Gabriel Sara çok iyi valla, .ok iyi oyun zekası var, çok iyi toplar veriyor, kafaya atıyor topları yani 20 Milyon Euro'yu bence hak ediyor sonuna kadar.
Yunus bu senin parlayan oyuncusu, nasıl geçen sezonlar Barış ve Kerem patlamıştı, bu senede Yunus patladı ve gelirse şampiyonluk onun etkisiyle gelecek.
Beşiktaş uzatmalarda yediği golle berabere kaldı, Beşiktaş dediğime gelecek ve sezona odaklanacak bakın görürsünüz, eğer tek tarafa odaklanmazsa bu kadro kaldırmaz bu maç ritmini.
Gaziantep bence iyi oynadı ve net 2 pozisyonu değerlendiremedi.
Beşiktaş’ın kadrosu dar ama elinde Semih varken sola Zaynutdinov’u almazsın hatta daha önceki değişiklik için söyleyeyim oyuna Mustafa Hekimoğlu’ndan önce girmesi gereken yine Semih olmalıydı. Eğer yedekte bir oyuncu varsa oyuna girmesi için bir problemi yoktur diye düşünüyorum. Salih’in de oyuna girmemesini anlayamadım. Maç 1-0 gidiyor ve maçı tek pasla çözebilecek bir adamın varken oyuna alınmıyor.
Karşısında üst seviye bir takım varmış gibi maçın sonlarında tamamen savunma yaparak Beşiktaş bir yere varamaz. Teknik direktör çok fazla eleştirilmeye başlandı. Mesela Ajax maçında çıktığı ilk 11’le de eleştirilmişti.
Galatasaray ise kendi evinde zorlandı. 1-0’lık skor her zaman tehlikelidir ve uzatmada da gol yiyordu. Yine de 3 puan alındığında bunlar unutuluyor önemli olan galip gelmek.
Katılıyorum bende dediklerinize, Hoca da da sıkıntı var bence, çıkarttığı ilk 11'ler ve oyuncu değişikliklerinde hata yapmaya başladı.
Semih yerine Mustafa'yı seçersen sonra Semih'i milli takıma almadıklarında da kimse milli takımın teknik direktörüne laf yapamaz.
Onana da neden ısrarcı, adam pimi çekik bomba gibi geziyor sahada, Onana'nın yerine en azından alt yapından bir oyuncuya şans ver belki takıma iyi bir oyuncu kazandıracaksın.
Salih kötü mü, açıkçası bilmiyorum bu adam niye oynamıyor, hani yedeklerden girebilir en kötü.
Galatasaray'da galibiyet gelince skor unutuluyor ama puan kaybında da ortalık yıkılıyor. Takımda gereksiz bir rahatlık var gibime geliyor.