Pages:
Author

Topic: 2019 için ethereum fiyatı beklentileriniz neler ? - page 5. (Read 1276 times)

jr. member
Activity: 560
Merit: 1
Bu yılın ayı piyasasının devam edeceğini düşünüyorum 2017 gibi büyük bir sıçrama olacak gibi gözükmüyor, o açıdan 250-300 arasında bir miktara kadar yükselip 150 -200 arasına kadar düşmeler yaşar diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
2019 için En fazla olsa olsa 400-500 dolar olmalı.Ama diğer coinlerin gibi etherde bitcoine endeksli. Bu bağımlılıktan kurtulabilirse işte o zaman gerçek fiyatı görebilir ve ilerisi için daha isabetli tahmin yapabiliriz.
member
Activity: 476
Merit: 10
Ethereum koç gibi geliyor bir tedirginliğim yok 1000 dolardan alanlar için şuan yapacak birşey yok diplerden alıp ortalama düşürülecek gelecekte eth 1000 de görür 2000 de.
member
Activity: 406
Merit: 12
2019’un ilk 3 ayı içinde 1xx dolarlardan kurtulmuş olup, en az 250-260 dolar civarına kendisini atar diye düşünüyorum. Geçen günkü yükselişte gördüğümüz gibi Ethereum, çoğu altcoin gibi Bitcoin hareketine paralel bir yol izliyor. İstikrarlı bir yükseliş halinde Ethereum rahat bir şekilde toparlayacaktır.
full member
Activity: 658
Merit: 153
Bğa gelirse benim tahminim bu sefer 2bin dolarları test edecektir belki geçebilirde  2019da ethereum için iyi geçecek gibi güncellemeler falan var yolda takım çalışıyor bakıp görücez neler olucak 2018 bitmeden 150-200 dolar arası sabitlense bile iyi.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
2019 yılında Ethereum'un fiyatı bence 100-300 dolar aralığında gidip-gelecektir. Eğer olası bir boğacık gelirse de 400 dolarlara kadar yükselebilir düşüncesindeyim. Bu tamamen benim fikrim, gönül ister ki yarın bir anda 500 olsun ama...

Aynen katılıyorum bende fazla bir hareket beklemiyorum etherden. Önce şu hız sorununu tamamen çözmeleri lazım. Icolara karşı ciddi bir güvensizlik oluştu, 2020'ye kadar düzelmez ether.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Bitcoin biraz hareketlenince ethereum ondan fazla yükselişe geçti .150 doları gördü biranda . Ama bitcoin düşmeye başlayınca yine düşüş başladı onda da.
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Benim çok büyük bi beklentim yok max 600 dolar civarı olacaktır o da boğa vs gelirse zamanla diğer coinlerin de yavaş yavşa ethereumu geçeceğini düşünüyorum ethereum için 2019 yıl sonunda 5.lik falan düşünüyorum
member
Activity: 1264
Merit: 43
2019 yılında Ethereum'un fiyatı bence 100-300 dolar aralığında gidip-gelecektir. Eğer olası bir boğacık gelirse de 400 dolarlara kadar yükselebilir düşüncesindeyim. Bu tamamen benim fikrim, gönül ister ki yarın bir anda 500 olsun ama...
full member
Activity: 616
En güzel seviyede almışsın bence. Ethereum belli olmuyor. Ama aldığın miktardan şimdi bile karın çok al sat yapıp Ether değerini artırabilirsin. 2019 da yükselişe geçeceğini umuyorum. Son zamanlarda çok düştü çıkış yakalaması lazım.
full member
Activity: 462
Bence 80 dolar civarı harika bir alım fiyatı. Bugün düşmüş haliyle bile bir haftada 125 dolara yükseldi. 2019da ise ekip iyi çalışmalar yaparsa 1000 dolar seviyelerine çıkabilir.
newbie
Activity: 119
Merit: 0
2019'da yukarı çıkışını sürdürür. Asıl olayı 2020 Haziran-Eylül arası $25.400'ı görerek yapacak.

https://i.hizliresim.com/AD6yqq.png
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Güzel alım fiyatları verdi eth.Alabilen aldı alamayan yükselişini seyretti.Bu piyasa da kim ne derse desin Btc'den sonra gelen en sağlam kripto Eth'dir.Hakettiği yere eninde sonunda ulaşacaktır.
full member
Activity: 532
0.15 btc yi gececek. suan ucuk gorunuyor olabilir ama pumpı baslayınca gorecegimiz min rakam bu.
Bu pumpla birlikte hemen hemen 3k dolara denk gelebilir ben bu kadar yükselebileceğine inanmıyorum ethereumun şuanda. Bitcoini 20k dolar olarak varsasydım
member
Activity: 434
Merit: 14
Son 2-3 gündür güzel bir ivme yakalamıştı..Bugün biraz daha stabil görünüyor ama ben 2019 için aldığın çift haneli rakamlarım Ethereum için bir daha kolay kolay bulunmayacağı kanısındayım.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
0.15 btc yi gececek. suan ucuk gorunuyor olabilir ama pumpı baslayınca gorecegimiz min rakam bu.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Eth hala fomoya giremedi bir türlü.BTC rahat bırakmıyor.Güncelleşme yaklaştıkça fomo başladığında Bitcoinden bağımsız hareketler görebiliriz.Bitcoinde artarsa aynı anda ikisi çok güzel hareketler yapabilir.Eth 2019 yılında güzel bir gelişme gösterecektir.
jr. member
Activity: 308
Merit: 4
2019 da  yukarı doğru hareketleneceğini düşünüyorum. Fork sonrasında ben hızlı bir yükseliş olabilir diyorum. Ripple gibi bir coinin Ethereum'u geçmesi çok saçma geliyor bana. Ethereum'un 2019 da tekrar eski günlerine dönmesi muhtemel
member
Activity: 462
Merit: 42
2019 yılı zaten haftaya geliyor bu noktada yılın ortasına doğru ataklar görebiliriz sanırım dikkat etmeliyiz takipte kalmalıyız diye düşünüyorum, açıkcası 2019 yılı iyi olacak gibi bakalım.
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
İyi yerden yakalamışsın şu son 2 günde bir hareketlenme oldu yeni yılda Bitcoin ile birlikte bir hareketlenme olur ama eski günlerine dönmesi şu an için zor görünüyor
Pages:
Jump to: