Pages:
Author

Topic: 2020 Yılından Bitcoin 1 Milyon Dolar olucak - page 26. (Read 4677 times)

full member
Activity: 308
Merit: 100
Bitcoin'in batması ( en azından yakın zamanda ) imkansız bence.Hele Blockchain gibi bir nimete sahipken Bitcoin'i kolay kolay alt edemezler.Öyle yapmaya uğraşacaklarına onu tanımayı ve kullanmayı denesinler.
member
Activity: 135
Merit: 10
Decentralized Transportation Solution
Biri diyor batacak biri diyor çıkacak ama şu kesin ki bitcoin herkes için merak uyandırıyor ve gündemde kalmayı başarıyor.
Bana kalırsa 1 milyon olmasa bile büyük bir artış gösterecek.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Zor bir ihtimal ancak gerçekten ihtimal dahilinde bir beklenti. Bitcoinin geçiş sicili inanılmaz işler ortaya koyduğunun habercisi. Ve gelecekte daha pek çok yenilik beklenmedik fiyat yapabilir.
member
Activity: 154
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Bu aralar herkes bitcoin ile ilgili tahmin yürütmeye başladı.Çok uç tahminler geliyor ama illaki bu kadar uç tahminden biri tutacak ve bu tahmini söyleyen adam kahin ilan edilirken diğerleri unutulup gidecek biraz sallama usulu tahmin olarak görüyorum bunları. Grin
member
Activity: 378
cüzdanı artırmadan olmasın da sonra istediği kadar artsın sonuna kadar arkasında olurum Cheesy
member
Activity: 93
CLOUT media.decentralised
1Milyon dolar olmasa da yakın değerlere kadar çıkabilir.

hocam 1 milyonun yanına yaklaşacak olsa milyona da ulaşır zaten, saçma yorum olmuş Cheesy
member
Activity: 252
Merit: 11
1Milyon dolar olmasa da yakın değerlere kadar çıkabilir.
member
Activity: 224
Merit: 12
Bitcoinin 2020 de ki değeri için John MCAfee' nin çok çok fazla iddaalı bir rakam tahmininde bulunduğunu daha öncede söylemiştim fikrim hala aynı Mcafee ye yazık olacak gibi görünüyor  Wink
member
Activity: 336
2020 yılında 1 milyon dolar olacağını öngörüyor. Bu tahminleri yapabilmek için kahin olmaya gerek yok 2020 yılına gelmeden 1 btc 1 milyon dolar olursa şaşırmamak lazım.
member
Activity: 112
Bitcoin değeri sonsuz algısı var herkeste, benim görüşüm belirli bir değere ulaşacak ve değerini koruyacak. Bitcoin bu teknolojinin ilk ürünü ve yetersiz geleceği gün olacak.
full member
Activity: 571
Merit: 113
1 milyon dolar çok büyük bir rakam bu kadar olması muhtemel değil bence 500 bin dolar olası geliyor ama oda zor bir ihtimal Olabilüde olmabilüde
member
Activity: 728
Trphy.io
Böyle iniş çıkışlar bu işin tadı tuzu aslında ya... Çok birikimim olmadığı için mi bu kadar rahatım bilmiyorum ama kısa zamanda kripto paraların toparlayacağını düşünüyorum  Smiley
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Geçen gün rüyamda gördüm: BTC $100'a düşmüş, super mario gibi topluyordum bonus niyetine. Çok heyecanlı ve eğlenceliydi Cheesy
member
Activity: 462
Şu düşüş kimseyi karamsarlığa düşürmesin, daha önce de böyle sahneler gördük ancak her defasında Bitcoin daha güçlü döndü
member
Activity: 322
Merit: 11
Umarım şu aralar yaşadığı düşüş harika bir sıçramanın belirtisidir ve 2020ye kadar o değere ulaşır. Ama açıkcası imkansız görünüyor.
jr. member
Activity: 56
Merit: 12
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
1 milyon dolar ihtimalini konuşmuyorum bile   Grin 2020’de ne olur bilemem ama an itibariyle btc düşüşe başladı, sanırım yine dalgalanmalar başlıyor  Sad
member
Activity: 144
Merit: 16
Tamam bitcoin illaki değerlenecektir ama bu 1 milyon dolara yetişicek anlamına gelmez ki zaten bir düşünsenize devletler,politikacılar,dünyanın en büyük işadamları ve gizli güçler buna izin verir mi? verse dahi kendi çarkına göre verir ki bu çarkta bizlere ekmek düşmez Smiley
newbie
Activity: 28
Merit: 0
kesin bilgi ise yayalım Cheesy
member
Activity: 93
CLOUT media.decentralised
1 milyon dolar çok yüksek bi meblağ. gerçek olacağını düşünmüyorum. herkesin kullandığı bildiği bir şey o kadar fiyatlanamaz bence Smiley
member
Activity: 76
Çoğu kişinin yanıldığı bir durum var.Bicoinin 4.000 usd den 20.000 usd e gelme durumu ile  100.000 usd den 500.000 usd ye gelmesi aynıdır.İkisindede %400 değer artışı vardır.O yüzden 100.000 li rakama ulaştıktan sonra 1 milyon cok zor olmasa gerek.
Pages:
Jump to: