Pages:
Author

Topic: 2020 Yılından Bitcoin 1 Milyon Dolar olucak - page 25. (Read 4677 times)

full member
Activity: 252
Merit: 100
1 milyon dolar gerçek bir tahmin değil. Sadece büyük hayali ve dijital paraların yaygın hale gelerek yerel paraların dünyadan silinmesini, hükümetlerin para üzerindeki egemenliğinin sonu anlamına geliyor.
member
Activity: 224
Merit: 10
1 milyon dolar şu anda bana çok uçuk bir değermiş gibi geliyor ancak Bitcoinin yaptıkları ortada.. İmkansız dememek lazım hiçbir şeye.
Umarım yanılmaz aksi halde bu sözü kimse unutmaz bence 2020'de karşısına çıkar Cheesy
newbie
Activity: 30
Merit: 0
Keşke 1 Bitcoinim olsa da 2020 de 1 milyon dolar olsa. Fakat şu an keşke 5.000 dolara düşse rahat rahat alsak diye dua etmekteyim.
member
Activity: 602
Merit: 32
Adam büyük riske girmiş, büyük konuşmuş Cheesy
Şunu sıradan bir vatandaş dese gülüp geçerim ama McAfee diyor, ortaya da ç.künü koyuyor. Kafası mı güzel, tahmini mi güzel yoksa ç.küyle bir derdi mi var anlayamadım.
Belki küçük konuşmuştur hocam görmedik ki yorum yapalım Smiley))(
newbie
Activity: 98
Ben bu kadar yüksek olacağına inanmıyorum çünkü geçen sene de bu seneye yönelik olarak ütopik rakamlar söyleniyordu fakat gerileme yaşanıyor
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Ben değil 2020 2030 da bilebı rakamı bulacağını düşünmüyorum çünkü kripto para rekabeti de artacak ileri de ve bu rakamlardan yükselir ama o kadar da yükselmez

Evet hocam bana da öyle geliyor.Bitcoin'in hareketlerini izlediğimizde hiç öyle bir çıkış yapacağı izlenimini vermiyor.Çıkış yapsın tabi ki ama kademeli olarak yapsın isterim.İlla çok kısa zamanda 1 milyon olması gerekmiyor.

Aynen öyle kardeşim.2020 nerde 1 milyon dolar nerde.Zaten düşüş ve durgunluk dönemlerinden geçti bu aralar Bitcoin.Artık yükselme zamanı ama kademeli olarak yükseleceğini tahmin ediyorum.
full member
Activity: 308
Ben değil 2020 2030 da bilebı rakamı bulacağını düşünmüyorum çünkü kripto para rekabeti de artacak ileri de ve bu rakamlardan yükselir ama o kadar da yükselmez

Evet hocam bana da öyle geliyor.Bitcoin'in hareketlerini izlediğimizde hiç öyle bir çıkış yapacağı izlenimini vermiyor.Çıkış yapsın tabi ki ama kademeli olarak yapsın isterim.İlla çok kısa zamanda 1 milyon olması gerekmiyor.
full member
Activity: 686
Merit: 111
Umarım bunu twitter hesabı hacklenmeden önce söylenmiştir.
member
Activity: 154
Merit: 10
Olsun valla zengin olurum. 1 milyon dolar büyük para.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Bu yaşlı adamın sözlerine ve yaptıklarına kulak vermek gerekiyor, çok tecrübeli biri ve yaptıkları işler ortada.
newbie
full member
Activity: 224
John MCAfee, 5 ay önce Twitter hesabından: ”Bitcoin, 500 bin Dolar olacak… gerçekleşmezse penisimi yiyeceğim”  demiş ve Bitcoin tarihinin belkide en iddialı fiyat tahmininde bulunmuştu.
Şimdi 2020 yılı için Bitcoin fiyat tahminini güncelleyip 1.000.000 Dolar olucağın söylüyor attığı tweet şu şekilde
2020’de Bitcoin’in 500 bin dolar olacağını söylediğimde, 2017 sonu için 5000$ olacağını öngörmüştüm. BTC, düşündüğümden çok daha hızlı arttı. Şimdi, 2020’de 1 milyon Dolar olacağını öngörüyorum. Yanlış çıkarsa hâlâ penisimi yiyeceğim.

https://twitter.com/officialmcafee/status/935900326007328768

https://www.kriptoparahaber.com/john-mcafee-bitcoin-2020-yilinda-1-milyon-dolar-olmazsa.html
Kripto para piyasasında ne çok duyar olduk şu para birimi bu kadar olacak, diğeri şu kadar olacak, herkes bir şekilde bu harekette dikkat çekmek için bunu kullanıyor, bir açıklama küüüt olay oluyor. Bir adam nasıl bukadar emin olabilir ki böyle gayriciddi ve vahim bir açıklama yapabilir sonuç olarak yapacağı eylemle ilgili sadece dikkat çekmek için değil mi ama!
full member
Activity: 476
CAT.EX Exchange
Tabiki önce ethereum 1 milyon dolar olmazsa, bence ethereumun 1 milyon dolar olması daha kolay çünkü ben bitcoinin birdaha 20k'ları göreceğini sanmıyorum
full member
Activity: 308
Bana da hiç mantıklı bir açıklama olarak gelmemeye başladı özellikle şu sıralarda.Çünkü son zamanlarda Bitcoin durgunlaştı ve değer kaybı sürecine girdi.Hele Güney Kore'nin açıklamasından sonra Bitcoin önemli şekilde sarsıldı.
newbie
Bu bana hiç mantıkla gelmiyor çünkü geçen sene de bu seneden İçin çok büyük rakamlar bekleniyordu ama Ocak ayının ortasına geldik hala beklenen gelişme olmuypr
newbie
Activity: 280
     Arz talebe göre artışın hızlı olması gayet normal adam doğru söylüyor beyler  Wink
member
Activity: 560
Merit: 11
bitcoin ile fiyatlanan altcoinlerde çöp bile olsa 50-100 dolar atıp beklemek hayalim var ama ortada para yok. bunların içinde 50 tane bulduysanız en olasılara yönelmekte fayda var. Ancak bu şekilde elinizdeki bitcoin miktarını artırabilirsiniz. 
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Panik satış yapan oyuncular büyük oyuncuların elinde karı arttırma aracına dönüşüyor. Herkes sakin olmalı. Panik satışları olmasa Bitcoin çoktan 30.000 dolara yaklaşmıştı.
newbie
Activity: 33
Bitcoin dususe gecince insanlar panik yapip elindeki butun bitcoinlerini ucuza satiyorlar tabi bunu bekleyen kendini zeki sanan oysa benden daha zeki olmayan balina denilen insanlar bu ucuza satilan bitcoinlerini hepsini satin aliyor sonra bitcoin aniden 18 bin, 19 bin dolara kadar kalkiyor.. iste butun mantik burda. Fark ettiyseniz bundan 2 hafta once adamin biri 4 milyonluk bitcoin satin almisti sonra aniden bitcoin fiyati 18,500 dolara kadar cikmisti sonra yine 14 bin oldu

Borsayi takip edin su anda bitcoin fiyati 13,200 dolar bunun degeri biraz daha dusunce aniden sicrama olucak ve btc 19 bini bulucak
full member
Activity: 546
2020 mi olur bilemem ama gelecekte çok daha yükseleceğini düşünüyorum miktarı düştükçe daha çok değerlenecektir kral değer kaybetmez
Pages:
Jump to: