Pages:
Author

Topic: 130 bin liralık kar ettim, parayı çekerken bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım? - page 5. (Read 4055 times)

full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
Hocam giriş çıkış fiyatınıza bakar maliye, heralde anladığım kadarıyla +130 tl kardasınız, bundan vergiyi düşerler sizden alırlar alacaklarını, kalan sizin güle güle harcayın.
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
Parayı çekerken sıkıntı yaşamazsın fakat kimse sana yıllar sonra vergilendirilme getirilemeyeceğinin bir garantisini veremez. Bizim ülkemizde siyasetçiler paraya sıkıştığı anda halkın tepesine biner, bundan dolayı fazla yüz vermeyeceksin.
jr. member
Activity: 30
Merit: 1
Bence de türk borsalarından çekmemelisin. İleriye dönük vergi borcu çıkartabilirler.
member
Activity: 147
Merit: 10
tebrik ediyorum öncelikle çok başarılı bir yatırım olmuş elden almak isteyenleri aramanı tavsiye ederim.
newbie
Activity: 44
Merit: 0
şimdilik bi sıkıntı olacagını düşünmüyorum
full member
Activity: 182
Merit: 100
eHarvestHub
Geçen gün muhasebeci bir arkadaşım yakın zamanda vergilendirme geleceğini ve bu konuda mevzuat çalışmaları yapıldığını söylemişti. Vergi konusunda endişeniz varsa bir an önce satmanızı öneririm.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Vergilendirme ile ilgili herhangi birşey yok şimdilik ama gözümüzden kaçan birşey vardır bı anda karşına %20gelir acısı zor çıkar .
Yine de parça parça bölmek en iyisi gibi geldi
jr. member
Activity: 267
Merit: 6
Crypto Worker
Sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Çok büyük bir miktar değil.
newbie
Activity: 152
Btc ile ekran kartı satanlardan elden ekran kartı alabilirsin minnig için kullanılan 4,6,8 gb sıfır ekran kartı  tl ve dolardan daha çok değerleniyor şuan pahalıya alsanda  sorun yok dolandırılma yeter
newbie
Activity: 122
3 yada 4 parçaya bölebilirsin en mantıklısı
member
Activity: 98
Merit: 21
çek direk 130bin tlnin maliyeye takılacağını düşünmüyorum ya da 2ye böl btc olarak başkasına at ordan da yarısını çek
member
Activity: 322
Merit: 14
Tebrikler çok güzel kar etmişsiniz. Dün vergi dairesinde çalışan biri ile konuştum laf arasında btc vergilendirilecek mi diye sordum ona daha var dedi. Şuan sorun yaşamazsınız sanırım ama ileride geriye dönük sıkıntı çıkmayacağını kimse garanti edemez.

geriye dönük vergi isteyemezler. hukuk da yasalar geriye sadece şahıs lehine karar çıkacaksa işler.
tabi adalet sistemi delik deşik olduğu için bu ne kadar geçerli olur onu bilemem.
newbie
Activity: 139
hocam güzel para kazanmıssın tebrik ederim btc atmleri olabilir
member
Activity: 238
One Token to Move Anything Anywhere
tebirkler hocam güle güle hayırlısıyla kullan bakalım biz ne zaman parayı vurabiliceğiz Smiley
member
Activity: 114
parça parca ve başka hesaplardanda ufak mevla deneyebilirsin
newbie
Activity: 26
Çektiyseniz güzel zamanda bozdurdunuz, çekmediyseniz piyasa çok dip
member
Activity: 336
maşallah güzel kar etmişniiz Cheesy
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Bence yolu basit türk borsalarından 10 tane kişi üzerinden hesap aç be vergi dilimine girmeyecek miktarda onların üzerinden çek, elden falan satış olayları cambaz işler uzak durun .
full member
Activity: 161
Merit: 100
ICO Live! betterbetting.org
Bu konuda benimde endişelerim çok büyük Allah'tan bu kadar kazanamadım   Grin Grin
newbie
Activity: 17
Çektikten sonra da haberdar et de bilelim. Bir gün 130 bin lira çekmemiz gerekir falan...
Pages:
Jump to: