Pages:
Author

Topic: 2018 Yılının En İyi ICO Tahminleri - page 9. (Read 3223 times)

sr. member
Activity: 883
Merit: 262
January 30, 2018, 08:25:42 AM
başlıkta bahsi geçen projelerle ilgili kısa kısa görüşlerim:

Ezpos(EZT): güzel proje ama icosu bitti bile.
Firelotto: çöp.
DIW: fena değil ama 64500 eth hard cap nedir yahu.
Tokenstars: çöp.
Telegram ICO (TON): hard cap çok yüksek. ico sonrası etherdeltadan ucuza toplayabilirsiniz.
Narrative: güzel proje. yatırım yapılabilir.
Cibus (CBT): içime sinmedi.
Daneel: güzel proje ama whitelistini kapatmışlar. niye kapattınız lan.
ArcBlock: yukarıda yazdım.
Confideal: fikir güzel ama yatırım yapmayı düşünmüyorum.
WePower: icosuna girmek çok zor olacak. girenler para yapar bence.
Blocklancer: çöp.
sr. member
January 30, 2018, 08:08:06 AM
Arcblock son zamanların en çok konusulan ICO su olacak bence. En iyi ICO sumu olacak  bilmiyorum ama iyi kazandırabilir .

Arcblock whitepaper projesi aslında. Ortada somut hiç bir şey olmasada çok fazla hype var. O yüzden kazandıracaktır, ama yılın en iyi ICOsu olamaz bu kesin.  
sr. member
January 30, 2018, 08:05:02 AM
nex (ico daha başlamadı)

Nex decentralized trade ve centralized trade sistemlerini birleştirmeyi amaçlıyor. Elixir ile yazımılını yaptıkları bir off-chain matching engine kullanacaklar. Off-chaindeki eşleştirme motoru blockchainde uzun süren işlemleri chain dışında calculate ederek sisteme geri dahil etmeye yarıyor. Güvenliği sağlamak için akıllı kontrat sadece özel anahtarı olan siparişleri onaylayacak. bir para biriminden diğerine transfer dönüşümsüz yapılabilecek. bu cidden çok büyük bir şey. örneğin eth yi neo smart contract a oradan da neo adreslerine gönderebilecek. Benim çok hoşuma gitti ico başlayana kadar boğa sezonundan faydalanıp all-in gireceğim bu icoya streamity icoda iyi duruyor. Wepower da iyi gibi. Beklentim nex'ten çok büyük 10x olmadan satacağımı düşünmüyorum, sanırım uzun bir süre hodl kalacağım ico 10 saniyede bitmez umarım

https://bitcointalksearch.org/topic/m.27950444 nex ile ilgili gelişmeleri buradan yazıyorum

nex güzel proje ama nex'e yaptırım yapmak çok zor olacak gibi görünüyor. o yüzden all-in girebileceğinizi pek zannetmiyorum Smiley
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
January 30, 2018, 06:22:43 AM
nex (ico daha başlamadı)

Nex decentralized trade ve centralized trade sistemlerini birleştirmeyi amaçlıyor. Elixir ile yazımılını yaptıkları bir off-chain matching engine kullanacaklar. Off-chaindeki eşleştirme motoru blockchainde uzun süren işlemleri chain dışında calculate ederek sisteme geri dahil etmeye yarıyor. Güvenliği sağlamak için akıllı kontrat sadece özel anahtarı olan siparişleri onaylayacak. bir para biriminden diğerine transfer dönüşümsüz yapılabilecek. bu cidden çok büyük bir şey. örneğin eth yi neo smart contract a oradan da neo adreslerine gönderebilecek. Benim çok hoşuma gitti ico başlayana kadar boğa sezonundan faydalanıp all-in gireceğim bu icoya streamity icoda iyi duruyor. Wepower da iyi gibi. Beklentim nex'ten çok büyük 10x olmadan satacağımı düşünmüyorum, sanırım uzun bir süre hodl kalacağım ico 10 saniyede bitmez umarım

https://bitcointalksearch.org/topic/m.27950444 nex ile ilgili gelişmeleri buradan yazıyorum
hero member
Activity: 854
Merit: 500
einc.io
January 30, 2018, 06:17:53 AM
Arcblock son zamanların en çok konusulan ICO su olacak bence. En iyi ICO sumu olacak  bilmiyorum ama iyi kazandırabilir .
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
January 30, 2018, 06:13:35 AM
meriti 300e yaslayın benim
sonra pm atın
gelip takılırım başlığa
tay now
newbie
Activity: 9
Merit: 1
January 29, 2018, 11:42:25 PM
Bence Pundi X müthiş bir fırsattı ancak kaçtı artık. Şuan Credits değer kazanabilecek bir proje olarak gözüküyor.

Şahsen rentberry ico'suna yatırım yaptım. Token satışlarının bitmesine 30 gün kaldı ancak çok yüksek ihtimalle erkenden hard cap yapacak. Emlak, ev kiralama gibi kavramları blokchain teknolojisine taşımayı hedefliyorlar ve hali hazırda çalışan bir sistemleri mevcut. Dileyenler detaylarını araştırabilirler.
https://rentberry.cryptonomos.com/
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
January 29, 2018, 07:03:40 PM
Ellcrys : https://ellcrys.co/  2 Subatta %35 bonuslu ön satısı baslayacak. Yazılım geliştiricileri ve tasarımcıların birlikte yazılım ürün ve hizmetleri oluşturabilmelerine imkan saglayacak bir blokzinciri projesi. Merkezsiz Github diyebiliriz kısaca. Kaynak kodları merkezi olmayacak şekilde saklanabilecek. Açık kaynak kodlarına katkıda bulunmak isteyenlerin ödüllendirileceği bir ekosistem saglanacak. Bu senenin son çeyreğinde test networkte çalıştırılacak hale getirilecek. Blokchain projelerinin hemen hemen hepsi gayet başarılı gidiyor. Ön satış 1 ay sürecek. Ben bir miktar yatırım yapmak niyetindeyim.
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
January 29, 2018, 06:18:58 PM
27SUbatta Joy tokenin ICO'su basliyor, Joy tokn bir ERC-20 Tokeni, ve bir oyun projesi bu alanda son zananlarda cok proje cikiyor, bunun nedeni Oyun oynayan kisilerin yas araligi ile blockchain teknolojisine yatirim yapan kisilerin karakterinin uymasi. Diger projelerden ayiran ozellikleri ise Joy token bir platform kurmak istiyor(steam gibi) platformda profilinizi olusturup diger kisilerle alim satim yapabilir ve profiliniz uzerindende guvene dayali alisveris yapabilirsiniz.

Ayrica bunlarin takimida cok iyi guzel isler yapacagini dusunuyorum joy tokenin belki bir ilk 100 tokeni olmayacak ama yatiriminizin karsiligini kesinlikle verecektir ilk katilanlara verilen bonusu degerlendirerek guzel kar edebilirsiniz. ama tabiki YTD Smiley
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
January 29, 2018, 04:20:18 PM
Ben de katılımcısı olduğum RepuX' dan bahsedeyim biraz. Veri ve uygulamalar protokolü adı altında tanıtılmış bir ico. Küçük ve orta ölçekli şirketlerin verilerini paylaştığı bir havuz ve bu havuzda profesyoneller tarafından sınıflandırılacak verilerin şirketlere yeniden satışı.

Örneğin 5000 şirketin sahip olduğu müşteri verilerinin Repux sisteminde birleştirilmesi ve burada geliştiriciler tarafından yeniden sınıflandırılarak sonucu net ve kalite garantili müşteri verisi oluşturulması. Sonrasında herhangi bir kobi bu verileri repux token ile satın alabiliyor.

Proje mantıklı ve rayına oturtulabilirse çok iş yapar. Bu sebeple değerlendirilmesi gerekir diye düşündüm.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
January 29, 2018, 04:09:00 PM
Listeye WePower ve Blocklancer da eklendi. Bir sonraki güncellemede, konudaki arkadaşların da özellikle vurguladı RED'de eklenecektir.

Icosunda çok yüksek rakam toplayanlar genelde ico sonrası yatay ilerliyor. 5-10m dolar arası para toplayıp belirli bir community yaratanlar ise genelde değer kazanıyor. Coinlerinin kapısıldıgı 100-200m dolar yatırım yapan coinlere yatırım yapmak yerine bekleyip ico sonrası almak genelde daha mantıklı oluyor.

Nedense bu görüşe ben de katılıyorum. Bu tarz ICO'ların sanki hedefi, ufakta olsa bir sermaye toplayıp bir an önce yola koyulmakmış gibi geliyor.
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
January 29, 2018, 01:12:58 AM
Bana göre Sharpe capital'di çünkü aynı TaaS gibi bir fon projesi ve ekip hukuki sorunlar yaşamamak için çoktan belgeleri düzenlediklerini uzun vade de en iyi borsalara gireceklerini kısa vade de ise HitBTC, KuCoin gibi borsalarda listelenebileceklerini söylüyor.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
January 29, 2018, 01:10:39 AM
Icosunda çok yüksek rakam toplayanlar genelde ico sonrası yatay ilerliyor. 5-10m dolar arası para toplayıp belirli bir community yaratanlar ise genelde değer kazanıyor. Coinlerinin kapısıldıgı 100-200m dolar yatırım yapan coinlere yatırım yapmak yerine bekleyip ico sonrası almak genelde daha mantıklı oluyor.
member
Activity: 150
Merit: 11
The Great Trader
January 28, 2018, 04:27:12 PM
Şuan 2018 in başındayız. Malesef yaşanmadan en iyi icoyu bilemeyiz. İmzam da bulunan envion'a katıldım. 85m küsür toplandı. Telegram grubu 25k . Konu çok iyi ico incelemesinde mesai yapacak arkadaşlar olursa çok sevinirim.
hero member
January 28, 2018, 04:26:23 PM
başlik olmamiş sanki. mantık olarak tamam da 2018 yılının en iyi ico tahmini demek 2018 yılının başlangicindan itibaren şuan yapilmiş ve yakın zamanda yapilmasi planlanan  ve hatta fikri dahi oluşmamiş fakat belki de yıl sonuna doğru ortaya cikacak bir cok projeyi kapsiyor bunun takibini yapmak sürekli güncel tutmak cok zor gibi geliyor. bunu kim neye göre değerlendirip karar verecek ve bir sonuca ulaşacak merak ettim.. yani ben şimdi x projesi güzel olacak dedim bi başkasi y projesi dedi bu böyle gidecek yıl sonunda neye bakacaz mesela ? piyasa kattigi hacimemi yoksa kaça katladigina mi yoksa gerçekten bir işimize yarayip yaramadigina mi bakacaz.  nisan ayında yapilmiş olan bir ico markete girip -%30 zarar ettirse insanlara ve ben bunu söylemiş olayim yıl boyunca küfür ettikten sonra kasım başindan aralık sonuna 50x yaparsa mesela ben kazanacakmiyim ? tam olarak kriterleri anlayamadim yani.

ama genel anlamda ico değerlendirmeleri ve insanların haberlerinin olmasi acisindan iyi bir başlik fakat 1 yıl cok uzun bir süre ve bunun kararını vermek seçmek cok zor gibi geliyor. geçtiğimiz yılda bile zorlaniriz gibime geliyor desem şimdi 2017'nin en iyi projesi hangisi oldu diye herkes cok farkli şeyler söyleyecektir   geçen sene bundesliga yi kim kazandi ? diye sormak gibi değil ki bu olay.

Evet, yaptığınız yorumda haklısınız. Buradaki amacımız, iyi olması muhtemel ICO'lar hakkında bir şekilde özet bilgi sağlayabilmek. İlk konu başlığına eklenen ICO'ları gözü kapalı alın demiyoruz da, bunlar çok fazla konuşuluyor, başarılı olabilirler, ön bilgisi de bu gibi düşünmek lazım. Kararı yine her yatırımcı kendisi vermeli.
hero member
Activity: 560
Merit: 501
January 28, 2018, 04:11:33 PM
başlik olmamiş sanki. mantık olarak tamam da 2018 yılının en iyi ico tahmini demek 2018 yılının başlangicindan itibaren şuan yapilmiş ve yakın zamanda yapilmasi planlanan  ve hatta fikri dahi oluşmamiş fakat belki de yıl sonuna doğru ortaya cikacak bir cok projeyi kapsiyor bunun takibini yapmak sürekli güncel tutmak cok zor gibi geliyor. bunu kim neye göre değerlendirip karar verecek ve bir sonuca ulaşacak merak ettim.. yani ben şimdi x projesi güzel olacak dedim bi başkasi y projesi dedi bu böyle gidecek yıl sonunda neye bakacaz mesela ? piyasa kattigi hacimemi yoksa kaça katladigina mi yoksa gerçekten bir işimize yarayip yaramadigina mi bakacaz.  nisan ayında yapilmiş olan bir ico markete girip -%30 zarar ettirse insanlara ve ben bunu söylemiş olayim yıl boyunca küfür ettikten sonra kasım başindan aralık sonuna 50x yaparsa mesela ben kazanacakmiyim ? tam olarak kriterleri anlayamadim yani.

ama genel anlamda ico değerlendirmeleri ve insanların haberlerinin olmasi acisindan iyi bir başlik fakat 1 yıl cok uzun bir süre ve bunun kararını vermek seçmek cok zor gibi geliyor. geçtiğimiz yılda bile zorlaniriz gibime geliyor desem şimdi 2017'nin en iyi projesi hangisi oldu diye herkes cok farkli şeyler söyleyecektir   geçen sene bundesliga yi kim kazandi ? diye sormak gibi değil ki bu olay.
hero member
January 28, 2018, 04:10:25 PM
Birçok arkadaşın da dikkatini çektiği gibi şu sıra favori ICO'lar; DIW, Arcblock, WePower, RED bunların reklam ve potansiyelleri ile şuan çok fazla göz önündeler. Bildiğiniz üzere bu piyasada iyi reklam yapıyorsanız, iyi bir noktaya da gelebilirsiniz. Biz incelemeye devam edeceğiz.

Bu hafta konu içerisinde yorum yapan 4 kişiye sMerit dağıtmış olduk. Bazı güzel yorumlara maalesef yetmediği için verememiştik. İlerleyen haftalarda havuzda daha fazla Merit biriktirip, daha fazla sMerit dağıtacağımıza inanıyorum. Herkese paylaştığı yorumlar ve öneriler adına teşekkür ederim.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
January 28, 2018, 03:50:31 PM
Bence RESTART ENERGY (RED) icosu bu yıla damga vuracak türden. Zaten kurlu bir sistemleri var. Üstüne üstlük arkalarına Avrupa Birliği desteğini de almışlar. Zaten pre-sale de adından çok söz ettirmeyi başardılar. Yatırımcısını üzmeyecek hardcapın dibine vuracaktır. 6 Şubat / 6 mart arası gözüküyor icoları ama hiçte bu kadar bir aralıkta seyredeceğini düşünmüyorum.. Kısa zamanda biter icoları..
full member
Activity: 1358
Merit: 193
January 28, 2018, 03:01:36 PM
Konuda yazılan bir çok iconun whitelist yani katılımı kapalı. Yatırım yapamadığımız ico nunda pek anlamı olamıyor paylaşım açısından. Buna dikkat edilmeli bence.
full member
Activity: 206
Merit: 100
January 28, 2018, 02:38:51 PM
Başlık güzel olmuş ve merit ödülünün olması cok fazla ico takip etmiyorum ama burdan yararlanabilirim teşşekürler belki kafama yatan bi kaç ico ya ufak yatırım yaparım
Pages:
Jump to: