Selamlar,
paralı üyesi olduğum hacked.com da günlük seçilen ico değerlendirmesi yapılıyor. Bu ico lara her bir özelliğine ait başlıklarda inceleniyor ve puanlar veriliyor. Bu başlıklar;
-Token
-Team
-Verdict
-Risks
-Growth Opportunities
-Disposition
-Investment Details
Geriye doğru 30 a yakın ICO değerlendirmesini taradım ve 10 üzerinden 7 ve 7 nin üzerinde puan alan ICO ları aşağıya yazıyorum. Bazıları token dağıtımını tamamlamış da olabilir, ama bu da bizim bunlara bakıp verilmiş puanların da doğruluğunu kontrol etmemiz için yararlı olabilir. 7.5 ları ayrıca işaretledim, gerisi 7. Sıralama yeniden eskiye gidiyor.
Coinvest
BeeToken 7.5
Omega One
Bluzelle
THEKEY
Rentberry
CanYa
LALA World 7.5
Coinfirm AMLT,
NAGA 7.5
Umarım yardımcı olur ve görüşlerinizi alabilirim. Ben de yakın zamanda bir ico ya yatırım yapmayı düşünüyorum. Burada birlikte iyi değerlendirebilirsek seçeneklerimizi azaltıp şansımızı artırabiliriz.
Edit;
Yukarıda Yazdıklarımın içersinde en yüksek puanı alan ve en güncel olan ICO olarak BeeToken i biraz daha tanıtmak istiyorum. Baştan söyleyim, sadece bilgi amaçlıdır, kendim BeeToken almadım.
BeeToken - Ev Paylaşımının Geleceği"Paylaşım Ekonomisi", son yıllarda VC'ler arasında vahşi bir sözcük oldu. Paylaşım ekonomisi, tüketicilerin çevrimiçi arabuluculuk yoluyla mal ve hizmet alışverişi yapmak için kullandıkları bir modeldir. Ekonomiyi paylaşarak sunulan hizmetler, genellikle bir ürün merkezli kuruluş tarafından sağlananlardan daha ucuzdur. Uber ve Airbnb, sırasıyla 60 milyar dolar ve 30 milyar dolar değerindeki bu modelin başlıca başarı öyküleridir.
Kağıt üzerinde göründüğü kadar iyi olmasına rağmen, mevcut paylaşım ekonomisi modelleri blockchain teknolojisi ile değşime uğramak üzere uygundur. Kullanıcıları basitçe birbiriyle buluşturma karşılığında, Airbnb gibi platformlar herkesten yüksek komisyon ücreti alır. Airbnb şimdi 30 milyar dolar değerinde olmasına rağmen, bu değer hiçbiri misafirlerine veya bu büyümeyi güçlendiren konaklara geri döndürmemiştir.
Bee değerinin özünde yer alan, doğrudan Airbnb ile rekabet eden, kısa vadeli bir konut kiralama çözümü olan Beenest platformudur. Beenest, Airbnb ve HomeAway gibi merkezi platformlara göre çeşitli avantajlar sunmaktadır: Düşük Fee'ler , Düzenlenmiş teşvikler-bonuslar ve tabi ki decentralization (Merkezi olmayan)
Beenest alfa sürümü 2018'in 1. Çeyreği -2108'de açıklanacak. 5 + ABD şehrindeki genişleme 2019'da yapılacak. - Amerika odaklı görünüyor.
Ethereum tabanlı bir token olacak.
Takımdakiler Uber ağırlıklı,
Paylaşım ekonomisinde Airbnb gibi yüksek komisyonlarla çalışan ve piyasayı domine eden bir oyuncu yerine blockchain tabanlı ve herkesin ve daha çok aktılımcıların kazandığı bir platform yaratma çabası içindeler. En büyük söylemleri bu. Ayrıca blockchain i günlük hayatta kullanımı olan birşeye dönüştürdüklerini söylüyorlar.
Websitelerine girip daha ileri değerlendirme size ait. Ben chrome da açamadım, explorer da deneyin lütfen. Bol şans
https://www.beetoken.com/