Pages:
Author

Topic: 2020 Yılından Bitcoin 1 Milyon Dolar olucak - page 29. (Read 4677 times)

full member
Activity: 224
Merit: 100
Valla olur mu olur ama o kadar çabuk bir sürede o tarz bir artış olması bütün piyasanın altının üstüne gelmesi demektir bence biraz daha zamana ihtiyaç var.
member
Activity: 365
Merit: 10
Patlamazsa 2020 de 1 milyon dolar olabilir. Ama bugün için benim vereceğim maksimum tutar 5 bin dolar.
sr. member
Activity: 630
Merit: 250
2020 yılında 1 milyon dolar olmaması için bir sebep yok doğrusu bu gidişat şekliyle, hoplaya zıplaya gidiyor. Dijital para tarihi bitcoinle başladığı için nasıl hareketler olur, yatırımcı nasıl hareket eder doğru düzgün incelenecek bir verimiz de yok elimizde.
full member
Activity: 742
Merit: 140
1 milyon dolar olur mu bilinmez ama 100 bin dolarları görebiliriz.

Deli gibi reklamı dönüyor Bitcoinin.

Yanlış bilmiyorsam Mcafee madencilik yapıyordu.
full member
Activity: 280
Merit: 103
Yakın bir gelecekte mcafee bitcoin ile ödeme kabul edecek anlaşılan reklamını yapıyor. Yine de büyük konuşmuş elin adamı. Şimdi bunu duyunca henüz ergenken anlatıp hunharca güldüğümüz bir fıkra geldi aklıma çölde mahsur kalan bir adamın hikayesi , adam açlığa dayanamıyor tam kesip yiyecek gaipten bir ses duyuyor, "duuur sakın yemee " diye.. Bundan sonrası +18 e giriyor bilenler biliyordur zaten Smiley
sr. member
Activity: 378
Merit: 251
2020 yılında Bitcoin 1 milyon dolarsa olursa bir çoğumuz erken emekliliğe ayrılır, 2020 yılına şurda ne kaldı, bu hızlı yükselişler  acaba gerçekten böyle bir şey olabilir mi diye cidden düşündürüyor insanı.
full member
Activity: 463
Merit: 107
uçuk muçuk. 1 günde binlerce dolar oynayan para biriminden bahsediyoruz arkadaşlar. Ve hala durmak bilmiyor ve yükselmeye devam ediyor. 31 aralığa kadar 20 bin doları bulursa hiç şaşırmayın sakın.
member
Activity: 504
umachit.fund
Sınırlı sayıda üretimi olan bir kripto paradan bahsediyoruz ve talep de gün geçtikçe artıyor. Bu tahmin şu an çoğumuza uçuk gelebilir ama istikamet bunu gösteriyor  Undecided
full member
Activity: 686
Merit: 104
Son bir aydaki yükselişi takip edenler için bu adamın dedikleri mantıklı gelmeye başlamıştır. Grafiktenlerden bağımsız ilerliyor.

kesinlikle olayın grafikle klasik kağıt yorumlama teknikleriyle alakası yok. bambaşka dinamikleri var. üstelik tüm dünya delice bir histeriye kapıldı. alan satmıyor kolay kolay. eli gitmiyor satmaya.
member
Activity: 406
Merit: 12
Son bir aydaki yükselişi takip edenler için bu adamın dedikleri mantıklı gelmeye başlamıştır. Grafiktenlerden bağımsız ilerliyor.
newbie
Activity: 32
Merit: 0
1 milyon usd cok uçuk bir rakam. Evet inanılmaz bir şekilde yükseliyor fakat o da bir yere kadar. 100-200k belki ama fazlası zor
newbie
Activity: 45
Hayallerimizi süslese de gerçekleşmesi çok zor duruyor. Dikkatinizi çekerim imkansız değil çok zor...  Wink
full member
Activity: 518
Merit: 102
Hocam 1 milyon dolar olma yolunda önce ufak ufak 1000 dolar 2000 dolar artışlar oluyor sonra bu hedefiçin 100.000 dolarlık artışlar da görmemiz lazım da bu nasıl olur hayal dahi edemiyorum. Ancak 1 milyon dolar olursa heralde hareket genişliği 50.000 dolar falan olur.
member
Activity: 196
Çok büyük bir hedef için aşırı büyük konuşmuş Cheesy 2020'ye kadar ne olur ne biter bilinmez ama bu söz kolay kolay unutulmaz bence Cheesy
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
Benim merak ettiğim 2020 yılında tahmini tutmasa bu adam penisini nasıl yiyecek

Ekmek arası yapar üstüne de tuz alsana :DD Afiyet olsun
newbie
Activity: 23
Penisini yiyeceğini söylemiş ama nasıl yiyeceğini söylememiş.  Grin
newbie
Activity: 28
McAffee sonuçta adamın bir bildiği var diye düşünüyorsun ama yok arkadaş bence bunun yakın vade de hele ki 2020 yılında olması imkansız bir şey ve aşırı saçma =)
Kesimlikle katılıyorum büyük isimler bile bilmeden yazıyor :/
full member
Activity: 630
Merit: 102
Neden bilmiyorum ama 1 milyon dolar olursa ekonomik anlamda aşırı bir zengin kısım çıkar ve o bir sıkıntı yaratmaz mı ? Basit bir şekilde hesaplarsak şimdi 10 milyon dolara alınan bitcoin eğer tanesi 1milyon olursa toplamda 800milyon dolar ediyor olacak. Bu çok üst seviye bir miktar değil mi?
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
İnsanlar mı uçuyor, ben mi çok ihtiyatlı yaklaşıyorum anlam veremedim.  Ne 1 milyon doları anasını satayım? O zaman koşarak biz de tüm malı mülkü satıp Bitcoine basalım. Hoş, 1 milyon dolar olursa keyfime diyecek olmaz ama uçmanın bir anlamı yok.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Adamda da ne miğde varmış be. Hannibal halt etmiş Cheesy
Pages:
Jump to: