Pages:
Author

Topic: 106 milyon dolarla hardcap yapan Qash token hakkında - page 6. (Read 8193 times)

full member
Activity: 378
Merit: 102
1.10 dolar civarlarına geldi 2 günde, biraz daha artsa iki günde ikiye katlayacak gerçekten çok sağlam kazandırabilecek bir proje. Bakalım uzun vadede ne durumda olucak.
newbie
Activity: 5
Merit: 0
Arkadaşlar şu anda yükselmeyen bir şey kalmadı nerdeyse ben yeniyim bu işlerde ama bakıyorum bütün altcoinler ve btc eth sürekli artışta kafam karıştı şu anki aşamada neye baksam gelecek vadediyor gibi duruyor...
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Aynen öyle yüksekten satıp düşükten almak çok güzel olabiliyor eğer satılan fiyatın üstüne koymazsa. Ne olur diye düşünüyorum 1 dolarken satsam en fazla 1.5 dolar olur şu 1-2 ay içinde, bukadar yükselmişken satıp tekrar 0.8 dolar civarlarından almak mantıklı olabilir veya daha küçük kar payı %10 ile yapılabilir.
sr. member
Activity: 359
Eğer tekrar 0.6 dolarlara gelirse durmayın alın diyorum çevremdekilere, kendim de miktar artırmak için elimdekinin 3de birini 1 dolardan sattım %10-15 düşüğüne alma hedefim var inşallah düşer yoksa yükselse bile almak zorunda kalıcam satma amacım yok:) herkes okusun etsin ama ben çok güveniyorum takıma ve projeye. Üzülmeyecek miktarla yatırımı hak ediyor, daha 3-4 aya beta versiyon falan çıkınca neler olcak çok merak ediyorum. Adamlar zaten asyalı japon vietnamlı falan, arı gibi çalışmak kanlarında var:)

İşte ben onu yapamıyorum, yani aldığım coin kafamda oturttuğum hedef değerine gelinceye dek elimde tutma ihtiyacı hissediyorum. Aslında dalgalanmalardan faydalanmak ve hedef değere gelene kadar sürekli yüksekten satıp düşükten alarak eldeki coin sayısını artırmak çok güzel bir strateji ancak yapabilene. Yoksa benim gibi "değeri iyi yükseldi diye elimden çıkarırsam ve bir daha elimden çıkardığım seviyelerin altını görmezse ne yaparım, çok pişman olurum"  düşüncesinde olanların yiyeceği nane değil yani ; ) Geçen onu sadece poloda tuttuğum ufak miktarda Viacoin üzerinde yaptım. O da elimdeki miktarı yüzde 99 artırabileceğimden emin olduğum için yaptım. Elimde 90 adet Via vardı ve Xem'e pump yapıldığını farkettim. Hemen elimdeki 90 adet Via'yı sattım ve 3200 sattan Xem aldım. 3600 sata da satış koydum. Yarım saat içinde satış gerçekleşti. Elime geçen btc ile 106 adet Viacoin'i geri aldım ; ) İşte şu anlattığım olayı fazla değil haftada 3-4 kez yapabilse insan ihya olur ; )
sr. member
Activity: 546
Ben bounty'si olduysa ona katılmak isterdim, çünkü güzel dağıtmışlardır adamlar fakat borsaya girdiğinde değeri nasıl artacak ki? bukadar hacmi varken

İmza kampanyası düzenlemediler lakin başka alanlarda kampanya düzenledi Qash ekibi ben Makale yazmıştım ekip için 100 Qash kazandım bir Türk arkadaş çok fazla sayıda makale yazmış güzel ödül kazanmış biraz takip etmek gerekiyor bu işleri.
member
Activity: 336
Merit: 11
Elimdeki coinlerden belki de beni en cok heycanlandirani. Oyle bir coinki hem uzun vadede kar saglayacagini fusunuyorum hem de kisa vadede. Ki, haftalık bazda ileri geri dalgalanmasiyla kisa vadede al-sat yapmayi ispatladi bir nevi. Yuruyedur Qash'im. 😏
full member
Activity: 546
Merit: 100
Ben bounty'si olduysa ona katılmak isterdim, çünkü güzel dağıtmışlardır adamlar fakat borsaya girdiğinde değeri nasıl artacak ki? bukadar hacmi varken
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Eğer tekrar 0.6 dolarlara gelirse durmayın alın diyorum çevremdekilere, kendim de miktar artırmak için elimdekinin 3de birini 1 dolardan sattım %10-15 düşüğüne alma hedefim var inşallah düşer yoksa yükselse bile almak zorunda kalıcam satma amacım yok:) herkes okusun etsin ama ben çok güveniyorum takıma ve projeye. Üzülmeyecek miktarla yatırımı hak ediyor, daha 3-4 aya beta versiyon falan çıkınca neler olcak çok merak ediyorum. Adamlar zaten asyalı japon vietnamlı falan, arı gibi çalışmak kanlarında var:)
member
Activity: 105
Merit: 10
Normalde elimi nereye atsam kuruturum Smiley ripple ve iotaya bulasamadim bir günle, elinde olanlar ihya oldu. Qash i iki gündür araştırıyorum kafama yattı aldım alacağım derken hedef fiyatimi bir hamlede aştı. Yatırımcılarını tebrik ederim. Mal iyiyim diye siritiyordu.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Bu coının amacı nedır ne iş yapar bıraz detaylı anlatabılecek varmı bu kadar para toplamasını neye baglıyorsunuz 106 mılyon dolar boru degıl yanı çok çok ıyı bır para
Hocam ilk sayfada biraz bahsetmiştim, adamalr kripto para dünyasının 2019da bankası olacağım diyen bir şirket, 2 borsası var, çok üst düzeyde yerlerde çalışmış çok sağlam bir yönetim kadrosu var, çok rahat şekilde eldekini satıp 106 milyon topladılar vesaire.

Arkadaşlar rüya görmeyin 5 dolar nedir 1 dolar şuanda, 1 yıl sonraki hedef 3-5 dolar benim için, ama öyle pumpla 5 dolar olcak bişey değil görmüyorsunuz sanırım ama 350 milyon circulating supply var, 5 dolar olması demek ilk 10 arasına girmesi demek ki bunun için daha 6 ay 1 yıl var yapılcak bisürü iş var daha. Pumpla 5 dolar olsun nedir, x5 kim kazanıyor bir pumpla:)

Üst yorumda hiçbir çalışma yok diyenler, gidin lütfen başka yere yazın, boşa yorum yapıyorsunuz burda:)

Katılıyorum hocam zaten bu kadar hacime sahip olan coinlerin kısa sürede değerinin 5 katına çıkması hayatın olağan akışına aykırı bir durum.Ekip gerçekten arı gibi çalışıyor destek yeridir.Telegramdan aklıma takılan bir kaç şeyi sorduğumda direk ayrıntılı bir şekilde açıklama yaptılar.
newbie
Activity: 7
sr. member
Bu coının amacı nedır ne iş yapar bıraz detaylı anlatabılecek varmı bu kadar para toplamasını neye baglıyorsunuz 106 mılyon dolar boru degıl yanı çok çok ıyı bır para
Hocam ilk sayfada biraz bahsetmiştim, adamalr kripto para dünyasının 2019da bankası olacağım diyen bir şirket, 2 borsası var, çok üst düzeyde yerlerde çalışmış çok sağlam bir yönetim kadrosu var, çok rahat şekilde eldekini satıp 106 milyon topladılar vesaire.

Arkadaşlar rüya görmeyin 5 dolar nedir 1 dolar şuanda, 1 yıl sonraki hedef 3-5 dolar benim için, ama öyle pumpla 5 dolar olcak bişey değil görmüyorsunuz sanırım ama 350 milyon circulating supply var, 5 dolar olması demek ilk 10 arasına girmesi demek ki bunun için daha 6 ay 1 yıl var yapılcak bisürü iş var daha. Pumpla 5 dolar olsun nedir, x5 kim kazanıyor bir pumpla:)

Üst yorumda hiçbir çalışma yok diyenler, gidin lütfen başka yere yazın, boşa yorum yapıyorsunuz burda:)
newbie
Activity: 30
5 dolara pump olursa süper olur Qash. Biraz kar edeyim yoksa soğuyacağım bu coinden. Beklentimi yüksek tutmuyorum. X2 yeterli.

al benden de o kadar... hiç bi çalışma yok hiç bi şey yok... japonyada çıkan bir gazete haberiyle olmuyor bu işler sadece.
sr. member
Merit: 267
member
Activity: 239
Merit: 12
yatırım yapılabilicek bi coin bountyden gelenleri satmayı dusunmyrm kısa vadede kalsın bakalım nolucaksa Smiley)
member
Activity: 196
Merit: 10
5 dolara pump olursa süper olur Qash. Biraz kar edeyim yoksa soğuyacağım bu coinden. Beklentimi yüksek tutmuyorum. X2 yeterli.
full member
Activity: 434
Merit: 109
Bitfinex'te şu an ico fiyatına kadar düştü. Alım fırsatı olabilir
1 Qash = 0.001 Eth

Bugün 0.0015 Ethereum'u görerek güzel bir kar bıraktı.
sr. member
Ceo mike mektup yayınlamış, içeriğini birazdan okucam fakat %30 üstü artış olmuş. Fiyat şuan 1 dolar:) Artması zor diyenlere tekrar selamlar. 5 dolar olur ilk 5-10a 1-2 yıla oynar diyorum post kasmaya buraya saçma yorumlar yazılıyor.

Eğer postları silme varsa bundan sonra yazılan saçma şeylerde sileceğim arkadaşlar, boş post kasmak için yazanlar yazmasın.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Bounty sine katılmıştım bazı şartları zor olduğu için sadece twitter da kaldım ama şimdi çok pişmanım keşke biraz daha zorlasaymışım kendimi. İşlk başta gelen bounty nin bir kısmını satıp diğer kısmı ile beklemeyi düşünüyordum ancak şimdi satmayı bırakın biraz daha alsam mı diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
geçenlerde 1 dolar bandındaydı epey düşmüş, tekrar çıkar mı bilemem.
Ben açıkçası pek çıkış yapacağını düşünmüyorum.Yatırımcısını zarara sokabilcek bir coin bence başından beri sıkıntılar yakasını bırakmadı.
Post kasmaya geldin birader. Ne sıkıntılarını gördün de böyle bi yorum yapma gereği duydun. Daha ico fiyatına bile düşmedi çıktığından beri.
Pages:
Jump to: