Pages:
Author

Topic: 2019 için ethereum fiyatı beklentileriniz neler ? (Read 1276 times)

sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Ethereum 135 dolar civarında sabitlendi neredeyse bundan sonra sert bir hareket gelirse 175-200 arasına çok ciddi fomo oluşabilir bir anda 250 dolarlara gidebilir. Ethereum'un gelecekte daha yüksek fiyatlarda olacağına dair güvenim tam.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
ethereum için olumsuz tablo çizmemiz için herhangi bir sebep yok ortada. yarılanmayı yapmasına rağmen kayda değer bir düşüş yaşamayarak atlattı onu da.
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
CAT.EX Exchange
Ethereum konusunda herkes iyimser bir tablo çiziyor ama Ethereum için beklenen yükseliş bir türlü olmuyor ve bu durumdan dolayıda Altcoinlerde bir yükseliş başlayamadı.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Ethereum 1500 dolar seviyelerini 2017 yılında gördü, bitcoinin ve genel piyasanın artışına bağlı olarak zirvesine ulaşmasa da sene sonuna doğru 600-700 dolar civarı bir fiyata ulaşmasını bekliyorum, tabi bu benim beklentim inşallah olur.
member
Activity: 350
Merit: 12
Senenin sonunda Bitcoin'i 10k+, Ethereum'u da 600+ bekliyorum. Sonrası artık ciddi bir boğa olacak mı olmayacak mı sorunu.
member
Activity: 350
Merit: 14
Binance şuanda ethereuma olan ilginin büyük bir bölümünü sömürüyor. Cz nin pazarlama becerisi sayesine ilerki dönemlerde bnb nin ethereum seviyelerine yaklaşabileceğini düşünüyorum
member
Activity: 392
Merit: 11
200 doları görme ihtimalini yüzde 4 olarak açıklamış bir analiz şirketi. hoş analiz şirketleri ne derece ciddiye alınır orası ayrı bir konu.
member
Activity: 680
Merit: 10
Ethereum en büyük ikinci kripto para yerini böyle giderse kaybedeceğe benziyor. Arkadaşın da dediği gibi problemlerini çözmesi gerekiyor, POS olayı olukça gecikti. Sorunlarını çözerse ether belki de bu senenin en çok sıçrama yapan parası olabilir. Yılsonu eski seviyeler olmasa bile 500 doların üstüne çıkabilir.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Etheruem'un 250 dolar altına düşmesi ve asicler tarafından ele geçirilmesi konularında çok yazık etti kendine. 2017 den beri POS'a geçecekler 2020 ye giriyoruz hala ortada net bir tarih yok. Ethereumun çözmesi gereken problemleri var bunlar olmadan sıçrama yapma şansı çok zor. En azından POS ertelenecekse bile dağınık GPU madencileri aynı zamanda bu piyasanın sadık yatırımcıları haliyle asic dirençli algoritmaya geçmezlerse sadece Bitmain kazanır bu denklemde. İşin ilginç yanı hangi güçte asicler var onu bile bilmiyoruz satışa çıkardıkları en dandik olanlar yalnızca.

Günün sonunda sağlam ethereum biriktirip, Roger Ver'in elindeki bitcoinler ile fiyatı düşürmekle tehdit etmesine benzer bir şeyle karşılaşabilir ethereum.

En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir ya Progpow yada POS.
jr. member
Activity: 126
2019 yılının ortalarında Ethereumda en azından 200 $ kadar bir hareket beklenebilir.Ethereum toparlanırsa zaten Altcoinlerde bir yükseliş dalgası başlayabilir.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
En az 1 kere daha 85 dolar ve altı sonra asıl hareketi bekliyorum ben hocam. Ayıların boğayı boğmadan hiç birine kolay kolay ath göstereceklerini sanmıyorum.
jr. member
Activity: 532
Etherum halen beklenen fiyatına ulaşamadı. Boğa gelmediği sürece bence bu durum böyle devam edecek
jr. member
Activity: 364
2019 Yılında ethereumda fiyatın en az 800 doları bulmasını bekliyorum ,diğer altlara nazaran fazla yükseliş gösteremeyen eth mayıs ayında bir büyüme gerçekleştirecektir.
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
bitcoine çok da bağlı değil aslında. bitcin yine bu fiyatlarda dolanırken ethereum neredeyse 80 dolar civarlarıdaydı. benim beklentim 200-300 aralığında.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
BTC dominasyonundan bağımsız olarak Ethereum'un kendi halinde artacağına hiç ihtimal vermiyorum. Sonuçta pazarın %50'sinden fazlası halen BTC'ye bağımlı. ETH için kayda değer bir yükseliş düşünüyorsak, kesinlikle BTC'nin 10,000 USD'yi geçmesi gerekir. O zaman her şey yolunda giderse ETH için tahminim 1,000 dolar civarı olur.
jr. member
Activity: 140
2019 Yılı yani bu yıl ortalarında ve sonunda ethereum için büyük beklentiler var . Bitcoin , ethereum ve altcoinler yıl ortasına ve sonuna doğru büyük bir artış gösterebilir diye tahmin ediyorum.
jr. member
Activity: 420
2019 yılı bittiğinde şu anki fiyatların hala var olacağına çok da bir ihtimal vermiyorum açıkçası. dip noktalarında çok uzun süre kaldılar.
jr. member
Activity: 406
piyasa 2019 yılında geriye gitmedi. 1 ocaktan itibaren bakılacak olunursa fiyatlarda yükseliş var. en fazla zıplayanlardan birisi de ethereum oldu.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
bitcoin ne derse o olur diyorum. önce btc'nin toparlaması lazım btc çıkarsa 5-6K bandı üzerine eth de 400 doları üzerini rahat görecektir doğru orantıda.
jr. member
Activity: 98
CAT.EX Exchange
2019 yılı Ethereum içinde diğer coinler içinde pek iyi olmadı çünkü Piyasa sürekli geri gidiyor ve Market çok düşük seviyelerde bulunuyor.Boğa Sezonu gelmeden ETH artacak gibi durmuyor.
Pages:
Jump to: