Pages:
Author

Topic: 2018 Yılının En İyi ICO Tahminleri - page 6. (Read 3223 times)

member
Activity: 182
Merit: 22
February 10, 2018, 03:12:35 PM
hocam birde verdiginiz ico lara ait bounty vs var ise yanına link  eklermisiniz isteyen katılsın onlarada güvenirse
full member
Activity: 406
Merit: 100
February 09, 2018, 01:06:36 PM
Sapiens network konuşuldu mu göremedim fakat baya hoşuma giden bir proje oldu, imzasına da oyüzden girdim bir araştırın derim hocam hoşunuza gidecektir diye düşünüyorum. İcoda da kazançlı olucaktır.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
February 09, 2018, 12:58:01 PM
Merhaba, daha once yazdigim postda Remme'yi ovmustum ama biraz daha arastirinca fikrimi degistirdim. Prototypelerini kendim denedim ve su anda calismiyor. Remme sitesinin nerede kayitli oldugunu arastirdik ve hepsi anonymous, bir kisi adina alinmis bir domainleri yok. Telegram grubunu da biraz daha inceledikce, arada bos yere Remme yi oven mesajlar geliyor, cok belli bazilarinin bot veya figuran oldugu. Ben biraz sogudum o yuzden yanlis yonlerdirmeyeyim diye bu post'u yaziyorum.
Daha once bahsettigim gibi icolar didik didik arastirilmali ve kendim de aradaki farki goruyorum. Dha once bahsettigim savedroid un kayitlarina baktik ve hersey normal cikti,domain adresi sirketin sahibine kayitli ve githublari duzgun. Su anda yuzde 80 diyebilirimki savedroid'un gercek bir plani var ama ne kadar basarili olurlar bilemem. Ben kucuk bi yatirim yapicagim savedroida. Bu arada dock.io diye yeni proje var begendigim ama malesef whitelist'i kapandi, katilabilenlere hayirli olsun, saglam gozukuyor. Selamlar!

Tekrar bilgilendirerek, güncelleme yaptığınız için teşekkürler. Zaman zaman bu tarz şeyler oluyor.

sizin bu kıymetli ve çok fazla emek harcanmış projernizi bizimle paylaştığınız için siz teşekkür ederim

Çok teşekkürler, sizlerde paylaşırsanız hep beraber kazanabiliriz.

Yakında böyle başlık açanlara karşı yaptılarıma uygulanabilir arkadaşlar son günlerde sürekli merit kasma başlıkları görüyorum

Aslında kendi açtığım başlıklarda kural ihlali görmüyorum. Merit verme/alma konusunda kimseyi zorlamıyorum. Hatta tam tersine konu başlığına gönderilen tüm meritlerden kazanılan smeritleri de aynı konuda, kalite artsın diye yazanlara dağıtıyorum. Bana göre Merit sistemini olumlu anlamda kullanıyorum.

Belirli miktara göre Merit gönderene özel paylaşım yapmayı "kişisel" olarak doğru bulmuyorum. Çünkü elinde Merit olmayanlar bilgiden mahrum kalmış oluyorlar. Şuan açılan konular var ama bu tamamen tercih meselesidir. Forumun henüz yayınladığı bir kural kısıtlaması olmadığı için isteyen istediği gibi konu açabilir. O arkadaşlara da saygı duyuyorum ve kaliteli paylaşımlar yaptıklarını düşünüyorum.
member
Activity: 378
Merit: 11
February 09, 2018, 12:02:02 PM
Yakında böyle başlık açanlara karşı yaptılarıma uygulanabilir arkadaşlar son günlerde sürekli merit kasma başlıkları görüyorum
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
February 09, 2018, 11:36:50 AM
sizin bu kıymetli ve çok fazla emek harcanmış projernizi bizimle paylaştığınız için siz teşekkür ederim
jr. member
Activity: 73
February 09, 2018, 07:10:23 AM
Merhaba, daha once yazdigim postda Remme'yi ovmustum ama biraz daha arastirinca fikrimi degistirdim. Prototypelerini kendim denedim ve su anda calismiyor. Remme sitesinin nerede kayitli oldugunu arastirdik ve hepsi anonymous, bir kisi adina alinmis bir domainleri yok. Telegram grubunu da biraz daha inceledikce, arada bos yere Remme yi oven mesajlar geliyor, cok belli bazilarinin bot veya figuran oldugu. Ben biraz sogudum o yuzden yanlis yonlerdirmeyeyim diye bu post'u yaziyorum.
Daha once bahsettigim gibi icolar didik didik arastirilmali ve kendim de aradaki farki goruyorum. Dha once bahsettigim savedroid un kayitlarina baktik ve hersey normal cikti,domain adresi sirketin sahibine kayitli ve githublari duzgun. Su anda yuzde 80 diyebilirimki savedroid'un gercek bir plani var ama ne kadar basarili olurlar bilemem. Ben kucuk bi yatirim yapicagim savedroida. Bu arada dock.io diye yeni proje var begendigim ama malesef whitelist'i kapandi, katilabilenlere hayirli olsun, saglam gozukuyor. Selamlar!
hero member
February 07, 2018, 01:05:44 PM
full member
Activity: 658
Merit: 153
February 06, 2018, 06:39:00 PM
Sweetbridge ICO'su 4 Parça halinde oluyor sitelerindede yazıyor.
Ethereum altyapılı Borç verme zinciri.
Projede çalışan 43 Kişi var. 17 Tanede Advisor var.

Katılıcakları ve Katıldıkları Toplantılar

SweetMeet: Be Your Own Bank                                           2018/01/23   London, UK
SweetMeet: Supply Chain on the Blockchain                           2018/01/29   Singapore
SweetMeet: Be Your Own Bank                                           2018/01/30   Singapore
Blockchain for Supply Chain Masterclass                           2018/01/30   Frankfurt, Germany
SweetMeet: Supply Chain on the Blockchain                           2018/02/01   Ho Chi Minh, Vietnam
SweetMeet: Be Your Own Bank                                           2018/02/02   Ho Chi Minh, Vietnam
SweetMeet: Supply Chain on the Blockchain                           2018/02/05   Hong Kong
SweetMeet: Be Your Own Bank                                           2018/02/06   Hong Kong
SXSW                                                                           2018/03/14   Austin, TX, USA
BlockchainWest                                                                   2018/03/26   San Francisco, CA, USA

Min Yatırım 1.000 Dolar.
Token adeti 100 Milyon.
Hardcap 65,100 Milyon Dolar.
Projeyi araştırdım güzel, çok açıklamasını yapamıyorum malesef ortakları falan hep sitede mevcut bakarsınız ordan. Buraya yazıyım para yapar bu proje.

https://sweetbridge.com/
full member
Activity: 350
February 06, 2018, 04:58:52 PM
Şuan imzasını giydiğim dav icoda başarılı olacağını düşünenlerdenim. Projenin ana konusu otomatik pilot. Yani insan gerektirmeden giden otomobil çalışmasına yatırımcı arıyorlar. Tesla dan farkı var mı bilmiyorum ama yinede yatırım alacağı kesin. Bancor üzerinden gerçekleştirilmeside + puan getirir
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
February 06, 2018, 04:55:23 PM
Icoların yerinde olsam ertelerim 1-2 aylığına icoyu. Baya kişi giremeyecek bu ara yapılan icolara piyasanın durumundan dolayı. Bugün başlayan babb normalde hard cap yapardı ancak benim gibi vazgeçen giremeyen bir çok kişi mevcut bence. Yarın dether icosu var sanırım ona da giremeyeceğim. Bu ara gireceğim ico sayısını baya azalttım.

Hype yapan projeler genelde burada yazılıyor ancak bazı projeler sessiz sedasız iş yapıyor adını sonradan duyuyoruz. Misal dragonchain, revain, oyster bunların hepsini arttıktan sonra duyduk. Ben icolara girerken %60 hype yapan %40 sürpriz yapabilecek icolara girmeye çalışıyorum. Onun için ara ara sürpriz icolardan bahsedeceğim.

Bahsedeceğim projenin icosuna bende girip girmemeye henüz karar vermedim ama büyük ihtimal gireceğim. Hamster projesi merkezi olmayan bir ticaret platformu. Yani Amazon'un merkezsiz hali. Üreticilerden komisyon almayacaklarını vaat ediyorlar. Projeyi başarabilirler mi bilmiyorum pre-ico'da 1 milyon dolardan fazla topladılar. Yani soft capin 2 milyon dolar olduğunu düşünürsek piyasaya girecek kadar yatırımı toplayacaklar gibi duruyor.

Icobenchte beta versiyonun 3. çeyrekte çıkacak olması hard capın 28 m dolar olması gibi bir kaç mevzuya eleştiri var. Benim garibime giden takımda bir çok ismin linkedin profili varken ceonun yok. Advisor kısmında ise önemli isimler var. Revain projesinin ceosu var. Revain'i 9 centte almamıştım 7 cente düşmesini bekliyordum. Sonra uçtu gitti şu an 2 dolara yakın sanırım fiyatı. Ayrıca cindicator projesinin ciosu ve emercoinden 2 kişi var. Yine Amazon Almanya kısmında çalışmış Kilian isminde birisi var.

Bu tarz icolara girmek hype yapanlara girmekten belki 2-3 kat daha risklidir ancak sessiz sedasız uçup giden icolar arasına girme ihtimalleri her zaman vardır.
full member
Merit: 111
February 06, 2018, 04:25:04 PM
Firelotto araştırmıştım hatta hala bakıyorum pre sale 15 şubatta ve bence işin içinde piyango falan olunca her türlü desteği alır diye düşünüyorm biz bu tarz olayları seviyoruz çünkü
full member
Activity: 420
Merit: 101
February 06, 2018, 03:10:18 PM
atonomi icosunu merakla bekliyorum.iot nesnelerinin güvenliği ile ilgili bir proje. whitelist açılmadı henüz.token satışıyla ilgili detaylı bilgiler önümüzdeki günlerde gelecek.icodrops sitesinde yazdığına göre hardcap 25 milyon dolar.telegram kanalında 10 bin kişi var şu an.

https://atonomi.io/

onun dışında sentinel-chain ve eximchain icolarının da başarılı olacağını düşünüyorum.
member
Activity: 194
Merit: 12
Trust me. I'm a holder.
February 06, 2018, 01:56:16 PM
Listede Babb da olmayı hakkediyor gibi.  https://getbabb.com/
Avantajları
1)  Türkçe whitepapera sahip olması. https://resources.getbabb.com/whitepapers/tr/babb-whitepaper.pdf
2)  Birleşik Krallık Banka lisans yetkisine sahip olduğunu böylelikle gereken evraklar tamamlayan herkesin aynı zamanda ingiltere bankası olan babb hesap açabileceğini vaad ediyorlar.
3)  BlackCard : Elle tutulan kart üretmeleri teklonojiye hala tam adapte olamayan bazı camialarda güzel etki bırakıyor Smiley
4) Eşler Arası Borçlanma : Kullanıcılar, BABB uygulaması aracılığıyla birbirlerineborç verebilir ve ödünç verebilirler. Ödeme koşulları veoranları açıkça tanımlanmış, kararlaştırılmış vesonuçlandırılması hızlıdır. (Biri bu şekilde borç aldıktan sonra borcunu ödemeyip hesabını kapatırsa ne gibi bir yaptrım yapabileceği soru işareti)
5)  Eşler Arası Bağış Toplama : Bax ile 1 dolar küçük bağışlarda toplanabileneceğini vurgulamışlar ama fee ler hakkında bir bilgi olmaması eksi bir durum.

Hard cap $12 million
Minimum transaction limit 0.2 ETH
10 billion BAX tokens for sale at $0.0012
full member
Activity: 224
February 06, 2018, 12:33:42 PM
Go network bence kesinlikle damga vuracak.Az kaldı.Ayrıca Wanchain de fena geliyor gibi görünüyor.Herkes için karlı icolar olur umarım.
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
February 06, 2018, 11:38:18 AM
27SUbatta Joy tokenin ICO'su basliyor, Joy tokn bir ERC-20 Tokeni, ve bir oyun projesi bu alanda son zananlarda cok proje cikiyor, bunun nedeni Oyun oynayan kisilerin yas araligi ile blockchain teknolojisine yatirim yapan kisilerin karakterinin uymasi. Diger projelerden ayiran ozellikleri ise Joy token bir platform kurmak istiyor(steam gibi) platformda profilinizi olusturup diger kisilerle alim satim yapabilir ve profiliniz uzerindende guvene dayali alisveris yapabilirsiniz.

Ayrica bunlarin takimida cok iyi guzel isler yapacagini dusunuyorum joy tokenin belki bir ilk 100 tokeni olmayacak ama yatiriminizin karsiligini kesinlikle verecektir ilk katilanlara verilen bonusu degerlendirerek guzel kar edebilirsiniz. ama tabiki YTD Smiley

Bende katildim bu odüle umarim anlattiginiz gibi güzel gecer. En cok surasi hosuma gitti belki ilk 100'e giremeyecek ama ileride kar birakacak. Simdiye kadar en iyi bounty dagitanlar önce geri siralarda olup sonra yükselen projeler oldu.

Eyw. hocam merit icinde sagol bu forumdan bana merit veren cikmaz saniyorumdum Smiley kaliteli mesajlara veriliyor demekki.
full member
The World’s First Blockchain Core
February 06, 2018, 11:36:18 AM
27SUbatta Joy tokenin ICO'su basliyor, Joy tokn bir ERC-20 Tokeni, ve bir oyun projesi bu alanda son zananlarda cok proje cikiyor, bunun nedeni Oyun oynayan kisilerin yas araligi ile blockchain teknolojisine yatirim yapan kisilerin karakterinin uymasi. Diger projelerden ayiran ozellikleri ise Joy token bir platform kurmak istiyor(steam gibi) platformda profilinizi olusturup diger kisilerle alim satim yapabilir ve profiliniz uzerindende guvene dayali alisveris yapabilirsiniz.

Ayrica bunlarin takimida cok iyi guzel isler yapacagini dusunuyorum joy tokenin belki bir ilk 100 tokeni olmayacak ama yatiriminizin karsiligini kesinlikle verecektir ilk katilanlara verilen bonusu degerlendirerek guzel kar edebilirsiniz. ama tabiki YTD Smiley

Bende katildim bu odüle umarim anlattiginiz gibi güzel gecer. En cok surasi hosuma gitti belki ilk 100'e giremeyecek ama ileride kar birakacak. Simdiye kadar en iyi bounty dagitanlar önce geri siralarda olup sonra yükselen projeler oldu.
full member
Activity: 462
Merit: 102
February 05, 2018, 06:36:28 PM
İmzasına girdiğim coinvest sağlam bir ico olabilir yılın icosu olacak gibi geliyor bana coinvest zaten o yüzden girdim imzasına ayrıyeten icosunuda katılmayı düşünüyorum
jr. member
Activity: 73
February 05, 2018, 06:27:51 PM
Su anda ciddi dusundugum remme ve savedroid. Savedroid Alman projesi,pre-sale bitti ve yakinda herkese satilicak.

Remme kazandiricak bence ama malesef onun whitelist'i kapandi, 13 subatta whiteliste girebilenler icin satis  basliyor ama 2 gun icinde tum tokenlar satilmadiysa herkes katilabilicek,yani 15 subatta. Neden Remme, cunku calisan bir prototypeleri var,2017de microsoft hackathon kazandilar (Ukranyada), ve takiminin IT dunyasinda deneyimi var.

Proje'de internet ve sifre guvenligi hakkinda eger tutarsa buyuk bir ico olucak. Su anda bir suru ico hackleniyor ve isin icine bitcoin girince internet guvenligi tum zamanlarin en yuksek zamaninda. Eger 15inde hala tokenlari varsa alicagim sanirim.

Savedroid a gelince, su anda appleri var ve gercek bir firma. Adamlar Alman, oda saglam benim icin , nedense Alman yapimina guveniyorum kardes. Onun disinda yapmak istedikleri seyde dha once cok yapilan bisey, bitcoinu
para ile kolay almak icin appleri olucak. Su anda appleri var ama crypto kullanmiyolar 100000 kere indirilmis ve ortalama 4,2 puan almis apppstore da. Buda guven verdi. Su anda whitelistleri acik ama yakinda kapanir diye dusunuyorum

Bide belirtmem gerekki, su anda marketin dibi nerde belli olmadigi icin, su anda icolar cok ve cok tehlikeli. Iyice arastirmak bile yetmiyor eger bitcoin yukselise izin vermezse. Ama bence bu ikisi parami alip kacmicak ve ellerinde calisan bir prortotype olmasi ozellikle guven veriyor.  Dusuncelerim bu kadar simdilik kolay gelsin herkese
jr. member
Activity: 238
Merit: 6
February 05, 2018, 04:31:54 PM
Crypterium (CRPT) ' un  bende 2018 yılında isminden bir hayli bahsettirecek bir coin olduğu düşüncesindeyim
hero member
February 05, 2018, 12:50:07 PM
Telegram icosu hem toplanan sermaye açısından hemde katılım açısından bir çok yeni rekorla gelecektir. Zaten kripto para piyasasını elinde bulundurun telegram bu güne dek neden bu kadar bekledi anlamış değilim. Yakından takip edeceğim bir ico olaraktır.

Henüz bir açıklama yapmadılar ama sanırım kişi başına limitli satım yapacaklar. O bile çok kısa sürede bitecektir.

Yılın en iyi icosunu tahminlemek gerçekten çok zor. Yıl bitene kadar piyasaya damga vuran birçok ico gelip geçecektir. Bunu ay ay söylemek daha mantıklı gibi geldi bana.

Ben şubat ayının yıldızının ARCBLOCK olduğunu düşünüyorum.

Meritlerinizi esirgemeyin Smiley

Aslında her ay potansiyeli olanları inceleyerek o zamana kadar ki en iyiyi seçmeye çalışacağız. Dediğiniz gibi ArcBlock ve Diw baya etki yarattılar.
Pages:
Jump to: