Pages:
Author

Topic: 106 milyon dolarla hardcap yapan Qash token hakkında - page 10. (Read 8193 times)

newbie
Activity: 30
Merit: 0
coin market bu kadar hacme kavuşmuşken neden hala inatla 0.90 ve 1 arası gidip geliyor bi türlü anlamıyorum... tamam uzun vade bekleyelim de üç beş bi küçükde mi artmaz yani?
6 katına cıktıktan sonra geri geldi, suan fıyatı yavas yavas oturacaktır bısey beklemeyın yerlı yerıne oturana kadar. 2018 birinci çeyrekte liquid platformunun betası cıkıcak kı cok onemlı bu lıquıd platformu, artıs olur ozamana. Zaten tum buyuk exchangelerde lıstelenme amacları da var bır yandan, bıttrexe felan da gırdıkce artar. Atın kenara bırakın zor bısey degıl:)

3 kisiye bonus vereceklermıs sonradan ogrenmıstım ve sanırım bana da verecekler, baya basından berı kampanyasında oldugum ıcın. Bounty'yi heyecanla beklıyoruz bakalım bugun gelıcekler:)

evet hocam geldi mi bounty'ler merak ettim.  Grin
full member
Activity: 336
Merit: 100
imzalar satılınca ufak bir düşüş olabilir ama yönü yukarı diye düşünüyorum.
member
Activity: 126
Merit: 10
The Experience Layer of the Decentralized Internet
50 cent is coming.......
jr. member
Activity: 94
Merit: 1
“Decentralized Transportation Economy”
Bounty'sinden 40 Qash geldi, keşke çok daha erken girseydim. Sad
member
Activity: 336
Metahash
Piyasaya çıktıktan sonra X6 yaparak sağlam kazandırdı. Coinmarketcap de 37. sırada. 1 yıl içinde 5 10 coin arasına girer herhalde. Ben uzun vadeli olarak biraz aldım
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
coin market bu kadar hacme kavuşmuşken neden hala inatla 0.90 ve 1 arası gidip geliyor bi türlü anlamıyorum... tamam uzun vade bekleyelim de üç beş bi küçükde mi artmaz yani?
6 katına cıktıktan sonra geri geldi, suan fıyatı yavas yavas oturacaktır bısey beklemeyın yerlı yerıne oturana kadar. 2018 birinci çeyrekte liquid platformunun betası cıkıcak kı cok onemlı bu lıquıd platformu, artıs olur ozamana. Zaten tum buyuk exchangelerde lıstelenme amacları da var bır yandan, bıttrexe felan da gırdıkce artar. Atın kenara bırakın zor bısey degıl:)

3 kisiye bonus vereceklermıs sonradan ogrenmıstım ve sanırım bana da verecekler, baya basından berı kampanyasında oldugum ıcın. Bounty'yi heyecanla beklıyoruz bakalım bugun gelıcekler:)
newbie
full member
Activity: 378
Merit: 102
Arkadaşlar yazılanlara bakın öncelikle, piyasaya giriş yapmasını bekliyorum diyorsunuz da kendi iki borsası, bitfinex, huoi mi nedir, cex toplamda 3-5 yerde zaten çıktı adamlar:) Yorumları yanıltmayacak şekilde yapalım lütfen.

Fiyat 1 dolara doğru geldi tekrar, bountyler yarın dağıtılıyor etkileyecek mi görücez fakat hiç sanmıyorum toplam 250bin token dağıtacaklar, ufak etkiler belki.
member
Activity: 140
Piyasaya adam akıllı bir giriş yapmasını bekliyorum. Yatırımlarımız tamam kendisini bekliyoruz.
newbie
full member
Activity: 252
The future is your Genome
Çok güvendiğim bir arkadaşım Qash'in fiyatı 1.5 dolar civarındayken 0.5 dolara kadar düşebilir demişti bunu dedikten sonra Qash'in binance'da işlem görmeye başlamasıyla fiyatı 1doların bile altına indi bakalım ön görüsü gerçekleşecek mi  Smiley
member
Activity: 308
Elinize sağlık güzel analiz olmuş fakat bunu lehimize nasıl çevirip kâr yapabiliriz? Yatırım yapalım mı takipte mi kalalım yoksa izlemeye devam mı Smiley
takipte kalıp uygun bi alım fırsatında olaya dahil olabilirsiniz diye düşünüyorum. ben 0.6 cent seviyelerini bekliyorum. belki bountyler düşürür oralara.
member
Activity: 144
Merit: 16
Elinize sağlık güzel analiz olmuş fakat bunu lehimize nasıl çevirip kâr yapabiliriz? Yatırım yapalım mı takipte mi kalalım yoksa izlemeye devam mı Smiley
hero member
Activity: 756
Merit: 500
ben bunun icosuna girecektim. sonra dedimki bitcoin rahat durmuyor düşer borsadan alırsın. direk 5x yaparak girdi coin. aşırı pişman durumdayım şu anda.
member
Activity: 61
Qash token gerçekten iyi seviyelere geldi. Bakalım 1-2 ay sonra nerelere gelecek, ben gerçi düşün bekliyorum, ama sağlam token
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
İcosunu kaçırdığım için üzüldüğüm coinlerden bu da, ben yatırım yapmayı düşünürken bir baktım hardcap yapmış.
Borsaya girdikten sonrada başarılı olacağını düşünüyorum
sr. member
Activity: 308
Merit: 250
Yarın bountyler dağıtılacak. Bakalım bu dağıtım fiyatları nasıl etkileyecek. Sadece twitter ile 600 kusur coin geliyor bana.
full member
Activity: 854
Merit: 113
0.95 cente geri çıktı bugün, bakalım düşüş olacak mı düşse alalım diyoruz ama çok da inmiyor 0.8 doların altına sarkmadı pek. Beklemeye devam bakalım, alamazsak da canı sağolsun yapcak bişey yok:)
full member
Activity: 588
Merit: 125
Qash galiba 40-50 centlere gelecek bu gidişle düşsünde toplayalım dipten sağlam artış yapacak gelecekte o yüzden bol bol rahat rahat alalım ucuzlasın da
full member
Activity: 980
Merit: 207
 Qash token anlık olarak 1.40 -1.50 gibi fiyatları gördü, fakat şu an 0.9 larda, bence bir süre 0.8-1 USD arası gezecektir sonrası yukarı kırarsa yukarı, aşağı kırarsa aşağı yönlü olur.
Pages:
Jump to: