Pages:
Author

Topic: 2020 Yılından Bitcoin 1 Milyon Dolar olucak - page 23. (Read 4677 times)

member
Activity: 266
Merit: 12
Önemli bir yerden açıklanmamış olsa makara yapıyor der geçerdim. 2020 yılı için eğer o rakama gerçekten ulaşırsa şaşırmam yoksa Mcafee'nin ciddi bir sorunu olacak Cheesy
member
Activity: 392
Merit: 10
şunun şurasında 2 yıl var sabırla bekleyecez artık 1 milyon dolar olmasını.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
BEN kısa sürede Bitcoinin 20 binin üzerine bile çıkacağını sanmıyorum çünkü son zamanlardaki düşüşler gerçekten de olumsuz etkiledi
member
Activity: 280
john mcafee çok fazla sallıyor, hep kafasına göre bir şeyler anlatıyori tweetler atıyor ama bunun aslı astarı yok tamamen, sallıyor.
newbie
Activity: 22
cok fazla sısırıyorlar resmen para yatırıp krıptopara pıyasasının hacmını yukseltıcek olan ınsanları caydırıyorlar ben bu habelerı gorsem sahsen dırekt kacardım bıldıgın dolandırıcılık havası katıyorlar
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
hayaller hayatlar tek dileğimiz inşallah olur 1 milyon dolar. Cool Cool
newbie
Activity: 126
Bence denilen bu rakam.  Çok yüksek bir rakam bu rakamla hiçbir zaman ulaşacağını düşünmüyorum çünkü şuna için bile düşüşte
member
Activity: 84
Merit: 11
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Umarım bu dediği gerçekleşir. Tüm yatırımcılar böyle bir şey olmasını ister. Ancak günümüzde dünya devlet adamlarının açıklamalarını düşününce Bitcoin engellenmeye çalışıyor gibi gözüküyor. Umarım yatırımcıların umutları boşa çıkmaz ve Bitcoin düşündüğümüz gibi geleceğin yapı taşlarından biri olur Smiley
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Duraklama döneminde şu anda o kadar seviyelere çıkmasını çok zor görüyorum ben açıkcası.
newbie
Activity: 85
Bu kadar işlem ve coin hacmiyle imkansız o fiyatlar.
member
Activity: 196
1 milyon dolar çok büyük bir iddia. Bunun gerçekleşme ihtimali çok çok düşük bana kalırsa.
Ancak bitcoin herkesi şaşırtarak bu noktaya ulaştı bundan sonra da şaşırtabilir..
member
Activity: 112
1 milyon dolar olacak diye diye tüm dünyayı kripto para borsalarına çektiler. Sonra eline verdiler. Çok trajik. Borsa sabırlı olanların acemilerin parasına gömdüğü yerdir. Çıkan fiyattan uzak durun.
jr. member
Activity: 116
Merit: 4
Simple Liquidity – Fueled by NEO
1 milyon olmaz müşteri çekmek için böyle söylüyorlar fakat katlanacağı kesindir.
full member
Activity: 266
Merit: 108
Artacağını öngörmek zor değil tabi ama 500k çok iddialı. Olursa üzülmeyiz tabi ama zor..
full member
Activity: 546
Merit: 100
Çook ileri bir gelecekte 1 milyon dolar olabilir. Belki insanlarda artık cüzdan yerine dijital çip taşındığı bir dönemde. Tabiki de bu gelecek bize yada zaman bağlı bir hız ile gelmiyor. Teknoloji bu geleceğin tek radarı.
newbie
Activity: 14
Yepyeni bir oluşumdan yüklü para kaldırmak isteyenler,her türlü iddayı ortaya atıp kenara çekillirler.Olan yine garibana olur.
Temkinli davranmak ve her türlü söylentiye kapılmamak lazım.Hayatınızı etkileyecek rakamlara girmeyin sakın.
full member
Activity: 434
Merit: 112
192 milyar dolarlık market cap
16 trilyon dolara çıkacak pek olası görülmüyor.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Bitcoinin 1milyon dolar olmasına yalnızca kriptopara piyasaları altcoinlerin fiyatları bazlı bakıyordum eskiden. Ancak şimdi şöyle bir durum düşündüm dolar ne halde olur öyleyse ya TL ne olur. Ekonomik dirençler inanılmaz kırılgan hale gelebilir.
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Bitcoinin bu öngörülmez yükselişleri be düşüşleri olmaları sebebiyle ne zaman yükselip ne zaman düşeceği belli olmuyor
member
Activity: 308
Bence güzel bir rüya görmüş arkadaş, ayrıca kendi reklamını da yapmış bitcoin üzerinden. bu tür haberlerle milletin beklentilerini arttırmaya çalışıyorlar çok kale almamak lazım. ben 100.000 dolara razıyım 2020 için.
Pages:
Jump to: