumluyken hepsi birden halka arz olmak istiyorlar. Ben olsam bende bu hypetan faydalanırdım.
Çoğu halka arz seçimlerden sonra en az 7 gün ortalama ile tavan gitti.  Bu tabiki de firmaların iştahını da açtı.
copper member
Activity: 1190
Merit: 925
Kapanışta 14 milyon lot emir vardı fakat cuma günü işlem hacmi yaklaşık olarak 3 milyar lira olmuştu yani tavan bozmadan yavaş yavaş satış yapılmış. Pazartesi tavan bozabilir diye düşünüyorum çünkü genelde bu kadar çok hacim geldiği zaman tavan bozuluyor. Bakalım pazartesi bizi nasıl bir borsa bekliyor.

Eğer bir halka arz Challenge yapmıyorsanız, satar geçersiniz diye tahmin ediyorum hocam şimdiye kadar güzel bir kazanç sağlamış oldu.Bir de Enerya devreye girdi onunla birlikte tavan takip etmeye devam edeceğiz.Halka arzlar son zamanlarda yaklaşık 2.5 milyon kişi ile devam ediyor.Bu halka arz furyasından faydalanmak isteyen şirketler tek tek sıraya girmiş durumdalar.
hero member
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
Bugün ilk tavan bozmasını gerçekleştirdi ama hemen toparladı. Büyük ihtimalle bugünü de tavanla kapatır.
Pazartesi düşüş gelebilir ama kesin bir şey diyemem, şuana dek 2x verdi yeterli bana, fazladan verirsede öper başıma koyarım.

Pazartesi düşüş gelse de artık borsada bayağı ilgi çekici düzen devam ediyor. Uzun vadede düşününce 2x’den fazlası da söz konusu. Yine de satıp satmamak bizlerin özgür iradesiyle aldığımız karar sonuçta. Bana 2x yeter diyorsanız çakmanız sizin için mantıklı. Kaybedecek bir şeyim yok diyorsanız da hesapta kalması mantıklı.

Ben genelde harçlık çıkartıyorum hocam buradan ondan dolayı ileriye dönük çok düşünmüyorum hisselerde yatırım ama ilerleyen dönemlerde hold edebilirim.

Fazlası abartı olur boşverin hocam iyi para bırakıyor mu bırakıyor faturalar için yeter mi yeter gerisi teferruat bir kaç ay hesapta para kalır bakarım kendi kendine ne kadar oluyor sonra bende çekerim parayı en azından bir miktar getirisi olur harçlık gözüyle bakıyorum bende senin gibi
legendary
Bugün ilk tavan bozmasını gerçekleştirdi ama hemen toparladı. Büyük ihtimalle bugünü de tavanla kapatır.
Pazartesi düşüş gelebilir ama kesin bir şey diyemem, şuana dek 2x verdi yeterli bana, fazladan verirsede öper başıma koyarım.

Pazartesi düşüş gelse de artık borsada bayağı ilgi çekici düzen devam ediyor. Uzun vadede düşününce 2x’den fazlası da söz konusu. Yine de satıp satmamak bizlerin özgür iradesiyle aldığımız karar sonuçta. Bana 2x yeter diyorsanız çakmanız sizin için mantıklı. Kaybedecek bir şeyim yok diyorsanız da hesapta kalması mantıklı.

Ben genelde harçlık çıkartıyorum hocam buradan ondan dolayı ileriye dönük çok düşünmüyorum hisselerde yatırım ama ilerleyen dönemlerde hold edebilirim.
sr. member
Activity: 644
Merit: 392
Instant cryptocurrency exchange with own reserves!

Dünkü faiz şokundan sonra Bist'e ve halka arz eden yeni şirketlere yatırım yapanların kafası biraz karışmıştı. Satışların gelebileceğini düşünenler vardı ama borsa endeksi ve halka arz eden yeni şirketler olumsuz bir durum yaşamadı. Halka arzlar her gün tavan tavan gitmeye devam eder mi kimse bilemez. Fakat faiz arttırımı devam ederse ve faiz borsadan daha cazip bir hale gelirse bile yeni halka arzlar tavan bozana kadar para kazandırır. Halka arz eden yeni hisseler 4. güne kadar tavan bozmadan devam ettiğinde bileşik faiz ile %50'ye kadar kar veriyor. Ben sene sonuna kadar 15-20 firmanın daha halka arz edeceğini tahmin ediyorum. Bu alanda küçük yatırımcılar için bir hareketlilik ve kazanç olmaya devam eder.
hero member
Activity: 630
Merit: 463

Pages:
Jump to: