Pages:
Author

Topic: 2018 Yılının En İyi ICO Tahminleri - page 5. (Read 3223 times)

full member
Activity: 420
Merit: 101
February 28, 2018, 06:01:40 AM
Çok güzel konu, bu icolar arasında scam olma ihtimali var mı? Yatırım yapmayı düşünsek sıkıntı olmaz değil mi. Mesela wepower gibi sağlam icolar mı paylaşılıyor hep?
hocam o konuda kimse garanti veremez. kendi araştırmanızı da yapmanız lazım.ekibi,projeyi iyice araştırmak lazım.tüm bunlardan sonra bile scam olmadığının garantisini %100 kimse veremez.
newbie
Activity: 60
Merit: 0
February 28, 2018, 02:43:43 AM
Çok güzel konu, bu icolar arasında scam olma ihtimali var mı? Yatırım yapmayı düşünsek sıkıntı olmaz değil mi. Mesela wepower gibi sağlam icolar mı paylaşılıyor hep?
newbie
Activity: 12
Merit: 1
February 28, 2018, 02:27:55 AM
Otppay duyan var mı arkadaşlar? nedir nasıldır? hintliler yapıyormuş. Hnitliler yazılım konusunda iyi oluyorlar sonuçta. inceleyen giren var mı? şuan ico öncesi satışta.

Yazılık konusunda iyi olabilirler fakat kripto piyasasında çok geri kaldılar benim gözümde . Bende Zebi diye bir ICO ya bakıyordum hintli ama adamlar güvenmedi bana 1,34 milyar nufusu ile .

Teşekkürler. bu baktığım otppay şuan ico öncesi private satışta ve %100 bonus veriyor. o yönden cazip geldi. 5 mart da pre ico %20 bonusla ve 4 nisan da %15 ile ico başlayacakmış. proje bir ödeme sistemi sanırım. ön ödemeli bir banka kartı da çıkaracaklarmış ve token yükleyerek ödeme yapılabilecekmiş. ama tabi daha detaylı araştırma ve bilgiye ihtiyacım var girebilmek için
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
February 28, 2018, 02:09:21 AM
Otppay duyan var mı arkadaşlar? nedir nasıldır? hintliler yapıyormuş. Hnitliler yazılım konusunda iyi oluyorlar sonuçta. inceleyen giren var mı? şuan ico öncesi satışta.

Yazılık konusunda iyi olabilirler fakat kripto piyasasında çok geri kaldılar benim gözümde . Bende Zebi diye bir ICO ya bakıyordum hintli ama adamlar güvenmedi bana 1,34 milyar nufusu ile .
newbie
Activity: 12
Merit: 1
February 28, 2018, 02:01:25 AM
hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
February 25, 2018, 03:02:26 AM
ico ve imza kampanyalarını sürekli takip etmenin gayet zor olduğu aşikar. böyle bir konu açılması sürekli araştırma yapmak zorunda kalan yatırımcılar için biçilmiş kaftan niteliğinde olmuş. zaten konu sahibinin aldığı merit' de bunu açıklıyor. teşekkür ederiz.
newbie
Activity: 21
Merit: 0
February 24, 2018, 10:32:08 PM
SKYFchain icosu: Dronelar ile kargo hizmeti sağlamak istiyorlar. 100milyar dolarlık piyasası olan bir alanı hedefliyorlar ve hızla gelişen bir sektör. Yamahanın 2500 tane dronu varmış. DJI adlı Çinli drone üretici firmasının da 10milyar dolarlık şirket değeri varmış. Blockchain ile hacklenemeyen bir sistem kurmak istiyorlar. Benzinli motor ile yüksek performans sunacaklarmış;  250 kilo yük ile 3 saat ve 50 kilo yük ile 8 saat 350 kilometre uçacakmış. Drone satış fiyatı 250.000 dolarmış. Hizmet kiralayanlar için 1 saatlik operasyon bedeli 150 dolarmış. Rusyada başlayıp sonradan Güneydoğu Asya, Avrupa ve Afrikayı hedefliyorlarmış. 1milyon$ soft ve 32milyon$ hardcap var. Değerlenmesi biraz uzun sürebilir.

https://www.skyfchain.io
full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
February 24, 2018, 08:19:03 PM
Herkes bu sene için NEO diyor herkes demeyeyim ben yinede genel olarak %80 bir kısım öyle konuşuyor bana kalırsa bir miktar neo almayı düşünmüyor değilim.
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
February 23, 2018, 02:40:29 AM
güzel bir çalışma olmuş,güncellenip canlı tutulursa çok iyi olur.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
February 22, 2018, 12:32:55 PM
Bende herkes gibi basarili olucak bir ico ariyorum ve bir kac hafta arastirdim begendiklerimi.
Alyatteslydia sagolsun bu forumdada guzel fikirler ve haberler paylasildi ve bende bir Telegram grubu kurmaya karar verdim.
Telegram kullanicilari var ise buyrun ordada serbestce degerlendirebiliriz.
Eger katilim olursa ben genelde bilgisayar basindayim ve burda degerlendirebiliriz. Sponsorlugunuz varsa bide onu belirtip paylasirsaniz tesekkur ederim. Kolay gelsin herkese. Telegram icin:   https://t.me/icotahminleri

Yorumun için teşekkürler, kanalında başarılar. Patrice_89 icolar konusunda oldukça fazla zaman harcıyor.
jr. member
Activity: 73
February 22, 2018, 08:58:50 AM
Bende herkes gibi basarili olucak bir ico ariyorum ve bir kac hafta arastirdim begendiklerimi.
Alyatteslydia sagolsun bu forumdada guzel fikirler ve haberler paylasildi ve bende bir Telegram grubu kurmaya karar verdim.
Telegram kullanicilari var ise buyrun ordada serbestce degerlendirebiliriz.
Eger katilim olursa ben genelde bilgisayar basindayim ve burda degerlendirebiliriz. Sponsorlugunuz varsa bide onu belirtip paylasirsaniz tesekkur ederim. Kolay gelsin herkese. Telegram icin:   https://t.me/joinchat/HZFfORAN8cCxPNPjf4b0lA
hero member
February 16, 2018, 11:28:31 AM
Güzel bir başlık olmuş emeğinize sağlık. Umarım x100 ler çıkar buradan Smiley Form olarak doldurmak istediklerimde oluyor ama nasıl üşengeçim şu anda anlatamam Smiley

Güzel temennileriniz için çok teşekkürler. Bizim de amacımız belki 100x olmaz ama insanların mutlu olacakları rakam kadar kazanmalarını sağlamak.
full member
Activity: 770
Merit: 103
February 16, 2018, 06:53:00 AM
Güzel bir başlık olmuş emeğinize sağlık. Umarım x100 ler çıkar buradan Smiley Form olarak doldurmak istediklerimde oluyor ama nasıl üşengeçim şu anda anlatamam Smiley
hero member
February 16, 2018, 06:34:22 AM
Tekrar tesekkurler AlyattesLydia. Piyasaya baktigimizda bu ara cikan icolarin birkaci ico fiyati altina dustu: Adbank 4.6 centten 2.3 cente, Theta 12 centten 11cente,Axpire 10 centten 5 cente dustu.
Tekrar belirteyimki icolar icin iyi bir sezon degil.  Arada basar olanda ald tabi ve akla ilk Bluzelle geliyor 12 centden 70 cente kadar cikti.

Ama bu cikislara nadir rastlaniyor malesef, yukselen bir markette olmadigimizinda etkisi bu tabi. Bizim de yapmak istedigimiz sey o nadir icoyu bulmaya calismak.

Simdi tekrar izledigim bir ico projesini paylasicagim, yeni bir proje ama takimi begendigim icin bahsedicegim. HybridBlock asyadaki coinbase olmak istiyor, bankadaki paran ile direk crypto alabilicegin bir system yaratiyolar
coinbase gibi ve ayni anda borsa ve yatirim dersi/egitimi veren bir platform olucak ve ayni anda coinbase gibi borsa islevi gorucek.Boyle cikan cok proje var ama bu  projenin takimini begeniyorum ve projeye gelirsek, egitim sistemi ozelligide kullanisli geliyor kulaga.

Takimin Ceo'su JP Morgan deneyimi var ve takimin genelde iyi baglantilari var hem finansal hem blockhain sektorunde.
Tether kurucusu var advisorler arasinda. Su anda tek sevmedigim projenin 50 milyon dolarlik hard capinin olmasi,biraz yuksek.Ben takip ediyorum,kolay gelsin herkese

Güzel paylaşımlar yaptığın için ben teşekkür ederim, Patrice_89.

Aslında takımda connectionları olanlar güzel iş yapabiliyorlar. Bu nedenle HybridBlock'da iş yapabilir, takip etmek lazım.
jr. member
February 13, 2018, 07:50:18 PM
Tekrar tesekkurler AlyattesLydia. Piyasaya baktigimizda bu ara cikan icolarin birkaci ico fiyati altina dustu: Adbank 4.6 centten 2.3 cente, Theta 12 centten 11cente,Axpire 10 centten 5 cente dustu.
Tekrar belirteyimki icolar icin iyi bir sezon degil.  Arada basar olanda ald tabi ve akla ilk Bluzelle geliyor 12 centden 70 cente kadar cikti.

Ama bu cikislara nadir rastlaniyor malesef, yukselen bir markette olmadigimizinda etkisi bu tabi. Bizim de yapmak istedigimiz sey o nadir icoyu bulmaya calismak.

Simdi tekrar izledigim bir ico projesini paylasicagim, yeni bir proje ama takimi begendigim icin bahsedicegim. HybridBlock asyadaki coinbase olmak istiyor, bankadaki paran ile direk crypto alabilicegin bir system yaratiyolar
coinbase gibi ve ayni anda borsa ve yatirim dersi/egitimi veren bir platform olucak ve ayni anda coinbase gibi borsa islevi gorucek.Boyle cikan cok proje var ama bu  projenin takimini begeniyorum ve projeye gelirsek, egitim sistemi ozelligide kullanisli geliyor kulaga.

Takimin Ceo'su JP Morgan deneyimi var ve takimin genelde iyi baglantilari var hem finansal hem blockhain sektorunde.
Tether kurucusu var advisorler arasinda. Su anda tek sevmedigim projenin 50 milyon dolarlik hard capinin olmasi,biraz yuksek.Ben takip ediyorum,kolay gelsin herkese
hero member
February 11, 2018, 11:48:21 AM
Konuyu açan arkadaşa "AlyattesLydia" ve diğer katkıda bulunanlara çok teşekkür ederim. Sayesinde ve diğer arkadaşların da katkılarıyla birçok ICO hakkında bilgi sahibi olmuş oldum. Aksilik çıkmazsa, Şubat ve Mart ayları toplamında en az 8 ICO'ya katılım sağlamak istiyorum. Hepsine, birer geleceğe yatırım olarak bakmaktayım. Belki aralarında scam çıkan olacaktır ama işini hakkıyla yapanlar güzel getiri sağlayıp scam'leri unutturacaktır. Her ay birçok ICO'ya mikro ödemelerle katılıp 1-3 yıl içerisinde toplu halde sağlam kazanç elde etmeyi planlıyorum. Henüz bu sektörde çok yeniyim ama sizler sayesinde bilgime bilgi katıp tecrübe ediniyorum. Çok sağ olun arkadaşlar.

Kendi adıma teşekkür ederim. Umarım biraz da olsa faydamız olmuştur.

Yine konuya yazan birçok kişiye sMerit vermek istersen maalesef yeteri kadar olmadığı için veremiyorum. Tarih bazlı olarak önce yazanlara dağıtmak kaydıyla 3 sMerit bu hafta için verildi. Bundan sonraki mesajlar diğer hafta için geçerli olacak, tüm cevap yazanlara ne kadar teşekkür etsem azdır.
member
Activity: 121
Merit: 31
February 11, 2018, 11:34:00 AM
Konuyu açan arkadaşa "AlyattesLydia" ve diğer katkıda bulunanlara çok teşekkür ederim. Sayesinde ve diğer arkadaşların da katkılarıyla birçok ICO hakkında bilgi sahibi olmuş oldum. Aksilik çıkmazsa, Şubat ve Mart ayları toplamında en az 8 ICO'ya katılım sağlamak istiyorum. Hepsine, birer geleceğe yatırım olarak bakmaktayım. Belki aralarında scam çıkan olacaktır ama işini hakkıyla yapanlar güzel getiri sağlayıp scam'leri unutturacaktır. Her ay birçok ICO'ya mikro ödemelerle katılıp 1-3 yıl içerisinde toplu halde sağlam kazanç elde etmeyi planlıyorum. Henüz bu sektörde çok yeniyim ama sizler sayesinde bilgime bilgi katıp tecrübe ediniyorum. Çok sağ olun arkadaşlar.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
February 11, 2018, 05:05:39 AM
Scam mı değil mi büyük tartışma var ama go network baya sağlam adam topladı, telegramlarında hınca hınç insan dolu eğer scam çıkmazlarsa en iyi icolardan biri olucak o kesin, ama çok riskli gördüğüm için girmeyi düşünmüyorum, 2 aydır ico tarihini bile açıklayamadılar zira.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
February 11, 2018, 04:40:27 AM
tokenstars ve diw benim favorilerim. baab' da ilgi çeken bir ico olacaktır, hype'i yüksek olacağını tahmin ediyorum. blocklancer vaktiyle ekmeğimizi çaldı, ondan bahsedersem söveceğim o yüzden susuyorum.
jr. member
February 11, 2018, 02:55:38 AM
Onceki mesajlarda soylenilmis ama yakinda acilicagi icin tekrar bahsetmek istedim. Neon exchange,NEX. Bence ciddice takip edilmesi lazim. Neo network uzerine kurulan ve alis verislerde smart contract kullanan bir borsa olucak. . Takimi begendim, 4 insanin blockchain deneyimi ve daha once neo tabanli projelerde deneyimleri de var.

Bende emin olmadigim icin onermedim ama Policypal adli bir ico'nun whitelistine yazilmistim ve kisa bi surede kapandi, genelde takima dikkat ettigim icin bu takimida begendim, bir bakin derim belki whitelist tekrar acilirsa ve begenirseniz
Pages:
Jump to: