Pages:
Author

Topic: 2020 Yılından Bitcoin 1 Milyon Dolar olucak - page 22. (Read 4677 times)

newbie
Activity: 84
Merit: 0
Sacma bi başlık olduğunu düşünüyorum inandırıcı gelmıyo yanı ülkelrın coğu suan bitcoin'i kabl etmesken seneye okadar yükseliceğine inanmıyorum .
newbie
Activity: 98
İnsallah olur  Cheesy simdiden yatırım yapmaya başladım ama okadar olacağını düsünmüyorum abartı yazılmış bir başlık hele bu durumda olmaz yani  Cheesy
member
Activity: 224
Merit: 12
ben de 2017 de btc ye girdim ama kimse uyarmadı şuan yüksek dur 1 hafta sonra alırsın felan demedi aldığımda 16000 dolardı 2 gün sonra 19500 dolar oldu sonra bi baktık 9500 dolara düştü ilk gireceklerin önce bi araştırma yapıp btc ve altcoinlerin dip yaptığı yerden girmelerini öneririm.btc düşükken alırsanız hemen onu altlara çevirip btc ve altların artmasını beklerseniz paranız logaritmik şekilde artar nacizane tavsiyemdir
member
Merit: 12
mcafee 775000 takipçisi olan bi adam bu aralar haftanın coini diye coin paylaşıyo bi bakıyorum pump yapmış
bu adam diyosa kesin olur arkasındaki kitle ne derse yapıyor
newbie
Activity: 189
Bence 2020 de 1 bitcoin ile 1 pizza alınabilecek ama güzel bol malzemeli bir pizza...Smiley
newbie
Activity: 35
2020'yi beklemesin bu direk yesin çükünü muradına erer. 1M $ imkansız değil ama bu sürede çok zor izin vereceklerini sanmıyorum. 2020 için 100k$-150$ arası olur diye düşünüyorum en fazla tahminimce.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Cok ucuk bir tahmin hele bu dususlerle zor cikar 1 milyona. Belki 100 bin 200 bin dolar o da belki.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
1 Milyon Dolar olmasına müsade edileceğini sanmam. Bu rakam çokda mantıklı bir rakam değil. Bu fiyata yükselirse akabinde çok insanın canı yanar çünkü bu fiyattan Bitcoininini satmayacak insan varmısır bilemiyorum. Bitcoinin sağlıklı yükselmesi gelecekteki varlığı açısından gerekli bence.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Bitcoin 2020 yılında 1 milyon dolar lafları aşırı reklam kokuyor hadi olsun olsun 200 bin dolar olsun, bu kişide ciddi matematik sorunu mu var nedir, zaten son günlerde her taşın altından çıkıyor.
member
Merit: 10
Yıllardır hızlı bir artış ve ara ara düşüşler gerçekleştirmiş olsa bile insanların çok fazla tepkisini çekti ve güven kaybetmeye başladı bu durum düşüşü hızlandırdı. Bu düşüş belli bir seviyeden sonra (insanların bitcoin işinden para kaybetmesi, düşüşün fazla olması sonucu beklentilerini kaybetmeleri gibi durumlar) yine eski hızını kazanması durumunda bu değere ulaşabilir de
full member
Activity: 344
Merit: 100
Btc fiyatı yüksen noktalara gidecek ama 1 milyon dolar değil tabiki. Dünya kamuoyunu yönlendirmek için telaffuz edilen fiyat değerlerine inanmıyorum. kandırmacalara kulak asmayalım.
member
Activity: 182
Merit: 22
mümkün değil bence çünkü şu anda bile çoğu devlet bitcoini artık tanımadığını ve borsasından çıkardığını açıkladı artık bitcoin devri kapanıyor bence.
keşke o kdar kolay olsaydı dediklriniz. değil işte 3-4 ülkenin yasagıyla olacak iş değil. top yekün kaldırmaları lazm. oda imkansızdır.
konustugumuz şey takip edilemeyen birşey. yani elma armut olsa inanırdım
newbie
Activity: 196
mümkün değil bence çünkü şu anda bile çoğu devlet bitcoini artık tanımadığını ve borsasından çıkardığını açıkladı artık bitcoin devri kapanıyor bence.
full member
Activity: 168
Merit: 100
Bitcoin için ben 1 milyon dolar rakamını bu kadar kısa vadeli bir zaman dilimi için çok zor görüyorum imkansız demiyorum çünkü geçen yıl bu zamanlar bitcoin 20bin doları bir yıl içerisinde görecek dediklerinde yine imkansız derdim.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
1 milyon dolara ulaşması bana gerçekten çok zor geliyor.Yani öyle bir yükselişin gerçekleşmesi lazım ki böyle bir şeye inanma ihtimalim artabilsin.
newbie
Activity: 126
"olucak" --->"olacak" olacak.. cok derin bilgili arkadaslar baslik aciyor..
member
Activity: 574
Merit: 14
1 milyon doların için insanlar neler yapmaz ki? şunun şurasına 2 sene kaldı ama inanın bitcoin 100 dolar olsa 2020'de 1 dolar olacak diye konular da açılabilirdi. Ama bitcoinin bu şekilde çakılması diğer altcoinleri de çok kötü etkileyeceği için şu ana kadar böyle bir girişimde bulunmadılar. 
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
2020 yılına henüz 3 yıl var. 3 yıl içinde fiyat 1 milyon dolara gelir mi? Aşama aşama gidelim 20k, 50k, 100k değerlerini görelim. Sonra büyük fiyatları hayal ederiz. Önümüzdeki yılların gelişmelerine göre fiyat tırmanır.
member
Activity: 448
1 milyon dolar olsunda ne bok yerse yesin .Günler geçmiyor umutla beklemekten. Smiley Smiley
member
Activity: 112
Lan adam penisini yemek için bahane arıyor resmen yok 500k olmazsa yok bilmem ne. Ayrıca yaşlı başlı adamsın ölüp gitmeyeceğin ne malum o zamana kadar.
Pages:
Jump to: