Pages:
Author

Topic: 2021-2022 Türkiye Süper Ligi Ana Konu - page 10. (Read 29885 times)

legendary
Activity: 1470
Merit: 1359
October 07, 2024, 06:18:47 AM
Galatasaray 3 puan aldı, ama sıkıntılı bir skor ile aldı. 1-0 veya 1 farklı skorlar her zaman sıkıntılıdır, bunu da maçın sonlarına doğru daha iyi anlıyoruz.
Gabriel Sara çok iyi valla, .ok iyi oyun zekası var, çok iyi toplar veriyor, kafaya atıyor topları yani 20 Milyon Euro'yu bence hak ediyor sonuna kadar.
Yunus bu senin parlayan oyuncusu, nasıl geçen sezonlar Barış ve Kerem patlamıştı, bu senede Yunus patladı ve gelirse şampiyonluk onun etkisiyle gelecek.

Beşiktaş uzatmalarda yediği golle berabere kaldı, Beşiktaş dediğime gelecek ve sezona odaklanacak bakın görürsünüz, eğer tek tarafa odaklanmazsa bu kadro kaldırmaz bu maç ritmini.
Gaziantep bence iyi oynadı ve net 2 pozisyonu değerlendiremedi.
Zaten dün teknik direktör de öyle dedi milli ara bize iyi gelecek 3 günde 1 maç oynuyoruz dedi rotasyon da iyi olmayınca Beşiktaş çok zorlanıyor çünkü adamın elindeki seçenekler kısıtlı bu seçeneklerle şapkadan tavşan çıkarmaya çalışıyor çıkarıyor da bence devre arasında bir kaç rotasyon oyuncusu almalı bence Beşiktaş o zamana kadar kafa kafaya girerse şampiyonluk gelebilir

Beşiktaş’ın kadrosu dar ama elinde Semih varken sola Zaynutdinov’u almazsın hatta daha önceki değişiklik için söyleyeyim oyuna Mustafa Hekimoğlu’ndan önce girmesi gereken yine Semih olmalıydı. Eğer yedekte bir oyuncu varsa oyuna girmesi için bir problemi yoktur diye düşünüyorum. Salih’in de oyuna girmemesini anlayamadım. Maç 1-0 gidiyor ve maçı tek pasla çözebilecek bir adamın varken oyuna alınmıyor.

Karşısında üst seviye bir takım varmış gibi maçın sonlarında tamamen savunma yaparak Beşiktaş bir yere varamaz. Teknik direktör çok fazla eleştirilmeye başlandı. Mesela Ajax maçında çıktığı ilk 11’le de eleştirilmişti.

Galatasaray ise kendi evinde zorlandı. 1-0’lık skor her zaman tehlikelidir ve uzatmada da gol yiyordu. Yine de 3 puan alındığında bunlar unutuluyor önemli olan galip gelmek.

Katılıyorum bende dediklerinize, Hoca da da sıkıntı var bence, çıkarttığı ilk 11'ler ve oyuncu değişikliklerinde hata yapmaya başladı.
Semih yerine Mustafa'yı seçersen sonra Semih'i milli takıma almadıklarında da kimse milli takımın teknik direktörüne laf yapamaz.
Onana da neden ısrarcı, adam pimi çekik bomba gibi geziyor sahada, Onana'nın yerine en azından alt yapından bir oyuncuya şans ver belki takıma iyi bir oyuncu kazandıracaksın.
Salih kötü mü, açıkçası bilmiyorum bu adam niye oynamıyor, hani yedeklerden girebilir en kötü.

Galatasaray'da galibiyet gelince skor unutuluyor ama puan kaybında da ortalık yıkılıyor. Takımda gereksiz bir rahatlık var gibime geliyor.
sr. member
Activity: 1050
Merit: 318
October 07, 2024, 02:04:38 AM
Galatasaray 3 puan aldı, ama sıkıntılı bir skor ile aldı. 1-0 veya 1 farklı skorlar her zaman sıkıntılıdır, bunu da maçın sonlarına doğru daha iyi anlıyoruz.
Gabriel Sara çok iyi valla, .ok iyi oyun zekası var, çok iyi toplar veriyor, kafaya atıyor topları yani 20 Milyon Euro'yu bence hak ediyor sonuna kadar.
Yunus bu senin parlayan oyuncusu, nasıl geçen sezonlar Barış ve Kerem patlamıştı, bu senede Yunus patladı ve gelirse şampiyonluk onun etkisiyle gelecek.

Beşiktaş uzatmalarda yediği golle berabere kaldı, Beşiktaş dediğime gelecek ve sezona odaklanacak bakın görürsünüz, eğer tek tarafa odaklanmazsa bu kadro kaldırmaz bu maç ritmini.

Beşiktaş özelinde sezon başı kupa maçındaki 5-0 lık GS maçı onlar için biraz yanıltıcı oldu, rafa silva immobile ekseninde bir takımın işin içine artı x faktörler sokmadan dar bir rotasyonla sezonu götürmesi zor görünüyor. Galatasaray ise bu x faktör konusunda belki de ligin uzun süredir en iyisi, gidenin yerine mutlaka birini monte edebiliyorlar. Sadece son birkaç maçtır hem hoca hem de oyuncular bazında maçı erken bitirdik kafasına girdikleri için berabere kaldılar yoksa ne Kasımpaşa ne de Riga maçı berabere biterdi.
hero member
Activity: 966
Merit: 764
October 07, 2024, 01:05:04 AM

Zaten dün teknik direktör de öyle dedi milli ara bize iyi gelecek 3 günde 1 maç oynuyoruz dedi rotasyon da iyi olmayınca Beşiktaş çok zorlanıyor çünkü adamın elindeki seçenekler kısıtlı bu seçeneklerle şapkadan tavşan çıkarmaya çalışıyor çıkarıyor da bence devre arasında bir kaç rotasyon oyuncusu almalı bence Beşiktaş o zamana kadar kafa kafaya girerse şampiyonluk gelebilir

Beşiktaş’ın kadrosu dar ama elinde Semih varken sola Zaynutdinov’u almazsın hatta daha önceki değişiklik için söyleyeyim oyuna Mustafa Hekimoğlu’ndan önce girmesi gereken yine Semih olmalıydı. Eğer yedekte bir oyuncu varsa oyuna girmesi için bir problemi yoktur diye düşünüyorum. Salih’in de oyuna girmemesini anlayamadım. Maç 1-0 gidiyor ve maçı tek pasla çözebilecek bir adamın varken oyuna alınmıyor.

Karşısında üst seviye bir takım varmış gibi maçın sonlarında tamamen savunma yaparak Beşiktaş bir yere varamaz. Teknik direktör çok fazla eleştirilmeye başlandı. Mesela Ajax maçında çıktığı ilk 11’le de eleştirilmişti.

Galatasaray ise kendi evinde zorlandı. 1-0’lık skor her zaman tehlikelidir ve uzatmada da gol yiyordu. Yine de 3 puan alındığında bunlar unutuluyor önemli olan galip gelmek.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
October 07, 2024, 12:34:05 AM

legendary
October 06, 2024, 06:05:57 PM

hero member
Activity: 868
Merit: 698
Enjoy 500% bonus + 70 FS
October 06, 2024, 05:41:00 PM
Bugün Galatasaray Yunus Akgün'ün attığı tek golle galibiyete kavuştu son haftalarda alınan beraberliklerden sonra moral oldu. Okan Buruk defans hattına biraz daha odaklanmıştı maçta. İcardi'nin kondusyonu, Barış Alper Yılmaz'ın yorgunluğuna rağmen oyuncuları ısrarla oynatmasını anlayamadım. Barış Alper Yılmaz dinlendirebilirdi. İcardi yerine de Batshuayi'yi tercih etmeliydi.
Eleştirilere katılıyorum. Batshuayi ve Icardi değişikliği olurdu. Batshuayi iyi bir oyuncu ama yedek kalmak onun kaderinde var sanırım. Yunus gol atarak moral buldu. Zor bir süreçten geçiyorlar ama Beşiktaş’a daha çok üzüldüm. Beşiktaş son dakikalarda gol yiyince liderlik hayal oldu.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
October 06, 2024, 03:39:57 PM
Bugün Galatasaray Yunus Akgün'ün attığı tek golle galibiyete kavuştu son haftalarda alınan beraberliklerden sonra moral oldu. Okan Buruk defans hattına biraz daha odaklanmıştı maçta. İcardi'nin kondusyonu, Barış Alper Yılmaz'ın yorgunluğuna rağmen oyuncuları ısrarla oynatmasını anlayamadım. Barış Alper Yılmaz dinlendirebilirdi. İcardi yerine de Batshuayi'yi tercih etmeliydi.
sr. member
Activity: 770
Merit: 442
October 06, 2024, 12:07:33 PM
Osimhen'in sakatlığı gerçekten birkaç hafta olarak görünüyor. Kasım başlarında döneceği tahmin ediliyor. Bu Galatasaray taraftarları için üzüntü verici bir haber tabi. Fakat öte yandan aslında hücum yönünden pek de sıkıntı yaşamıyorlar. Rahatlıkla bir maçta birkaç gol çıkarabiliyorlar. Sıkıntı şu ki savunmada zayıflıklar daha da arttı. Üst üste verilen büyük avantajlar ve puan kayıpları tepkiye neden oldu haliyle.

Bugün evlerinde Alanyaspor'u ağırlıyorlar. Sizce bu maçta da puan kaybı gelir mi?  Huh  Bana göre artık buna bir son verecekler ama istikrarlı bir şekilde devam ederler mi şu an kestirmek zor.
Devre arasına 1-0 galip girdi hem Galatasaray hem de Beşiktaş. Maçın ikinci yarısında ne olur bilmiyorum ama Samsunspor’un da Anadolu takımlarından üçüncülüğe yerleştiğini ve başarılı olduğunu da eklemek gerekiyor. Fenerbahçe maç eksiğiyle devam ediyor aynı şekilde Beşiktaş şimdi oynadığı maça rağmen 1 maç eksiği var. Eksik maçını kazanırsa liderliğe bile oturabilir bugün maçı kazandığı taktirde. Galatasaray bugün de öne geçtikten sonra puan kaybı yaşarsa Okan Buruk zor bir pozisyonda kalır.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
October 06, 2024, 08:02:00 AM
Osimhen'in sakatlığı gerçekten birkaç hafta olarak görünüyor. Kasım başlarında döneceği tahmin ediliyor. Bu Galatasaray taraftarları için üzüntü verici bir haber tabi. Fakat öte yandan aslında hücum yönünden pek de sıkıntı yaşamıyorlar. Rahatlıkla bir maçta birkaç gol çıkarabiliyorlar. Sıkıntı şu ki savunmada zayıflıklar daha da arttı. Üst üste verilen büyük avantajlar ve puan kayıpları tepkiye neden oldu haliyle.

Bugün evlerinde Alanyaspor'u ağırlıyorlar. Sizce bu maçta da puan kaybı gelir mi?  Huh  Bana göre artık buna bir son verecekler ama istikrarlı bir şekilde devam ederler mi şu an kestirmek zor.
legendary
October 05, 2024, 06:45:08 PM
Bugün oynanan maçlardan sadece tek galibiyet çıktı.

Göztepe, Sivasspor'u 3-2 yendi. 2-0'dan 2-2 yaptı Sivasspor ama son dakikada yedikleri golden dolayı 1 puanı da kaybettiler.

Hatayspor - Trabzonspor maçının skoru beni şaşırttı açıkcası, ben Trabzonspor'un rahat yeneceğini düşünüyordum ama öyle olmadı, Hatay maçta öne geçen taraf oldu ama skoru koruyamadı.
Trabzonspor için kaybedilmiş 2 puan çok önemli olacak ilerleyen dönemlerde.

Başakşehir - Kayserispor ve Kasımpaşa - Bodrum FK bu maçlarda berabere bitti.
Bodrum ikinci yarıyı 10 kişi oynadı, onlar için önemli 1 puan oldu bu.
legendary
Activity: 1946
Merit: 1762
October 05, 2024, 02:03:47 PM
Kusura bakmayın ama aşırı eleştiriler sizce doğru eleştiriler değil mi?
Birincisi Kasımpaşa maçı 3-0'dan gitti 3-3 maçı verdi.
İkincisi dün olanlar 2-0'dan gitti adını sanını kimsenin bilmediği, sadece Icardinin maaşının değeri kadar olan takıma 2-2 maç verdi. Adamların en büyük başarısı dün kazandıkları 1 puan.
Eleştireceksin eğer eleştirmezsen, bunlara canım cicim dersen bu takım böyle gider.

Şu Kerem Demirbay'da ne buluyor bu adam anlamış değilim, oynayamıyor adam hala şans veriyor. Oyuncu değişikliklerinde çok geç kalıyor, hiç bir zaman zamanında oyuncu değişikliği yapmıyor.

Taraftarların Galatasaray'ın aldığı sonuçlardan şikayetçi olması normal bence de. Çünkü bu sonuçların alınma şekilleri ve özellikle son oynadıkları rakibin kalitesizliğini de dikkate alınca taraftarlar haklı olarak neler olduğunu merak ediyordur. Ben de bir Fenerbahçe taraftarı olarak iki maçın skoruna da çok şaşırdım. Biz de mükemmel bir durumda değiliz ama takımım bu şekilde 3-0'dan 2-0'dan puan kaybetse benim de çok moralim bozulurdu. Sad
legendary
October 04, 2024, 06:13:47 PM
Okan Buruk için istifa çağrısında bulunmak akıl karı değil. Adam senin takımını o kadar şampiyon yapmış yani bu şekilde bir davranışı hak etmiyor. Kaldı ki zaten şu an da Galatasaray kötü gitmiyor. Ligde en iyi başlangıcı yapan takım şu an onlar. Okan Buruk'un düzeltmesi gereken tek eksiği var o da oyuncu değişikliği ve ilk 11 tercihi konularında bazen saçmalayabiliyor.

Kasımpaşa maçındaki puan kaybının ana sebebi yanlış oyuncu değişiklikleri yapmasıydı. Buna defanstaki açıkları da eklemeden olmaz. Sanchez'i oyuna alması lazımdı.

Okan Buruk'a karşı aşırı eleştiriler var. İki sezon şampiyon yaptı bizi. En iyi sezon başlangıçlarımızdan birini yaptık. Ama tepki göstermeyi tercih eden taraftarlarımız var hala. Hoş tabiki tepki göstermek herkesin hakkı. Ama Kerem Aktürkoğlu'na yapılanlar. Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'daki başarısı. Taraftarlarımız bi tık düşünceli olmadı bu şekilde olaylarda. Bi de Okan Buruk'u aşan bişiler var. Erden Timur'un istifası. Cenk Ergün'ün istifası. Transferlerdeki plansızlıklar. Her şey üst üste geldi. Yönetimsel sorunlar taktiksel sorunlardan daha büyük Galatasaray'da. Okan Buruk birinci suçlu değil bana göre de.

Kusura bakmayın ama aşırı eleştiriler sizce doğru eleştiriler değil mi?
Birincisi Kasımpaşa maçı 3-0'dan gitti 3-3 maçı verdi.
İkincisi dün olanlar 2-0'dan gitti adını sanını kimsenin bilmediği, sadece Icardinin maaşının değeri kadar olan takıma 2-2 maç verdi. Adamların en büyük başarısı dün kazandıkları 1 puan.
Eleştireceksin eğer eleştirmezsen, bunlara canım cicim dersen bu takım böyle gider.

Şu Kerem Demirbay'da ne buluyor bu adam anlamış değilim, oynayamıyor adam hala şans veriyor. Oyuncu değişikliklerinde çok geç kalıyor, hiç bir zaman zamanında oyuncu değişikliği yapmıyor.
legendary
October 04, 2024, 04:58:58 PM
Galatasaray taraftarlarından her zaman bu tarz tepkiler görülüyordu. Üst üste kötü sonuçlar gelince yönetimi ve teknik direktörü istifa çağrısını sıkça yapıyorlardı. Doğru ya da yanlış ama bu bilincin var olması güzel bir şey. Fenerbahçe'de durum pek böyle değil. Ali Koç yönetiminin şu ana kadar tek başarısı 1 tane Türkiye Kupası olmasına rağmen kalmasını isteyenlerin sayısı oldukça fazla. Ayrıca 3-1 yenildiğimiz Galatasaray derbisi sonrası taraftarların söylediği şarkı da bunu destekliyordu.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
October 01, 2024, 09:06:08 AM
Okan Buruk için istifa çağrısında bulunmak akıl karı değil. Adam senin takımını o kadar şampiyon yapmış yani bu şekilde bir davranışı hak etmiyor. Kaldı ki zaten şu an da Galatasaray kötü gitmiyor. Ligde en iyi başlangıcı yapan takım şu an onlar. Okan Buruk'un düzeltmesi gereken tek eksiği var o da oyuncu değişikliği ve ilk 11 tercihi konularında bazen saçmalayabiliyor.

Kasımpaşa maçındaki puan kaybının ana sebebi yanlış oyuncu değişiklikleri yapmasıydı. Buna defanstaki açıkları da eklemeden olmaz. Sanchez'i oyuna alması lazımdı.

Okan Buruk'a karşı aşırı eleştiriler var. İki sezon şampiyon yaptı bizi. En iyi sezon başlangıçlarımızdan birini yaptık. Ama tepki göstermeyi tercih eden taraftarlarımız var hala. Hoş tabiki tepki göstermek herkesin hakkı. Ama Kerem Aktürkoğlu'na yapılanlar. Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'daki başarısı. Taraftarlarımız bi tık düşünceli olmadı bu şekilde olaylarda. Bi de Okan Buruk'u aşan bişiler var. Erden Timur'un istifası. Cenk Ergün'ün istifası. Transferlerdeki plansızlıklar. Her şey üst üste geldi. Yönetimsel sorunlar taktiksel sorunlardan daha büyük Galatasaray'da. Okan Buruk birinci suçlu değil bana göre de.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
October 01, 2024, 06:48:55 AM
Evet Anadolu takımları ile ligin büyük takımları arasında hala ciddi bir fark var. Yetenekli oyuncu kıtlığı yaşadıkları için bir noktaya kadar direnebiliyorlar. Dünkü Kayserispor v Beşiktaş maçı bunu net bir şekilde gözler önüne serdi.  Smiley  Beşiktaş'ın hala eksik maçı var eğer onu da kazanırsa Galatasaray ile aynı puanda oluyor. Ay sonlarında da Galatasaray v Beşiktaş derbisi var. 5-0'ın rövanşı mı alınır ne olur bakacağız artık.

Fenerbahçe'nin performansında henüz bir artış göremedim ben de. Hafta içinde Avrupa Ligi'nde Twente maçı var bakalım.

Galatasaray ise hücum yönü en kuvvetli takım ama savunmada sıkıntılar sürüyor.  Sad  Ayrıca Okan Buruk hala yanlış tercihler yapabiliyor onun üzerinde de çalışsa iyi olur.
hero member
Activity: 966
Merit: 764
October 01, 2024, 01:26:22 AM
Özeti izleme fırsatım oldu da Beşiktaş gerçekten çok iyi bir oyun ortaya koymuş. Ajax maçında aldıkları 4-0 yenilginin ardından nasıl bir performans gösterecekleri merak konusuydu. Üstesinden iyi gelmişler gibi gözüküyor. 3-0 gibi net bir skorla kazandılar. Maç geç açılmış ama sonrası kolay gelmiş. Immobile gollerine devam ediyor. 6 gol ile gol krallığında ilk sıraya yükselmiş.

Beşiktaş ve Galatasaray şu an Fenerbahçe'den genel olarak daha iyi duruyorlar. Umarım biz de oyunumuzu geliştirebiliriz.

Valla ilk yarıyı izledim hocam berbat bir maçtı, ikinci yarı düzeldi maç.
Bu Kayserispor lig düşer adamlar pas atamıyorlar, pozisyona giriyorlar ama topa zarar gelecek diye sert vuramıyorlar. Burak Yılmaz'da istifa etti bu maçtan sonra.
Beşiktaş 2.yarı açıldı (ama yine çok iyi oynamadılar) ve 3-0 kazandı, be rahat kazanacaklarını bekliyordum ama hani olurda belki takılabilirler diye de düşünmüyor değildim. Beşiktaş için iyi bir galibiyet oldu bu.

Anadolu takımları geçen seneye göre daha iyiler ama hala büyük takımlarla aralarında çok fark var. Beşiktaş bence dün iyi oynamadı ama buna rağmen sahadan galip ayrılmamasına sebep olacak bir rakip yoktu. Büyük takımlarımız lig maçlarında hiç zorlanmıyorlar. Çok nadir denk geliyor Fenerbahçe ve Galatasaray’ın puan kaybettiği gibi maçlar.

Avrupa maçlarında takımlarımızın beklenmedik mağlubiyetler almasının sebebi de hazır olmamaları. Beklenmedik diyoruz ama kendi liginde zorlanmadan galibiyet alan takımlarımızın karşısına biraz iyi bir rakip çıktığında yenilmemiz de beklenebilir bir durum.
legendary
October 01, 2024, 01:12:21 AM
Özeti izleme fırsatım oldu da Beşiktaş gerçekten çok iyi bir oyun ortaya koymuş. Ajax maçında aldıkları 4-0 yenilginin ardından nasıl bir performans gösterecekleri merak konusuydu. Üstesinden iyi gelmişler gibi gözüküyor. 3-0 gibi net bir skorla kazandılar. Maç geç açılmış ama sonrası kolay gelmiş. Immobile gollerine devam ediyor. 6 gol ile gol krallığında ilk sıraya yükselmiş.

Beşiktaş ve Galatasaray şu an Fenerbahçe'den genel olarak daha iyi duruyorlar. Umarım biz de oyunumuzu geliştirebiliriz.

Valla ilk yarıyı izledim hocam berbat bir maçtı, ikinci yarı düzeldi maç.
Bu Kayserispor lig düşer adamlar pas atamıyorlar, pozisyona giriyorlar ama topa zarar gelecek diye sert vuramıyorlar. Burak Yılmaz'da istifa etti bu maçtan sonra.
Beşiktaş 2.yarı açıldı (ama yine çok iyi oynamadılar) ve 3-0 kazandı, be rahat kazanacaklarını bekliyordum ama hani olurda belki takılabilirler diye de düşünmüyor değildim. Beşiktaş için iyi bir galibiyet oldu bu.
legendary
September 30, 2024, 04:26:20 PM

hero member
Activity: 1442
Merit: 256
DGbet.fun - Crypto Sportsbook
September 30, 2024, 08:23:36 AM
Fenerbahçe için çok önemli bir 3 puan kazandı. Antalyaspor karşısında alınan bu galibiyet Galatasaray ile puan farkını 3'e düşürdü.
Salak saçma hakem kararları vardı yine, ofsayt adam gibi incelenmeliydi, belki ofsayt değildi veya olabilirdi.
Szymanski çok kötü, boş kaleye atamadı bu akşam, genel olarakta kötü bence, Serdar Ali Çelikler bu adam için ne dediyse hepsi doğru.

Ülkenin acilen yabancı hakemlere geçmesi gerekiyor.

Trabzonspor ilk galibiyetini Konyaspor karşısında aldı.

Eyüpspor, Gaziantep FK karşısında 3-2 kazandı.

Yarın Beşiktaş, Kayserispor ile oynayacak, normal şartlarda çok rahat bir galibiyet almasını beklerdim ama artık soru işaretleri olmaya başladı Beşiktaşta benim için.
Beşiktaş, yine Kayseri karşısında rahat kazanacak hocam çünkü teknik direktör Van Bronckhorst ( bu isimler de hep karışık yazmakta zorlanıyoruz ) Avrupa liginde macera arayan bir kadroyla çıkmıştı. Dinlenen oyunculara sahipler ve 3 puanı rahat alırlar bence. Galatasaray bu hafta büyük eleştirilebilir. 3-0’luk skoru görünce 6-0 bekleyen bizler 3-3’e hazır değildik. Büyük şok oldu.

Rahat kazanması mümkün değil Dostum. Puan kaybı bekliyorum.
Beşiktaş oyun olarak şuan düşüşte.
legendary
September 30, 2024, 08:21:33 AM
@Hvdv Geçen hafta Beşiktaş, Eyüpspor karşısında zor kazanmıştı, son dakika gelen penaltı ile 3 puan alabildiler.
Bu Beşiktaş teknik direktörü, Ajax karşısında denenmemesi gereken bir ilk 11 denedi ve cezasını kestiler.
Beşiktaş iyi oynuyor oynamasına ama bazı oyuncular cidden bomba niteliğinde, bende rahat kazanacağını düşünüyorum ama hiç belli olmaz demekte istiyorum.

Galatasaray için daha fazla yoruma gerek yok bence, mallıklarına verdiler maçı.
Pages:
Jump to: