Pages:
Author

Topic: 2021-2022 Türkiye Süper Ligi Ana Konu - page 14. (Read 28931 times)

legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
August 25, 2024, 11:10:26 AM
Fenerbahçe bu akşam puan kaybederse sosyal medyada linç büyür.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
August 24, 2024, 01:27:31 PM

Kaynak: https://x.com/Haber/status/1826943782861885763

İsmail Kartal'ı bir çay ocağında görüntülemişler. Adama bir yandan da üzülüyorum yalan olmasın. Kritik anlarda karar verme yetisi çok iyi diyemem ama geçen sezonun genelinde neler yaptığına bakarsak çok iyi iş çıkardığını da düşünüyorum. Süper Lig'de 99 gol atıp 99 puan topladı. Konferans Ligi'nde takımı çeyrek finale çıkardı. Daha fazlası da olurdu ki o da taktik, oyuncu tercihleri gibi konularda hatalardan dolayı işte.

Ülkemiz takımlarının eski teknik direktörlerine sık sık dönmeyi sevdiklerini hesaba katınca bir gün İsmail Kartal Fenerbahçe'nin başına yeniden geçerse şaşırmayacağım.  Grin
copper member
Activity: 1190
Merit: 925
August 24, 2024, 12:10:06 PM
Mourinho, yarın oynayacakları Rizespor maçında hata yapmamalı çünkü burası İtalya’ya benzemez.İsmail Kartal istatistiklerde muhteşem olmasına rağmen bu taraftarlar ve başkan onu yedi, Mourinho da olsan başarısız sonuçların açıklamasını yapamazsın.Türkiye’de teknik direktör olmakla dünyanın herhangi bir yerinde teknik direktör olmak arasında dağlar kadar fark var.

Şu an devam eden maçta ise Eyüpspor, Ahmed Kutucu’nun attığı golle Sivasspor’a karşı 1-0 üstünlük sağlamış durumda.Eyüpspor lige çok iyi başladı.Lige yeni çıkan takımlardan genelde beklemediğimiz performans bunlar.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
August 24, 2024, 11:51:24 AM
Bu hafta Beşiktaş, Galatasaray ve Başakşehir görebildiğim kadarıyla maç oynamayacaklar. Maçları ertelendi. Trabzonspor'un maçı da pazartesi günü olacakmış. Şu an devam eden maçta Eyüpspor deplasmanda Sivas'ı 1-0 yeniyor. Onlar da sezona çok sağlam bir giriş yaptılar. Arda Turan ile geçen sezon da alt ligde harika işler ortaya koydular. Bu sezon Süper Lig'de onlardan beklentim gitgide artmaya başladı. Hele ki sezona şöyle girdikten sonra.  Smiley
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
August 23, 2024, 09:46:25 AM
Rafa Silva'ya yaptığı insanlık dışı faulden sonra güray vural denen kasabın cezası belli olmuş. Yeni federasyondan da cacık olmayacak gibi görünüyor. Oyunla alakası olmayan tamamen rakibi yaralamaya yönelik bu vahşi hareket sadece 3 maç ile cezalandırılmış ceza değil ödül vermişler adeta. Bu ne demek süperstarları sakatlayabilirsiniz cezası sadece 3 maç oluyor. Belki de adamın futbol hayatı bitecekti orada. Maalesef karar vericiler bu saçmalıkları sürdürdükçe bir adım dahi ileriye gidemeyeceğiz.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
August 19, 2024, 02:07:05 PM
Beşiktaş ilk haftadan kat kat iyi bir performans sergiledi. Bu hafta izlediğim en iyi performans onlarınkiydi de aynı zamanda. Immobile - Rafa Silva ikilisini bir Galatasaraylı olarak çok kıskandım.  Grin  Beşiktaş güzel transferler yapmış cidden. Immobile son sezonundaki performansıyla İtalya'da çok eleştirilse de 4 defa Serie A gol kralı olmuş bir oyuncudan bahsediyoruz. Kalitesini şimdiden göstermeye başladı bile. Gol kralı olursa da şaşırmam.
full member
Activity: 154
Merit: 115
August 19, 2024, 12:57:40 PM
Göztepe bildiğimiz Göztepe nereden geldiler bunlar sözde taraftarlar tek bildikleri holiganlık, şiddet.
Ali Koç fenerbahçe taraftarının hakkını aramak için sahada dolaşıyordu öyle gövde gösterisi değildi.
Stada alınmayan taraftarlar için çabalıyordu herif, Fenerbahçe'nin hakkı için ! . Eşeğin teki geliyor arkadan ittiriyor. O eşeğe gelirsek onlarca sabıka kaydı olan bir isim şaşırmadık haliyle.. Smiley
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
August 18, 2024, 05:31:41 PM
Geçen haftaya nazaran bu hafta Beşiktaş gerçekten iyi oynadı ve maçı rahat bir şekilde kazandı. Maçın 23. saniyesinde gol yediler ama çevirmesini bildiler maçı.
Rafa Silva şuan baya iyi oynuyor, beğeniyorum umarım böyle devam eder.
Emirhan'ın pozisyon nasıl ofsayt orayı anlamadım, doğru karar mı yanlış karar mı bilemedim açıkcası yorumum yok.
Kırmızı kart sonuna kadar kırmızı kart, az kalsın adamı sakatlıyordu, böyle bir giriş yok, futbol bu adam gibi oyna geç adamın kariyerini bitirecekti.
Umarım bu hafta Lugano'ya da bu şekilde oynar Beşiktaş.
legendary
August 18, 2024, 04:45:45 PM
Beklendiği gibi yine çok rahat bir galibiyet aldık ve ikinci hafta da liderliği bırakmadık. 2 gol yemek önemli değil, bu takım her maç 4-5 gol atabileceğini gösteriyor. Fırsatları cömertçe harcamasalar çok daha farklı bir skor olabilirdi. Yeni transferlerin hepsi çok iyi, hepsi işliyor, hepsi skora da katkı veriyor. Hakemler rezaletti görkemli galibiyetin yanında konusu pek geçmez ama gerçekten bu ligin bu kadar prestij kaybetmesinin nedenlerinden biri bu kadar kötü hakemler olması. Daha gördüğünü çalamayan, tekrarını izlediğinde anlamayan tipler hakem olmuş maalesef bu durumun acilen değişmesi gerekiyor.

Ndour bi sene oynayıp gidecek Talisca etkisi yaratacak gibi duruyor keşke onu uzun süre burada izleyebilseydik. PSG de haklı böyle bir adamı bırakmak istememeleri normal. Muçi transfer olmayacaksa takıma ciddi katkı verir bakalım onun durumu ne olacak. Immobile ve Rafa ligi sallamaya gelmiş çok rahat çok profesyoneller.
sr. member
August 18, 2024, 09:41:06 AM
Ali Koç'u itip yere düşüren adamın bundan 8 yıl önce Facebook üzerinden yaptığı bir paylaşım ortaya çıkmış.

Adamın paylaşımının kaynağı: https://x.com/UltrasTurkish/status/1824927168759296407

Hoş hareketler izlemedik ne yazık ki ama Türk futbolu yıllardır bu halde. Ali Koç sahadan geçerken hem bu adamın itmesi hem tribünden taraftarların yabancı maddeler fırlatması falan üzücü olaylar. Türk futbolunu bu rezilliklerden kurtaracak bir başkan istiyoruz ama galiba çok şey istiyoruz.  Sad

Dünkü maça gelince Fenerbahçe'nin 2-0 öne geçtikten sonra puan kaybetmesini beklemiyordum. Göztepe'nin tartışmalı bir penaltı pozisyonu da vardı ama maçta verilen açılardan bir halt anlaşılmıyordu.
newbie
Activity: 22
Merit: 2
August 18, 2024, 07:42:43 AM
Hangi hoca gelirse gelsin Fenerbahçede ki şu yan top olayları insanı delirtir. Kaç yıldır topu alıp dikine giden oyuncu yok. Alayı yan top oynuyor.
Bu takıma hangi hoca gelirse gelirsin değişmez.
legendary
Catalog Websites
August 18, 2024, 06:48:43 AM
Anlamadığınız bir nokta var. Bu taraftarlar sahipsiz değil. Adam biletli taraftarları içeri almayanlara destek olarak oraya gitti. Kaç saat yol çekti o kadar insanlar. Yazık günah bir de üstüne saldırdı polisler.
Ali Koç’un tek yaptığı +’ydı sezon başından beri o da beraberliğe mâl oldu.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
August 18, 2024, 04:47:05 AM
Kulüp başkanının bu kadar ortalarda geziyor olması ne kadar yanlışsa suç kaydı olan bir insanın hala sahanın içine kadar gelip holiganizmden öte eylemlerde bulunuyor olması da o kadar saçma.
Herkes biliyor ki taraftar gruplarına yapılan arama ile normal insanlara yapılan arama bir değil. Siz cebinizde bozuk para ya da rujunuzla bile tribüne çıkamıyorken onlar her türlü kesici delici alet ya da yaralamaya sebep olacak şeyler ile sahaya girebiliyorlar. Bir de üstüne daha önceden cezası olan insanlar hala taraftar olarak gelebiliyorken ortam iyice güvensiz hale geliyor.

Ali Koç ucuz bile atlatmış, topluma gram faydası olmayan gözü dönmüş mahlukatların yanına bile yaklaşmamak gerekiyor
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
August 18, 2024, 02:07:04 AM
Ulan yine olan bizim ligdeki 2 puana oldu yok arkadaş ya tövbe bizden adam olmaz ben net şekilde söyleyeyim size ne Fenerbahçe’den ne de Türkiye taraftarından düzgün futbol ve seyirci olmaz bizim ülkemizde futbol fanatizmle holiganizmle devam ediyor Türkiye’ye gelen hocalarda da sorun var deneme tahtası gibi ülkemizdeki takımlar kullanıyorlar yok aga bu sene de şampiyonluk hayal
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
August 17, 2024, 06:40:28 PM
Yine saçma sapan olaylar Ligde.

Ali Koç yine sahaya inmiş, bu adam durmadan neden sahalarda dolaşıyor, bu adamın 90 gün hak mahrumiyeti cezası var, bu adamın stada bile alınmaması gerekiyor.
Ali Koç'u iten gereksiz insanında suç kaydı varmış bu adama yaka kartı vermişler kim vermiş, sorumluları cezalandırılmalı.

Mourinho pili bitmiş oyuncuları neden değiştirmiyor, neyi test etti, gitti 2 puan Fenerbahçenin.

Maximin sarı kartı tartışılıyor ama bana kalırsa sarı doğru.
Göztepenin golünün iptali saçma, ben dışardan geldi diye iptal oldu sandım ama faul vermiş Cheesy
legendary
Catalog Websites
August 17, 2024, 04:38:12 PM
İzmirde kara gece.
Yine yazılacak çok şey var. Bileti olup içeri alınmayan taraftarlar. Taraftara desteğe girem Ali Koç’un itilerek yere düşürülmesi. Hakemin aldığı saçma kararlar ve son olarak ne yaptığını bilmeyen Mourinho.
sr. member
August 13, 2024, 09:34:12 AM
Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın hiçbiri rahat kazanamadı ama günün sonunda 3 puanı aldılar tabi ki. Şu an için gerçekten şampiyonluğun en büyük adayını tahmin etmek zor. Daha ligin çok başındayız. Ligin ilk yarısını iyice izledikten sonra belki şekillenmeler başlar. Bu sene belki de Beşiktaş'ın yılı olur kim bilir. Mourinho eğer Fenerbahçe'yi 10 yıl aradan sonra şampiyon yaparsa onlar için çok özel bir an olur. Galatasaray 1 şampiyonluk daha alırsa 5. yıldızı takacak. Bekleyelim görelim.  Smiley
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
August 13, 2024, 06:18:08 AM
Fenerbahçe de Galatasaray da sezona galibiyetle başladı ama ortaya konan oyun ikisinde de yeterince iyi değildi. Ben en çok Beşiktaş'ın lige nasıl başlayacağını merak ediyorum. Süper Kupa'da inanılmaz bir galibiyet aldılar. Galatasaray gibi bir takıma karşı ağır bir skorla kazanmak kolay iş değil. Bugün Samsunspor deplasmanında da aynı performansı sergilerlerse rahat farka gidebilirler diye düşünüyorum.

Beşiktaş daha bi rahat galibiyet aldı. Ama sezonun başı daha. Beşiktaş yeni kurulmuş bi takım. Takım olmak için baya bi işleri var. Samsunspor maçındaki galibiyetleri hoştu. Maçı ilk yarıda bitirdiler. Ama savunmadaki zafiyetlerini de gördük.

Mourinho beni şaşırtmadı. 1-0 kazandılar. Fenerbahçeliler maç izlerken baya bi sıkılcaklar bu sezon. Beşiktaş, Galatasaray maçlarını izleyebilirler. Cheesy

Galatasaray ilk haftada iyi futbol oynamadı. Ama Torreira, Sanchez ve Icardi takımı taşıdı. Bu futbolcular kadronun iskeletini oluşturuyor. Yeni transferler onlara uyum sağladığında eskisi gibi olacağız. Fenerbahçe, Beşiktaş böyle bir şansa sahip diiil. Bana kalırsa bu bizim en büyük avantajımız olacak.
legendary
August 12, 2024, 09:06:26 AM
Yorumlara bak sanki diğer takımlar rakiplerini kendi evlerinde eze eze yenmiş de deplasmanda patates tarlasında 5 dakikada fişi çeken Beşiktaş'ın oyununa kötü deniyor. Grin Hani izlemesek diyeceğiz Samsun süper oynadı adamların yaptığı bir şey yok topu verdik kendi kendilerine debelendiler CLEAN SHEET biten bir maç daha oldu. Çok rahat alınan bir 3 puanla lige başladık.
Şimdi de Cher Ndour geliyormuş orta saha için iyi bir takviye olacak. Montero'nun sözleşmesi feshedilmiş. Ondan önce gitmesi gerekenler vardı ama Montero da asla beklenen patlamayı yapamadı ortalama bir oyuncu oldu. Güzel katkıları için teşekkürler Beşiktaş'ın daha iyi oyunculara ihtiyacı var.
hero member
Activity: 966
Merit: 764
August 12, 2024, 01:11:52 AM
Beşiktaş bu akşam şanslı olduğu için 3 puan aldı bence, Samsunspor oynayan taraftı ama şanssız taraftıda aynı zamanda.
İlk golde kaleci mal gibi baktı, bacağını az bi şey oynatsa topa müdahale edebilirdi ama adam kitlendi.
Samsunsporlu oyunculardan bitiriş vuruşları gelmedi gelmiş olsaydı bu maçı kazanma ihtimalleri çok yüksekti.
Bu senenin süpriz takımlarından birisi olabilir Samsunspor.

Aynen öyle. Bugün Beşiktaş iyi oynamadı ama şanslı günündeydi. Samsunspor inanılmaz fazla fırsat yakaladı, direkten dönen topları da vardı. Ofsayttan iptal edilen golde ayak bir adım geride olsa Samsunspor ilk golü de bulabilirmiş. Beşiktaş Süper Kupa maçından çok uzak bir görüntü verdi. Fakat Rafa Silva'nın golü ve özellikle Semih'in asisti harikaydı.  Smiley  Üç büyüklerin üçü de tam olarak etkileyici performanslar gösteremese de hepsi galibiyetle lige başladı. Şu an için kim şampiyon olur tahmininde bulunmak çok zor. Bu sene de ben yakın bir şampiyonluk savaşı olacağını düşünüyorum.

Süper kupa maçında oynadığı futbolla beğeni toplayan Beşiktaş bu maçta beklentileri karşılayamadı ama bence önemli olan ligin ilk haftalarını kayıpsız geçmek. 3 büyükler de iyi futbol oynamadan 3 puanı almayı bildi. Eleştirilecek çok şey var ama teknik direktörlere verilen kadrolar malumunuz. Takımlar transfer yaptı ama eksikler hala var ve ilk maçlarda ortaya çıktı.

Samsunspor pozisyonları çok basit harcıyor. Pozisyon bulmada sıkıntıları yok ama son pas ya da şut bir türlü gelmiyor. İyi bir takım görüntüsü verdiler ama bu şekilde pozisyonları harcamamaları lazım. Beşiktaş gibi bir takıma karşı bu kadar pozisyona giriyorsanız 1 tane atmalısınız yoksa Silva gibi futbolcular kaleciyi yerinden oynatmadan gol atar.
Pages:
Jump to: