6 koca senede sıfır başarı bir yönetim ve hala bu takımın başında.
Bu konuda en iyi tepkiyi Galatasaray veriyor sonra Beşiktaş, eğer bu maçta Galatasaray yenilmiş olsaydı Okan Hocanın bileti kesilmişti.
Adam gibi transfer gelmedi Osimhen'den sonra diye Cenk Ergün'ü yolladık, başarısız her kişi bu takımdan gider. Her takımında böyle olmasını beklerim şahsen.
İki şampiyonluk yaşatan Okan Buruk'a istifa sesleri yükseldi Galatasaray taraftarlarından. Fenerbahçe taraftarları Ali Koç'a beste yapıyor hala. Baya karışık bi ilişki var aralarında. Bana kalırsa hoş bi ilişki. Galatasaray taraftarları da hoşlanıyor bu ilişkiden. Gitme sana muhtacım şarkısı söyledi maçta Ali Koç için Galatasaray taraftarları. Her Galatasaray taraftarı ister Ali Koç'u. Ama Fenerbahçeli taraftarların sessizliği aşırı ilginç bişi bana göre.
Bana kalırsa çok önemli bişiyi bi kez daha gördük bu derbide. Bi teknik direktörün oyuna katkısı sınırlıdır. Bana göre %5'i geçmez. Oynayan sahadaki futbolculardır. İyi teknik direktör bi yere kadar. Ama iyi futbolcu her yerde sizi sırtlar. Fenerbahçe Mourinho'yu getirdi. Ama iyi futbolcular getiremedi. Bana göre yanlış bi strateji. Ali Koç Mourinho'ya vereceği parayı transfere verseydi. Galatasaray'ın karşısında daha bi iyi Fenerbahçe olurdu.