Pages:
Author

Topic: 2019 için ethereum fiyatı beklentileriniz neler ? - page 2. (Read 1276 times)

full member
Activity: 910
Merit: 105
Kimse de herhangi bir yükseliş umudu kalmadı bu yüzden sanırım yükseliş yakın. Hiçbir şey fiyatı yukarı tetikleyemiyor ama belli olmaz biraz para akışı düzeltebilir piyasayı. Ben Ethereum'un 400-500 doları bu sene göreceğini umuyorum. Ruhuna Fatiha okunan altlar da belki dirilirler bu vesile ile.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
Ethereum öyle veya böyle yükselecektir bitcoine karşı çok büyük bir düşüş yaşadı en azından 300-400 dolar seviyesinde olmasını beklerdim. Sistematik bir düşüşte yaşatılmadı değil. Icocular sattı, genesis ten satışlar oldu. Ancak toparlanmada gelecektir.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Bu yıl Ethereum için iyi bir yıl olabilir.Ama toparlanma olmadan Ethereumdan birşey beklememek lazım.Piyasaya para girişi olmadan Ethereum ve Diğer Coinlerin hiç biri yükselmez.
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
2019 yılı içerisinde 300 dolar bandını göreceğini düşünüyorum ben orada kalıcı olup olamayacağından bağımsız bir şekilde.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Hiçkimsenin beklentilerini karşılamayan, sürprizli bir piyasa ortamındayız hala. Net rakamlarla fiyat belirlemiyorum ama sürekli takipteyim. Biraz vakit alsa bile güzel şeyler yine olacak. Ethereum hala sağlamdır benim açımdan.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
Eğer yıl sonuna doğru bitcoin 10.000 dolar civarında olurda ethereum da 750 dolar bandında olabilir. Tabi ethereum POS u aktif edebilirse daha iyi fiyatlarda gelebilir
jr. member
Activity: 238
2019 Yılı Ethereum için iyi geçebilir.Ama bunun için artık bir şekilde Boğa Sezonunun başlaması gerekiyor.Diğer türlü Ethereum fazla bir artış yapamaz.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
2019 ethereum fiyatı konusunda öngörüde bulunmak zorlaştı, çoğu yatırımcı bu projenin can çekiştiğini düşünüyor ama kripto marketinde işler böyle yürümüyor tecrübe ediyoruz. Şahsen cüzdanımda Bitcoin yanında ethereuma hala yer var, bu yıl satın almak için cazip bir fiyata düştü, ben de topladım.
full member
Activity: 602
Merit: 118
2019 yılında ethereum da yeni ATH beklentim var doğrusu. Ama bunun gerçekleşmesi için kesinlikle boğa sezonu gelmesi lazım.
member
Activity: 630
Merit: 37
2019 anlık fiyatı dolar bazında 138 dolar benim 2019 sonlarına doğru 350-400 dolar arası bir fiyat beklentim var
jr. member
Activity: 238
Ethereumun toparlanması uzun bir sürede olacak gibi görünüyor.Ethereum Forkunda beklenen etkiyi Ethereum gösteremedi.Piyasa tekrar yükselmeye başlarsa Ethereum artabilir.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Eth bekleneni veremedi.Güncelleme sonrası 200 dolar üzerine çıkması bekleniyordu ama bekleneni veremedi.Bu saatten sonra tekrar eski günlerine dönmesi artık btc'nin hareketlerine bağlı.Piyasa düzelmeden de yükselmesi zor gözüküyor.
jr. member
Activity: 210
2019 Yılı Ethereum için pekte parlak olmayabilir.Çünkü Ethereum Forku bile Ethereumu etkilemedi.Sadece piyasa yükselirse eğer Ethereumda yukarı doğru hareket edebilir.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Ethereum 1500 dolar seviyeleri görmüş bir coin, buradan bu seviyeleri yeniden görebileceğini kestirebiliriz ama ben bunun aynı bitcoinde olduğu gibi 2019 yılında olacağını düşünmüyorum. Bu sene 500 dolar seviyelerine çıkarsa benim için yeterli, fazlası olursa da hayır demeyiz tabi.
jr. member
Activity: 308
2019 da pek boğa göremiyorum maalesef.Olursa da son aylarda olur fiyatta birden çok yükselmez gibi.2020 yılından ümitli herkes 2019 biraz karampole geçecek gibi.
jr. member
Activity: 420
2019'da Ethereum için fiyatı beklentim 1000 dolar civarı bir yükseliştir. Ben tekrar boğa sezonunun geleceğini düşünen insanların başından geliyorum.
jr. member
Activity: 462
Sonunda fork atlatıldı. Ethereum sürekli işleyen bir makina gibi neredeyse her gün onlarca token üretiliyor. Fiyatın artış eğiliminde olması kaçınılmaz bence.
member
Activity: 392
Merit: 10
Eth'nin bulunduğu platform nerede ise sistemin kendi kendini beslediği bir platform. Bu nedenle ETH öyle ya da böyle bir şekilde tahta geçmeyi deneyecektir. Vade olarak birşey söylemek güç ama olma olasığı güçlü.
jr. member
Activity: 140
Ethereumun Bu yıl içinde fiyatının çok yükselmesini umuyorum . Şuanki fiyatları önceki yılki fiyatlarına göre çok düşük ethnin . Ama büyük bir yükseliş ve boğa beklentisi ile ethnin bu yıl çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum Wink
jr. member
Activity: 481
Neredeyse piyasanın çoğu büyük coini ethereum altyapısını kullandığından dolayı bağlılık söz konusu. Şu anki fiyatı hala daha çok ucuz. 80 dolardan alabilenlere gelecekte daha da kazandıracak büyük bir şans geçti. Pos olayına da ben de katılıyorum. Piyasa, beklentilerle hareket ediyor ethereumun hareketine şu anda ihtiyaç var.
Pages:
Jump to: