Pages:
Author

Topic: 106 milyon dolarla hardcap yapan Qash token hakkında - page 8. (Read 8193 times)

newbie
Activity: 30
Merit: 0
Fiyat tam istediğim yerlere geldi gibi, yavaştan qash almaya başlıcam ben 0.6 dolardan. Baktım biraz daha düştü bir miktar daha alırım ortalama düşürme amaçlı, 6-7 aya 1-2 dolar seviyelerinde olur rahatlıkla,beklediğimiz gibi giderse.

beklentimiz güzel şeyler üzerine tabiki ama. bu Qash ekibi sağlam da olabilir ama büyük bir tanıtım eksikliği var kesinlikle...

0,60 çok iyi fiyat ve şu an 0.60'tan gidiyor... daha iner mi bilemedim şimdi...  Undecided
full member
Activity: 406
Merit: 102
Token sayısı çok fazla olmus tanesını  1 dolar olsa 1 milyar dolar yapar. Zaten piyasada ne kadar para oldugunu acıklamama gerek yok dıyorum
full member
Activity: 854
Merit: 113
Fiyat tam istediğim yerlere geldi gibi, yavaştan qash almaya başlıcam ben 0.6 dolardan. Baktım biraz daha düştü bir miktar daha alırım ortalama düşürme amaçlı, 6-7 aya 1-2 dolar seviyelerinde olur rahatlıkla,beklediğimiz gibi giderse.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Qash Airdrop hiç duymadım ama aşağıdaki sitede   trade yapana  cristmas vesilesiyle özel ödüller var, ödüller az buz değil iyi yani.
İlgilenen için link https://www.qryptos.com/cp/xmas.html?utm_source=Quoine+Main+List&utm_campaign=238defa51d-20171019_EN_QUOINE_Taizo&utm_medium=email&utm_term=0_18afd4dbc0-238defa51d-28199447
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Geleceği parlak bir coin ama hardcap yapan tokenların genelinde böyle bir sıkıntı yaşanmaya başladı ilk başlarda güzel bir yükseliş yakalasalarda daha sonra düşmeye başlıyorlar.Monetha,Bancor şimdide Qash acaba Tezos projesi ne yapacak.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Acaba nereye kadar düşer 0.6 dolar civarına dayandı, bitfinexin açılması normalde güzel etki yapar ama burda tam tersi oldu oraya açıldığından beri 1.5 dolardan buralara geldi, büyük oyuncular var istedikleri gibi fiyatla oynuyorlar bence, bitfinexte satışı kapasalar daha iyiymiş.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Geleceği parlak bir koin , ekip çok büyük düşünüyor ve bu düşüncelerine büyük yatırımcıları tarafında destek buluyorlar. Benim merak ettiğim borsada @ash tutanlara airdrop verilecek mi bu konu hakkında bir şeyler duydum galiba yanlış hatırlıyoda olabilirim.
sr. member
Merit: 251
Qash 0.64 dolardan alım fırsatı  verdi bence, 0.5 e iner mi bilemem o yüzden  ben daha fazla beklemek istemediğimden aldım, evladiyelik bekleteceğim, konuyu açan arkadaş sayesinde haberdar oldum ilgim alanımda  değildi doğru söyliyim,  bountysini yakalasam güzel olurdu ama sağlık olsun.
full member
Activity: 854
Merit: 113
Bountyden gayet iyi verildi aslında, günde bir retweet başına 20 qash verdi ki şuanki kurdan bile 13 dolardan fazla yapıyor, hiçbir kampanya bir retweete 13 dolar para vermiyor vermez de, 500 kelimelik contentlere 100 qash verdi, youtube kampanyalarına 2500 qash verdi vesaire. Başlığı açan arkadaşı bilmiyorum ama ben bile 600-700 tane aldım, daha geç girmiş olmama rağmen, sadece imzası yoktu ona rağmen 350bin qash dağıttılar.
sr. member
Activity: 346
Merit: 250
Ben de satın alamyı planlıyorum ufak bir miktar, sadece biraz daha düşmesi için fırsat kolluyorum eğer düşerse toparlayacağım alttan. İlla ki yükselir diye umuyorum.
full member
Activity: 322
Merit: 112
Bu seviyelerden para koymak yüksek gelebilir ben de zamanında 0.5 dolara düşse parayla alırım dedim, ama bountyden sağlam geldiği için artık parayla almama gerek kalmadı bukadarı bana yeter:) 0.5-0.6 dolar alım için güzel seviyeler bence.

öyle çok bounty dağıtılmadı diye biliyorum.merak ettim ne kadar aldınız acaba bountyden?
sr. member
Bu seviyelerden para koymak yüksek gelebilir ben de zamanında 0.5 dolara düşse parayla alırım dedim, ama bountyden sağlam geldiği için artık parayla almama gerek kalmadı bukadarı bana yeter:) 0.5-0.6 dolar alım için güzel seviyeler bence.
member
Activity: 308
Merit: 10
100 milyon dolar hardcaplerin yükselme ihtimalinin ne kadar düşük olduğunu takip eden arkadaşlar biliyordur diye tahmin ediyorum. Ben bu kadar toplayan projelerden özellikle uzak duruyorum
Siz uzak durmaya devam edin arkadaşlar, hiçbişey araştırmadan bunları yazanlar Qash'tan kazanmıyor seviniyorum diyebilirim hatta:) Bu başlığı açtığımda da aynısı söylendi, icodan alanlar x5-x6 yaptı 1.45 dolardan bir kısmını çıkın dedim çıktılar. Daha neler kaybettiğinizi anlamanız bir 6 ayınızı alıcak muhtemelen:)

Hocam size katılıyorum ben lakin qash tokenın başından beri 0.5 dolar seviyesine düşeceğini düşünüyordum ve oraya doğru ilerliyor o seviyeye yaklaştıktan sonra bir miktar alım yapmayı planlıyorum.
sr. member
100 milyon dolar hardcaplerin yükselme ihtimalinin ne kadar düşük olduğunu takip eden arkadaşlar biliyordur diye tahmin ediyorum. Ben bu kadar toplayan projelerden özellikle uzak duruyorum
Siz uzak durmaya devam edin arkadaşlar, hiçbişey araştırmadan bunları yazanlar Qash'tan kazanmıyor seviniyorum diyebilirim hatta:) Bu başlığı açtığımda da aynısı söylendi, icodan alanlar x5-x6 yaptı 1.45 dolardan bir kısmını çıkın dedim çıktılar. Daha neler kaybettiğinizi anlamanız bir 6 ayınızı alıcak muhtemelen:)
newbie
Activity: 31
sr. member
Bu sayfadan haberi alınca takibe geçtim, iyi bir alım fırsatı verdi bana, gelecek yıla saklayacağım artık Qash'ları, bu yıl piyasa ortamı çok  karışık çok fazla bir beklentim yok altcoinlerden, Qash da dahil.
Beklentiyi yukarı taşımayayım, ben de 1 yıl bekleme dusuncesındeyım 1500 cıvarı elımde var bountyden gelen, fakat haberlerı cok hızlı sekılde yapıcaklar gıbı bıyandan 2018 q1'de lıquıd platform betası dıyorlar, gecen gordum mobıl uygulama uzerınde konusuyorlar yenı yılda ne zaman acılır bılmıyorum net, ama oyle bır gelısme ıcın 6 ay bekleten bısey olmucaklar o bellı en azından.
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
Best IoT Platform Based on Blockchain
Bu sayfadan haberi alınca takibe geçtim, iyi bir alım fırsatı verdi bana, gelecek yıla saklayacağım artık Qash'ları, bu yıl piyasa ortamı çok  karışık çok fazla bir beklentim yok altcoinlerden, Qash da dahil.
full member
Merit: 100
0.7 dolar civarlarına sabitlendi gibi fiyat. Yeni yılda liquid platformu betası bekleniyor, mobil uygulamaları da yoldaymış yeni yılda açılcakmış ama henüz net değil başları mı olur ne zaman olur belirsiz. Takım iyi çalışıyor.
newbie
Activity: 30
Valla bu qash tokenin fiyatı şu an oldukça iyi, bence bir temiz almak lazım daha da çıkabilir, YTD. Bakarsınız iota gibi pump coini olur.
Pump coini derken? Kafanız karışmış sizin sanırım, her gün düşüp çıkan saçma sapan coinlere denir bu pump dump coini. Ve genelde hayır gelmez bunlardan. Pump yer diye giriyorsanız girmeyin derim, her gün pump yiyip artan çıkan coinler var gidin orda deneyin şansınızı, qash daha çok uzun vade için iyi olacaktır diye düşünüyorum. Başlığı açan kişi arkadaşım sayesinde almıştık icodan, güzel fiyattan da bir miktarını çıkarıp tekrar alım yaptım ufak miktar. Bakalım 1 yıla bu proje nerde olucak ama çok iyi yerde olucağını düşünüyorum.

keşke sizin kadar şanslı olup erken alsaymışım diyorum kendime... ama olsun elimde hatrı sayılır bir miktar var şu an... 1 yıl beklemek en mantıklısı olacaktır... geç olsun da güç olmasın...
ara ara fiyatının şu an olduğu gibi 0,67'lere kadar gerilemesi moral bozsa da... Şundan eminim daha kasım 21 inde çıkmış bir iconin hemen 4-5 dolarları görmesi hayal...
birçok ico çıktığında çok daha düşük fiyatlardan başlıyorlar yola... şu an 2.5 hafta henüz oldu bu yüzden bir süre daha beklemede kalıp izlemek en mantıklısı olacaktır.
3 ay sonraki performansı da binance, bittrex gibi borsalara girdiğinde görülecektir.

sanırım bu ay başında Qash ceosu bittrex yöneticileriyle görüşmüştü yanılıyorda olabilirim...

şöyle bir konu var reddit'de.

https://www.reddit.com/r/QASH/comments/7h33v9/bittrex_when/

birde  şuradan sıkı takipteyim https://web.telegram.org/#/im?p=@QUOINE
member
Activity: 238
Merit: 10
düşşün ya iota'yı kaçırdık bari bunu kaçırmayalım ekibi baya sağlam ve zengin kimse almasa kendileir dahi pumplayabilir Smiley
Pages:
Jump to: