geçenlerde 1 dolar bandındaydı epey düşmüş, tekrar çıkar mı bilemem.
Ben açıkçası pek çıkış yapacağını düşünmüyorum.Yatırımcısını zarara sokabilcek bir coin bence başından beri sıkıntılar yakasını bırakmadı.
Hocam 1.5 dolarlara varıp geri geldi ki normal, bitfinexe açılır açılmaz icodan 0.3 dolara alanlar karını aldı çıktı. Proje yeni çıkmış artar mı bilmem demeler, zarara sokar diyenler ahahah arkadaşlar gerçekten burda çok gülüyorum bazen ya:) Başından beri deniyor da başından beri içindeyim withdraw işlemi hariç sıkınt olmadı, ne sıkıntısı var ico yapıldı 106 miyon dolar hardcap yapıldı patır patır gittiler bukadar, başından beri denen süre de 1-2 ay he.
Büyük kısmı takımın kendi elinde, 2018 q1 ve sonrası için patır patır haberler gelicek, büyük major exchangelere de zamanla çıkarlar, biyandan kendi sitelerine büyük coinleri ekliyorlar, yeni icolar yapıyorlar. Hepsi quoine şirketine ve qash'a yansıyacak bunların, gidip koyduğum linklerden sitesine ve roadmapine bakan zaten bu yorumları yapmaz lütfen biraz okuyun sadece, hazır bilgiyi önünüze koydum hala okuyan yok.