Pages:
Author

Topic: Ανταλλακτήρια - page 12. (Read 75144 times)

full member
Activity: 294
Merit: 101
January 26, 2018, 04:05:48 PM
Coincheck το έχουν χακάρει ... Οι απώλειες είναι μεγαλύτερες από το Mt Gox
newbie
Activity: 33
Merit: 0
January 25, 2018, 03:23:50 AM
Το verify με ποια έγγραφα έγινε;
Μπορείς να κάνεις κατάθεση με κάρτα ή μόνο έμβασμα;

Διαβατήριο ή ΑΔΤ ή δίπλωμα οδήγησης.
Για registration approve εγώ εστία statement από τράπεζα στα αγγλικά, αλλά αν θυμάμαι καλά πρέπει να δέχονται και από ΔΕΚΟ
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
January 24, 2018, 12:30:43 PM
απλά μου απάντησαν ότι οι λογαριασμοί είναι κλειδωμένοι στην πλατφόρμα που θα κάνεις αρχικά register. Εγώ είχα κάνει στην Αμερικάνικη και με κλείδωσε εκεί. Τους είπα τώρα να με σβήσουν από εκέι ώστε να μπορέσω να κάνω εγγραφή στο Ευρωπαϊκό. Συν ότι απάντησαν άμεσα.

kai tha se svisoyn? i mipos eimai ypervolika viastikos  Tongue

ήδη το έσβησαν. Απάντησαν άμεσα και μου είπαν ότι από σήμερα μπορώ να δημιουργήσω νέο λογαριασμό στην πλατφόρμα. Φοβεροί και άμεσοι στο support τους.
jr. member
Activity: 63
Merit: 4
January 24, 2018, 09:20:23 AM
Το verify με ποια έγγραφα έγινε;
Μπορείς να κάνεις κατάθεση με κάρτα ή μόνο έμβασμα;
newbie
January 24, 2018, 08:45:24 AM
απλά μου απάντησαν ότι οι λογαριασμοί είναι κλειδωμένοι στην πλατφόρμα που θα κάνεις αρχικά register. Εγώ είχα κάνει στην Αμερικάνικη και με κλείδωσε εκεί. Τους είπα τώρα να με σβήσουν από εκέι ώστε να μπορέσω να κάνω εγγραφή στο Ευρωπαϊκό. Συν ότι απάντησαν άμεσα.

kai tha se svisoyn? i mipos eimai ypervolika viastikos  Tongue
newbie
January 24, 2018, 08:43:38 AM
όταν κάνεις login σου βγάζει ευρώ η δολάρια? μάλλον επειδή είχα κάνει εγγραφή στο αμερικάνικο με πετάει πάντα εκεί γμτ

Καλημέρα, και εμμέναν EURO μου βγάζει και στο FAQ μου δείχνει τις προμηθείς για μεταφορά EURO και όχι USD όπως μου δείχνει το US τους, αρά στο EU είμαι.

και μένα σε €
και με κάναν και verify άμεσα!! εύγε στην bitFlyer !!

ontos kai emenan
legendary
January 24, 2018, 08:13:21 AM
sr. member
Activity: 503
Merit: 256
January 24, 2018, 08:10:25 AM
όταν κάνεις login σου βγάζει ευρώ η δολάρια? μάλλον επειδή είχα κάνει εγγραφή στο αμερικάνικο με πετάει πάντα εκεί γμτ

Καλημέρα, και εμμέναν EURO μου βγάζει και στο FAQ μου δείχνει τις προμηθείς για μεταφορά EURO και όχι USD όπως μου δείχνει το US τους, αρά στο EU είμαι.

και μένα σε €
και με κάναν και verify άμεσα!! εύγε στην bitFlyer !!
sr. member
Activity: 503
Merit: 256
January 24, 2018, 02:49:52 AM

και μένα σε €
newbie
January 24, 2018, 02:41:01 AM

legendary
January 23, 2018, 05:41:08 PM
τα έσβησα και τα cookies αλλά τπτ. Κάτσε να δοκιμάσω με private τώρα
jr. member
January 23, 2018, 05:26:19 PM

Δεν έχω κάνει ακόμα λογαριασμό αλλά εμένα με βγάζει στο bitflyer.com/en-eu/ και τιμή έχει € όχι $.
Λογικά μήπως κρατάει τα cookies από την προηγούμενη εγγραφή;
Δοκίμασε μια με private session στον browser σου.
legendary
January 23, 2018, 05:20:04 PM
newbie
January 23, 2018, 05:10:40 PM
Το bitflyer άνοιξε και στην Ευρώπη

https://www.businesswire.com/news/home/20180122006686/en/bitFlyer-Launches-Europe-World%E2%80%99s-Bitcoin-Exchange-Regulated

πλέον έχει παραρτήματα στην Ιαπωνία, Αμερική και Ευρώπη. Θα κάνω εγγραφή asap.

edit: αν το δοκιμάσει κανείς ας μου πει αν μπορεί να συνδεθεί στο ευρωπαικό κομμάτι γιατί όταν κάνω login με πετάει στο us

Τι παραπάνω προσφέρει αυτό σε συγκριση με τα ήδη υπάρχοντα exchanges;
Παραπάνω ασφάλεια;
Απ όσο βλέπω δεν έχει altcoints ε;

mono Bitcoin apo oti vlepw kai egw.... kai elpizw sto na kanei faster to verification gt exw varethei to coinbase me ta ypervolika fee kai price. (kraken den dexete neoys kai to bitstamp eimstes stis 3 week perimenontas to verificatio)
jr. member
January 23, 2018, 05:06:22 PM

https://www.businesswire.com/news/home/20180122006686/en/bitFlyer-Launches-Europe-World%E2%80%99s-Bitcoin-Exchange-Regulated

edit: αν το δοκιμάσει κανείς ας μου πει αν μπορεί να συνδεθεί στο ευρωπαικό κομμάτι γιατί όταν κάνω login με πετάει στο us

Τι παραπάνω προσφέρει αυτό σε συγκριση με τα ήδη υπάρχοντα exchanges;
Παραπάνω ασφάλεια;
Απ όσο βλέπω δεν έχει altcoints ε;
newbie
January 23, 2018, 04:48:52 PM

egw molis aniksa ..... malon sto eyropaiko.
legendary
January 23, 2018, 11:31:12 AM

newbie
Activity: 28
January 23, 2018, 03:49:38 AM
Αν κάποιος πιστοποιήσει το λογαριασμό του θα με βοηθούσε πολύ τι δικαιολογητικά έστειλε.
legendary
January 21, 2018, 06:52:55 PM
Γεια σας θα ήθελα να ρωτησω εχω καποια νομισματα Btc ποιο ανταλακτηριο πιστευεται να εμπιστευθώ για πώληση τους γιατί με αυτα που γράφεται και διαβάζω εχω τρομάξει...!!

νομίζω kraken, bitstamp
sr. member
Activity: 617
Merit: 253
January 21, 2018, 01:40:54 PM
Γεια σας θα ήθελα να ρωτησω εχω καποια νομισματα Btc ποιο ανταλακτηριο πιστευεται να εμπιστευθώ για πώληση τους γιατί με αυτα που γράφεται και διαβάζω εχω τρομάξει...!!

Προσπάθησε να τα δώσεις χέρι με χέρι, αν δεν γινετε τότε προσπάθησε να γραφτείς σε κάποιο ανταλλακτηριο και βλέπεις. Η επιβεβαίωση μπορει να αργήσει αρκετά
Pages:
Jump to: