Pages:
Author

Topic: 2019 için ethereum fiyatı beklentileriniz neler ? - page 7. (Read 1276 times)

member
Activity: 280
Merit: 10
eth fork a kadar daha çok yükseliş gerçekleştirir. elimde yatırımlık param olsa kesinlikle 100 doların altında eth'ye girerdim düşünmeden. 80 dolarlardan şu an 150 dolarlara gelmiş durumda.
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
Fork öncesi beklenen yükselişi yapmaya başladı, forka kadar iyi bir yükseliş bekliyorum. Ondan sonrası marketin genel durumuna bağlı ama iyi bir ivme yakalarsa btc bağımlılığından kurtulabilir.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Son 1 günde güzel bir ritm yakaladı yukarı doğru bakalım CASH ve SV'den sonra ne kadar hızlı gidebilecek. USD karşısında Cash'den de SV'den de çok daha yukarda olması gereken bir para Ethereum bana göre
hero member
Activity: 968
Merit: 515
Güncellemeyle kadar artış gösterir ise 250-300 dolara kadar çıkabilir. Sonuçta BTC min fiyatına bağlı yinede.
jr. member
Activity: 560
Merit: 1
Mümkün olduğunca kar realizasyonu yapmanızı öneririm çok uzun vadeli süreç değil de volatiliteyi takip etmekte fayda var sanıyorum.
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Gayet güzel bir fiyattan almışsınız, bende portföyümün %70'i Ethereumda bekliyorum. Öncelikle önümüzde ki forku bir atlatalım, Ethereumun önü açık görünüyor. Çok zor ama aldığınız fiyatın altına düşse dahi panik yapmayın, Ethereum değerini bulacaktır.
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
Gayet iyi fiyattan almışsın, bull run olduğu zamanda hemen satma, 1200 $ seviyelerinden buraya döndüğünü unutmamanı tavsiye ederim. Fork'un mutlak katkısı olacaktır.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Açıkçası Ethereum'da dahil tüm coinlerin fiyatı önce Bitcoin'e bağlı. Daha sonra gelişimlerine bakacağız.

Diğer koşulları göz ardı edersek, Ocak sonu gibi yapılacak Ethereum forku çok önemli. Bu fork başarılı olursa eminim fiyat hızla yükselecektir.
full member
Activity: 420
Merit: 100
2019un ilk çeyreklerinde göremeyebiliriz belki ama 2019un son çeyreğine doğru yine yeni bir rekorlar bekleyebiliriz diye düşünüyorum. en azından umut bari olmaya çalışıyorum sanırım, önümüzdeki bir yıl daha bekleyebiliriz.
jr. member
Activity: 252
Eth için parlak dönemlerini geleceğini düşünüyorum, belki btc yi geçemeyecek kısa sürede ama zamanla çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Bu düşüşler normal adamlar in çık ile para kazanıyorlar. Eth yatırım yapılması gereken en önemli coinlerden biridir...
jr. member
Activity: 630
Sanirim ethereumda hersey subat sonunda gerceklesmesi beklenen forka baglanmis durumda. O gune kadar daha cok inis cikislar gosterir. Ama bidaha 100 dolar altina dusecek gibi gozukmuyor.
newbie
Activity: 5
Merit: 0
Arkadaşlar merhaba, kripto para piyasalarına henüz yeni girdim 88 dolardan ethereumla daha doğrusu ethtry olarak 478 liradan aldım. 2019 için kripto para piyasalarında artık yukarı dnüş başlar mı sizce veya kriptolar dururken ethereum bazlı bir yükseliş yaşanma ihtimali olabilir mi ?
Pages:
Jump to: