Pages:
Author

Topic: 2018 Yılının En İyi ICO Tahminleri - page 4. (Read 3223 times)

hero member
Activity: 1400
Merit: 569
March 30, 2018, 02:38:53 AM
telegramın icosu herkesin tanıdığı bir altyapıya sahip olduğu için tutulma ihtimali diğerlerinden daha yüksektir.

Sanırım bu proje uzunca bir süre askıya alındı. Yoksa şimdiye kadar illa bir haber çıkardı.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
March 29, 2018, 11:42:58 AM
telegramın icosu herkesin tanıdığı bir altyapıya sahip olduğu için tutulma ihtimali diğerlerinden daha yüksektir.
full member
Activity: 490
Merit: 105
March 29, 2018, 11:40:44 AM
dıw token uzun vadede yatırımcılarına fayda sağlayabilir şu sıralarda herkes olumsuz düşünsede yılsonu iyi olacaktır .
hero member
Activity: 700
Merit: 553
March 29, 2018, 09:43:33 AM
güzel ve yararlı bir başlık olmuş tebrik ederim,meritimi verdim.

naçizane fikrime gelecek olursak,

eth den ziyade bu sene neo icolarına yatırım yapmaya karar verdim, bu bağlamda,

qlc ye katılmıştım zaten,

yeni oalrak switcheo-swh (neonun etherdeltası diyelim) ve effect (M Turk benzeri) e katıldım.

başlıkta bahsedilen NEX için loto çıkmasını bekliyoruz, çıkarsa fair oran dahilinde 1000 dolarlık token ımızı alacağız Smiley

ayrıca congierne (bookingimsi bi proje, merkezsiz seyahat planlama) takibimde, thor var bide.

beo icoları ile ilgili ayrı bir başlığımda var, gözüme çarptıkça, daha doğrusu icoya katıldıkça orayı güncelleyeceğim.

Burada da paylaşırım mutlaka.

Neo dışında imzasında olduğum docademic te mccafee tarafından çok gazlanıyor, binance dan çıkarsa sağlam bir hype yapabilir.naçizane bunuda bi köşeye not edelim.

Herkese bol kazançlar.

full member
Activity: 602
Merit: 100
March 29, 2018, 08:59:39 AM
Çoğu ICO'ya baktığımızda aslında verilerin yönetimi konusunda Blockchainin etkili ve verimi kullanımı noktasında farklı alanlara yönelmiş durumdalar. Facebook da yaşanan verileri paylaşılması skandalının benzerlerini gelecekte bu projeler için de görebiliriz neticede bilgi güçtür. "The knowledge is power"
full member
Activity: 546
March 29, 2018, 08:25:53 AM
DIW konusunda ben de çok umutluyum uzun süredir imza kampanyasında bulunuyorum. Kampanyada ödül konusunda kısıtlamalara gitseler de uzun vadede güzel getirisi olacağına inandığım bir proje

DIW: Kimlik belgeleme, şifreler, banka hesabı ve kredi kartı bilgileri, onaylanmış KYC veya KYS ile ilgili belgeler gibi gizliliği önemli olan bilgilerin güvenli şekilde depolanmasını sağlar. Platform ayrıca, hesap sahiplerinin verilerini kısmen veya tamamen kendi aralarında paylaşmalarına izin verecek. Ayrıca Wordpress, Joomla gibi açık kaynaklı CMS sistemlere kolayca entegre edilebilen bir ödeme sistemi olacak. Global kısımda birçok kişi tarafından önerilmektedir.

https://diwtoken.com
full member
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
March 29, 2018, 07:19:13 AM
SKYFchain icosu: Dronelar ile kargo hizmeti sağlamak istiyorlar. 100milyar dolarlık piyasası olan bir alanı hedefliyorlar ve hızla gelişen bir sektör. Yamahanın 2500 tane dronu varmış. DJI adlı Çinli drone üretici firmasının da 10milyar dolarlık şirket değeri varmış. Blockchain ile hacklenemeyen bir sistem kurmak istiyorlar. Benzinli motor ile yüksek performans sunacaklarmış;  250 kilo yük ile 3 saat ve 50 kilo yük ile 8 saat 350 kilometre uçacakmış. Drone satış fiyatı 250.000 dolarmış. Hizmet kiralayanlar için 1 saatlik operasyon bedeli 150 dolarmış. Rusyada başlayıp sonradan Güneydoğu Asya, Avrupa ve Afrikayı hedefliyorlarmış. 1milyon$ soft ve 32milyon$ hardcap var. Değerlenmesi biraz uzun sürebilir.

https://www.skyfchain.io
Bu arada bu icoda bana tamamen saçmalık geldi. Drone zaten birçok ülkede iznle kullanabiliyorsun. Ayrıca bu tarz bir ico vardı hızlı trenlerle sunuyorlardı bu sistemi geçen haziran ayı gibi skylı bişeydi adı tamamen scam çıkmıştı. Yatırım yapacaksan da dikkat et derim sağlıklı durmuyor.
full member
March 29, 2018, 07:17:05 AM
Aslında sessiz sedasız borsalara girip o kadar çok x yapan var ki. Sadece lokal forumda takılanlar tabi ki bu icoları kaçırıyorlar. Dün bir ico paylaştm mesela bence o şov yapacak umarım yakalayabilen olmuştur. https://www.blockcollider.org/
Buna benzer birçok ico çıkıyor 5m hardcapli 0.5-1 eth atıp bekleseniz bile size katıyla paranızı verecek icolar.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
March 29, 2018, 03:57:50 AM
DIW ı ben çok duydum, gerek burada forumda, gerek watsapp gruplarında, gerek telegram gruplarında, inanır mısınız dost meclisinde koin konuşmam, ama orada bile lafı açılmıştı bu token'ın, ben de merakla izliyorum ne yapacaklar diye
full member
Activity: 721
March 28, 2018, 05:45:14 PM
ICOların bazları çok kazandırıyor ancak bence hala ciddi risk taşıyorlar şimdi durum şu borsalar ayı sezonunda iken ıco fiyatı altına düşebiliyor. Borsa mı Ico mu? Ben hala buyuk oranda düşük fiyattan borsadan almayı düşünüyorum.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
March 28, 2018, 02:31:01 PM
Ico aşamadında dan sonra binance'a 3x 5x den aşağıya giren yok sanırım (ins hariç) ama diğer borsalara girenler o kadar şanslı değil.

O yüzden dediğim gibi ico ardından coin almak daha mantıklı, erken yatırımcı artık kazık yiyor bildiğin.
Ekiplerin yatırımcı korumak gibi gayesi de yok.
member
Activity: 406
Merit: 11
March 28, 2018, 02:15:48 PM
Ico aşamadında dan sonra binance'a 3x 5x den aşağıya giren yok sanırım (ins hariç) ama diğer borsalara girenler o kadar şanslı değil.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
March 28, 2018, 02:11:24 PM
İco larda para kırma işinin artık şans oyunundan farkı kalmadı, ben bu dönem ico ların parlama yapacağını düşünmüyorum.

ico sonrası yara almış projelere girmek daha mantıklı bence...
member
Activity: 596
Merit: 14
March 28, 2018, 12:06:27 PM
gonetworkun whitelistine katıldım başlarındaki rashid denen eleman çok güzel işler çıkartıyor ama bir türlü icosu başlamadı bekliyoruz bakalım liste güzel olmuş teşekkürler.
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
March 28, 2018, 11:58:51 AM
Elinize sağlık çok başarılı ve faydali Bir çalışma olmuş böyle bir çok iconun bir arada olduğu bu paylasimlarinizin devamı gelir ve güncel tutarsiniz umarım ben babbin imza kampanyasına girdim ve güvenilir bir projeydi umarım bu icolarin arasında scam olan yoktur hepsi güvenilirdir
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
March 28, 2018, 09:56:07 AM
Gerçekten çok başarlılı bir çalışma verdiğin emeğinide katarsak teşekkür ediyorum öncelikle,bir çok ico çıktığı için ortaya takip etmesi zor olabiliyor bu şekilde derleme ile insanların yararına olmuş tekrar teşekkürler Smiley
full member
Activity: 504
Merit: 102
March 28, 2018, 08:46:39 AM
Ben de aslında icocuyum al sattan ziyade icolara yatırım yapıp hodl yapmayı tercih ediyorum. Bu sebepten icoları iyi araştırırım şimdiye kadarda şükür zarar ettiğim ico olmadı. Sizinle etkileşim halinde olursak icolar konusunda iyi işler yapabiliriz burdan paylaşıp. Herkes kazansın
member
Activity: 448
Merit: 15
March 28, 2018, 07:58:41 AM
şuana kadar telegram bot'ları hariç 400'den fazla airdrop ve katıldım (telegramdakileri sayamadım), bazıları gelmeye başladı. ancak burada katıldığım ico'lardan bahsetmek istiyorum. özellikle Friendz gibi bir projenin ico'sundan token alabilen sayılı insanlardan birisiyim. girdiğim icolardan miktar bağımsız olarak bahsedecek olursam ;

1.Node Power
2.Bitrewards
3.Beat
4.Otypay
5.Sharpay
6.Friendz
7.Crowdtoken
8.Faceter
9.Kyc Legal
10.Arround

yukarıda yazdığım tokenlerin satış fazları diğer fazlara evrilmiş, fiyatları artmıştır. Bitrewards yeni faza başlamamış ve şuanda kapanmıştır. Friendz de şuanda kapalıdır, geçen gün yaptığı satışta da puanlama sistemine göre ilk 1000'dekilere sadece satış yapmıştır. Yukarıdaki bütün tokenlerin ico bench puanları min 4.3/5 puandır. Projelerine ico bench ya da kendi internet sayfalarından ulaşabilirsiniz. Yaptığım sıralama şahsi önem sıralamama göre değil, karışık yazılmıştır.

Ayrıca 12 nisanda ico'su başlayacak olan TEU (300cubits) projesine de 0,1 eth kadarcık girmeyi düşünüyorum. en çok beğendiğim projelerden birisi. projenin bounty contest ine katılmıştım ve kapandı, proje shipping üzerine ve geçenlerde bu token ile ödemenin denemesi yapılmıştı.

Bounty'si ve satışı devam eden Signals Network (SGN) 'yi de öneririm.

en çok beğendiğim projeden bahsetmek istiyorum. Bounty'sinde 2 günde 46 bin kişinin üye olmasından sonra sistemi yeni üyelere kapatan, telegramda 50 bin kişiden fazla katılımcı toplayan, şuanda pre sale de min 25 ETH alım karşılığında 1ETH =17500 BTHR satacak olan Bethereum projesini de öneririm. ben bethereum bounty'sine kapanmadan girenlerdenim ve şuanda puan olarak 28. sıradayım. Bethereum kendi uygulaması ile birlikte birçok spor ve beth için bir platform oluşturacak. Bu platformun amacı üye olan ve BTHR tokeni olan gerçek kullanıcılar özel olarak masa açma misali müsabaka oluşturabileceklerdir. Aslında bu durum bireysel manada ''var mısın iddiasına'' mantalitesinin yansıması gibi. Ön satıştan sonra makul meblağlara (0,1 eth gibi) almanızı tavsiye edebilirim
hero member
Activity: 896
Merit: 519
February 28, 2018, 07:10:30 AM
SKYFchain icosu: Dronelar ile kargo hizmeti sağlamak istiyorlar. 100milyar dolarlık piyasası olan bir alanı hedefliyorlar ve hızla gelişen bir sektör. Yamahanın 2500 tane dronu varmış. DJI adlı Çinli drone üretici firmasının da 10milyar dolarlık şirket değeri varmış. Blockchain ile hacklenemeyen bir sistem kurmak istiyorlar. Benzinli motor ile yüksek performans sunacaklarmış;  250 kilo yük ile 3 saat ve 50 kilo yük ile 8 saat 350 kilometre uçacakmış. Drone satış fiyatı 250.000 dolarmış. Hizmet kiralayanlar için 1 saatlik operasyon bedeli 150 dolarmış. Rusyada başlayıp sonradan Güneydoğu Asya, Avrupa ve Afrikayı hedefliyorlarmış. 1milyon$ soft ve 32milyon$ hardcap var. Değerlenmesi biraz uzun sürebilir.

https://www.skyfchain.io

Bol keseden sallamışlar dikkat et.
member
Activity: 196
Merit: 11
February 28, 2018, 06:29:53 AM
2018 yılının Ico yılı olacağı ilk iki ayda belli oldu. Wepower piyasaya hızlı girdi, Binance oylamasında ikinci oldu, 60 bin oy aldı. Ico araştırırken forum sayfalarında dile getirilen ilkeleri dikkate alan zarar olma ihtimalini düşürür.
Pages:
Jump to: