Pages:
Author

Topic: 2019 için ethereum fiyatı beklentileriniz neler ? - page 4. (Read 1276 times)

full member
Activity: 616
Merit: 100
Ether 2019 ilk çeyreğinde yükselmeye başlayacak herkes düşüş diyor ama ben aksini düşünüyorum 2018 de boga gelmedi ayı sezonu ile kapattık. 2019 bize bogayı getirecek.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
2019 Yılında Ethereumda eğer güzel geliştirmeler yapılırsa ve POS sistemine geçiş başlarsa bence güzel bir yükseliş yapacaktır tabiki bu altcoinleride etkileyecektir.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Eth'nin boğa başlatma güçü yok.Btc'nin en ufak düşüşlerinde Eth'de aynı şekilde tepki verip düşmeye başlıyor.Btc'nin yükselmesini bekleyeceğiz boğa için.Eth 200 dolara yaklaşırsa 2019 yılı başlarında güzel olur.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Arkadaşlar merhaba, kripto para piyasalarına henüz yeni girdim 88 dolardan ethereumla daha doğrusu ethtry olarak 478 liradan aldım. 2019 için kripto para piyasalarında artık yukarı dnüş başlar mı sizce veya kriptolar dururken ethereum bazlı bir yükseliş yaşanma ihtimali olabilir mi ?

Seviye olarak çok iyi bir yerden girmişsin, ocak ayındaki güncelleme (hard fork) gecikmez ve en az sorunla faaliyete geçerse eth belki de 2019 boğasını başlatabilir. Ama yatırım sadece buraya yapılmamalı parçalara ayırılıp değerlendirilmeli.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
819 dolardan kapatır gibi 2019 yılını.Öyle geldi birdenbire.Btc güzel bir artış yaparsa eth de buna ayak uydurur.10 katdan fazla düşmüş en az 10 kqt civarı bir artış bekliyorum Eth den.
member
Activity: 504
Merit: 12
Kripto paraların piyasası uzun zamanda çok fayda sağlayabiecek potansiyele sahip olduğu için güzel şeyler düşünüyorum eth hakında.
jr. member
Activity: 266
800 doları aşabilir Eth ondan sonrası artık gelecek olan Fomoya bağlı.Eth planladığı gibi tavizsiz kararlı emin adımlarla yürürse güzel yerlere gelecektir.Beklenti Eth den büyük.
member
Activity: 680
Merit: 10
Bravo hocam dibi nerdeyse tutturmuşsun bundan sonrası kaça katlayacağı. Ocak ayındaki hardforkun ardından yükseliş bekleniyor.Bence 88 doları 2019da temiz bir 5x yapar ethereum.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
ETH 2019 da neler yapacak hep birlikte göreceğiz.Güncelleme ve yeni gelişmelere piyasa nasıl tepki verir.14 ocak gününe az bir zaman kaldı.Şu an Eth 135 dolar civarında seyrediyor.100 dolar civarından bu seviyelere tırmandı.BTCyatay şekilde gidişini sürdürürse ETH de böyle gider gibi gözüküyor.150 doları görebilir ama tutunabilir mi bakacağız.
jr. member
Activity: 532
Merit: 6
ethereum, bu yıl bitcoine oranla epey düşmüştü. şimdi biraz toparlasa da hala düşük seviyelerde. yüzlerce borsada çoğu kişi eth üstünden trade yaparken ethereum un bu kadar düşmesini şaşkınlıkla karşılayan biriyim. bence boğa gelmezse ethereum yıl içinde dipler ve rallliler yaparak 50-500 dolar bandında gidip gelir. eğer boğa gelirse 2000 doları geçer.
jr. member
Activity: 266
Eth silkeleye silkeleye yükseliyor.15 Ocak tarihine kadar iyice ivme kazanır gibi duruyor.Eth de beklemeye devam edeceğim istediğim seviyeye gelene kadar.Ondan sonra gidişata göre davranırım.
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Ethereum 2.0 ile birlikte bir yükseliş bekliyorum Ethereum'dan piyasadan bağımsız artış yaşayabilir. Olası bir boğada ise benim hedefim 1500 ve üstü. 1500'de hedefime ulaşmış olarak satarım elimdekileri.
jr. member
Activity: 238
2019 Ocaktaki gelişmeler bakalım Ethereumu nasıl etkileyecek.Ethereumun yükselmesi gerekiyor çünkü Ethereumun değeri düşük olduğu için İCOlar projelerini bu yüzden devam ettiremiyorlar.
member
Activity: 308
ethereum için iyi beklentilerim var.Hatta 2019 ethereumun yılı olabilir.Zaten geçenki artışta gördük 80 dolardan 150 dolara çıktı.Bence bitcoinden daha karlı olacak ethereum bu sene.
member
Activity: 742
Merit: 19
ETH dünkü düşüşünü sürdürüyor.İyi manüniple ediyorlar.Sakin kalıp panik yapmadan beklemek lazım.Eth sonuçta forka daha uzun bir zaman var.Dipten almak için düşürmek isteyenler olacak.Sıkıntı yok çokta tın tın. Wink
member
Activity: 406
Merit: 14
2019 dan olumlu yönde beklentilerim var. Ocak ayında zaten ETH forku var. Forkun 16-19 ocak tarihleri arasında gerçeklenmesi bekleniyor. Zaten şimdiden fiyatına yansımaya başladı. ETH den beklentisi olanlar bu forku takip etsin.
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
2019 ethereum için güzel geçecek bana göre şimdiden gösterdi kendini. Belli etti buna göre planlarinizi yapmanızı tavsiye ederim ben şahsen bir kaç alım yaptım
member
Activity: 462
Özellikle şubat ayındaki ethereum güncellemesi nedeniyle bir süre yükseleceğini düşünüyorum tahmini 300 usd yi görebilir ethereum fakat boğa gelmezse 2019 u 200 300 usd arasında bitirebilir şahsi fikrim bu.
jr. member
Activity: 280
2019'da çok hayale kapılmamak lazım.Bitcoinin toparlanması zaman alır.Eth de aynı şekilde.Eski ath'larına yaklaşsa yeter.Ulaşabilirmi göreceğiz umut var ama yara derine saplantı bu da gerçek.Btc 3k civarına düştü ve hala debeleniyor.
member
Activity: 448
2500-3000k dolar arası bir fiyat biçtim tabi marketin büyüklüğüne göre bu fiyatlar market daha büyük olursa dahada yükselir küçük olursa dahada küçülür bu beklentiler bakalım az bişey kaldı şursa 2019'a görücez neler olucak.
Pages:
Jump to: