Pages:
Author

Topic: 130 bin liralık kar ettim, parayı çekerken bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım? - page 3. (Read 4055 times)

newbie
Activity: 33
Merit: 0
hiç düşünme hemen çek Smiley para sistemde kaldığı sürece kar ettim diyemezsin. çok tanıdığım var kar ettim diyip sonrasında değeri düşünce ağlayan.
kar yaptıysan sat.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
evladim yazmak icin mi yaziyorsunuz, ne yapiyorsunuz ? post kasmaninda bir adabi vardir.

Okumuyormusunuz yazilanlari, adam yanit vermis son durumunu,ne yaptigini, hepinize tek tek mi yanit verecek. ozel yanit istiyorsan pm atin kisiye.
newbie
Activity: 98
Allah bereketinizi arttırsın Smiley evet muhtemelen belirli miktarlarda çekmek en mantıklısı, yüksek meblağlarda ki para konularında bankanın dolayısıyla maliyenin dikkatini çekiyor hemen bir araştırma durumu söz konusu olabiliyor, sadece bu konu ile alakalı değil internet üzerinden yapılan işler ve kazançlar konusunda hep aynı, bilemiyorum ama ileride daha sıkılaştıtırlar bu konuyu :/
member
Activity: 167
Merit: 10
İnşallah bozup tl ye dönmüşsündür o günden bu güne btc çok düştü ..para çekme konusundada benim bir arkadaşım 1 ay önce tek seferde 150.000 tl çekti birşey olmadı..Ama burası Türkiye ben olsam 20.000 tl olrak parçalar bankalara yayarım
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
130bin ile sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum hele hesabında para çeviriyorsan hiç bir sıkıntı olmaz. Bu arada aylar olmuş ne oldu çektin mi kaldı mı?
member
Activity: 392
Bencede parça parça çekin 130 bin çekmek hem bankanın hem öaliyenin dikkatini çekecektir
newbie
Activity: 39
Parça parça çekince bir sorun çıkmayacaktır sanırım ama büyük meblalarda ne olur kim bilir ?
member
Activity: 322
Merit: 11
Konu ile alakalı başka ülkelerin gerekli ve cüzi bir vergi getridgini okumuştum. Tabiki Türkiye de kesin bir sonuç yoktu. Bunun başlıca sebeplerinde Kripto paraları hangi kefeye koyacaklarıni bilmiyorlar
member
Activity: 308
Merit: 11
Şu anda devlet net bir vergi sistemi getirmediği için bir sorun olmaz gibi. Ama başka bir yerden de konu ile ilgili karışık bir vergi şekli kullanıyorlarmış. Emin olamadım ama olmayacağı yönünde düşünüyorum ben
member
Activity: 260
Iota ilk çıktığı zamanlarda ben de bir miktar yatırım amaçlı almıştım. Bir süre beklettim doğal olarak sonrasında bozdurmaya karar verdim alışım 50 cent gibi rakamlardaydı satışım 3.5 dolar civarı oldu. Toplamda sonuç olarak kar elde ettim.Sizin sorunuza gelince Vergi takibi vs. olabilir ihtimal vardır.
newbie
Activity: 42
Konuyu açan arkadaş o zamandan bu zaman neler yaşadığını parayı çekti ise nasıl çektiğini anlatırsa hepimiz için faydalı kaynak olur sonuçta tecrübe
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
kasımda açmış arkadaş konuyu ve 120 bin lira kazandım demiş, şu ana kadar tutsaydı 30-40 bin tl olarak kalırdı bu para
member
Activity: 574
Merit: 55
Hiç bir sorun olmaz. Gündüz vakti parça parça at btctürk, paribu, koinim, digilira. hepsinde sat çek hesabına.
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Bu başlığı hep görüyorum, hiç yazasım gelmedi ama bu arkadaşın şu anki durumu ne acaba? Piyasa yükselirken kazanmak iyiydi. Bende yatırdığım paranın 15 katına kadar çıkmıştı ve süper hayaller kuruyordum. Şu an anaparayı kurtarabilecekmiyim diye düşünüyorum. Smiley Gerçekten BTC piyasası iyi sinir yapısı gerektiriyor. BTC sahibi olayımda çekmenin yolunu bir şekilde buluruz. Yeterli BTC olsun git yurtdışından çek gel. Bizim borsalar şu anda gayet güzel çalışıyor. Bir çoğu kısa sürede hesabına geçiyorlar parayı. Hafta içi geliyor haftasonu da pazartesiye atıyor. Ama benim bilmediğim merak ettiğim birşey var son düzenlemeden sonra Cex.io dan Türk bankalarına IBAN'a swift geliyormu yoksa ödemeyi engelledikleri gibi para çekimi de mi kapatıldı? Bilen varsa bi yazsın da bizde öğrenelim.
member
Activity: 602
Merit: 12
Maşallah kazanan ne güzel kazanıyor. Allah bereket versin. Son durum nedir acaba başka böyle arkadaşlar varmı onlar nasıl bir yol izledi?
full member
Activity: 367
Merit: 100
Eski konu hortlamış bu piyasada kar edebilmek büyük başarı nasıl yaptın acaba diye daldım. Şimdiye kadar çoktan çekmişsindir. Bir sorun yaşadın mı tecrübelerini bizimle paylaşırsan ilerde aynı sıkıntıları yaşamayız
U20
full member
Activity: 546
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Bende de en güvenlisi parça parça çekmeniz. Yüklü bir işlem olmadığı taktirde bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Tedbirli olmakta fayda var🙂
newbie
Activity: 14
Allah bereket versin şimdi yok öyle kazançlar biz tam üst seviyedeyken girdik sanırım çok fazla zararım var.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
İster istemez adamların gözüne çarpar bu miktar ama belki azar azar parayı çekersen dikkatlerinden kaçabilir diye düşünüyorum veya çok mu sıkıntı olacak oldu. Devletten açık arayarak az vergi ile kurtarabilirsin. Mesela toprak satarsin fiyatı fazla gösterirsin ve vergisini verirsin tabi bunlardan en az maliyetlisine bakmak lazım
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Elden satmaya uğraşmayın Koinim sitesinden rahatlıkla çekebilirsiniz daha bir şey olmaz belki ilerleyen zamanlarda vergisi filan çıkar.
Pages:
Jump to: