Pages:
Author

Topic: 106 milyon dolarla hardcap yapan Qash token hakkında - page 9. (Read 8193 times)

full member
Activity: 854
Merit: 113
Valla bu qash tokenin fiyatı şu an oldukça iyi, bence bir temiz almak lazım daha da çıkabilir, YTD. Bakarsınız iota gibi pump coini olur.
Pump coini derken? Kafanız karışmış sizin sanırım, her gün düşüp çıkan saçma sapan coinlere denir bu pump dump coini. Ve genelde hayır gelmez bunlardan. Pump yer diye giriyorsanız girmeyin derim, her gün pump yiyip artan çıkan coinler var gidin orda deneyin şansınızı, qash daha çok uzun vade için iyi olacaktır diye düşünüyorum. Başlığı açan kişi arkadaşım sayesinde almıştık icodan, güzel fiyattan da bir miktarını çıkarıp tekrar alım yaptım ufak miktar. Bakalım 1 yıla bu proje nerde olucak ama çok iyi yerde olucağını düşünüyorum.
member
Activity: 280
Merit: 10
Valla bu qash tokenin fiyatı şu an oldukça iyi, bence bir temiz almak lazım daha da çıkabilir, YTD. Bakarsınız iota gibi pump coini olur.
full member
Activity: 406
Merit: 100
Şimdilik binance ile ilgili bir gelişme yok, orda çıksaydı iyi olurdu, bitfinex de sorunlu adamlar şuan bitcoin çekmeye izin vermiyor millet litecoin ile çekim yapabiliyor. Alım satım işlemi bitürlü düzgün olmadı ama ben gate.io buldum ordan yapıcam alım satımı qash için, başlarım bitfinexe de kendi sitelerine de, satsam 1 günde anca çekebiliyorum kendi borsalarından.
full member
Activity: 434
Merit: 109
Binance.com'a gireceği söyleniyordu. Herhangi bir gelişme yok mu?
member
Activity: 238
Merit: 30
bountryuden 200 kadar geldi saklıcam satmam bakalım ne olacak ekibi gerçekten sağlam takır takır borsalara giriyor.
full member
Merit: 102
projeyi farkettiğimde iş işten geçmişti ne yatırım yapabıldım nede adam gibi takip edebıldim
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Bitfinex yazacaktı sanırım arkadaş, oraya girince düştü fiyatı baya. Ama normal milyonlarca alan balinalar var, x5 karı görmüş adam bozmasın da napsın. Tekrar alt seviyelerden geri de alıyorlar, bitfinexte baya büyük alım satımlar var. Binance girmesi iyi olurdu henüz onla uğraşmıyorlar sanırım, durmadan eth ve btc transferlerinde sorunlar çıkıyor kendilerinden kaynaklı olmasa bile. 1 yıl sonra bu proje için ilk 5-10 seviyeleri bence de hayal değil.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Çok güvendiğim bir arkadaşım Qash'in fiyatı 1.5 dolar civarındayken 0.5 dolara kadar düşebilir demişti bunu dedikten sonra Qash'in binance'da işlem görmeye başlamasıyla fiyatı 1doların bile altına indi bakalım ön görüsü gerçekleşecek mi  Smiley

Qash çok hızlı çıkış yapmıştı düşeceği belliydi ancak şu varki Binance borsasına girmediler henüz girselerde çok değişmez kısa vadede.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Qash herhalde coione ait o borsa cidden kötü eğer qashta oluşturacaklara borsada öyle olursa yandık ama düzelirse umut vadeder  ama sağlam gelişmeler lazım
hero member
Activity: 678
Merit: 1000
twitterına girmiştim bunun. 0.3 dolar falan diyip sallamadım bounty sonrası 0.1 olur falan diyiip. takmadığım halde bile gelen toplam bounty miktarı 200 dolar.
sr. member
Activity: 476
Merit: 500
Japon bir borsa tarafından piyasaya sürülmüştü bu Qash sanırım. Bayada popüleritesi artıyor. Bir Dash olabilirmi acaba?
member
Activity: 280
Merit: 10
qash şu anda 0.77 seviyelerinde, bence çok düşük qash için bu rakam ileride artacağını tahmin ediyorum.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Qash'in ben 0.5 dolar seviyelerine düştükten sonra fırlayacağını düşünüyorum biraz daha düştükten sonra ciddi bir artış gerçekleştirebilecek potansiyeli var qash token'ın.Binance'ye girmesi kısa vadede olumsuz bir etki yaratabilir.
full member
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
twitterına katılmıştım . 2 gün önce çekim emri verdim. cüzdanımı kontrol ettim hala göndermemişler. ben böyle bi borsa görmedim hayatımda.
Eth ağındaki sıkıntılardan kaynaklanıyor çoğu, aynı şekilde bitcoinde onay bekleyen baya sayıda transaction var, kendi borsaları normal şartlarda 1 iş gününde yolluyor. 1 iş günü olmasının sebebi de güvenlik açısından cold walletta tutma durumları var sanırım, tek tek manuel onaylama yapıyorlar.
hocam ben bitcoin olarak çektim hala hesaba yansımadı. işlem 24 saattir blockchainden onay alınıp bi bloga yerleşemedi. bu kadar acemi bi borsa görmedim.
full member
Merit: 158
twitterına katılmıştım . 2 gün önce çekim emri verdim. cüzdanımı kontrol ettim hala göndermemişler. ben böyle bi borsa görmedim hayatımda.
Eth ağındaki sıkıntılardan kaynaklanıyor çoğu, aynı şekilde bitcoinde onay bekleyen baya sayıda transaction var, kendi borsaları normal şartlarda 1 iş gününde yolluyor. 1 iş günü olmasının sebebi de güvenlik açısından cold walletta tutma durumları var sanırım, tek tek manuel onaylama yapıyorlar.
full member
Activity: 210
Merit: 100
full member
Merit: 158
0.74 dolar civarlarında seyretmeye devam ediyor, az daha düşşe güzel alım fırsatı olabilir bekliyorum bakalım, 1 yıl vadede gireceğim inş buna.
newbie
Activity: 30
Merit: 0
300-350 bin tokenı verdıler bountyde, okadar mılyon cırculatıng ıcınde devede kulak arkadasın dedıgı gıbı. Guzel mıktar geldı, tutucam %70ını elde. Ilk beklentı 2018 q1'de lıquıd platformunun betasının acılısı. Cok hızlı ve guzel ılerlıcekler gıbı gorunuyor.

nereye kadar gidicek bu düşüş acaba? 0,60 ları gördü iyice depresif oldum  Shocked
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
300-350 bin tokenı verdıler bountyde, okadar mılyon cırculatıng ıcınde devede kulak arkadasın dedıgı gıbı. Guzel mıktar geldı, tutucam %70ını elde. Ilk beklentı 2018 q1'de lıquıd platformunun betasının acılısı. Cok hızlı ve guzel ılerlıcekler gıbı gorunuyor.
full member
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
imzalar satılınca ufak bir düşüş olabilir ama yönü yukarı diye düşünüyorum.
imzacılar mı ? hocam post kasmak için buraya yazmayın. coinin imza kampayası bile yoktu ki. twitter falan vardı. o da devenin yanında pire.
Pages:
Jump to: