Pages:
Author

Topic: 250 bin lira ile yatırım yapmayı planlıyorum. (Read 10749 times)

full member
Activity: 378
Merit: 114
@khaynustroya

bugün bu konuyu keşfedip başından sonuna kadar okudum. Bundan sonra pireleri görmezden geleceğim yazmışsınız ama 3 haftadır gelişmeleri aktarmamışsınız.

Tabi bu konudaki kararınıza saygı duymakla beraber burada birçok kişiye ilham kaynağı olduğunuzu da tespit ettim, bende şahsen bunlardan biri oluverdim.

Stratejiyi beğendim, çok risk almasını sevmeyen biri olarak bile ...

Ben sizlerden daha acemiyim altcoin borsasında ... daha bir ay önce Dubai ve Ark Coinleri en yüksek seviyeden aldım ve hala sürünüyorum Cheesy

Bende Almanya'da 20 küsür sene yaşadım. Almanyalı bir hemşehriniz olarak gelişmeleri tekrar aktarmaya başlamanızı rica ediyorum

Kolay gelsin.
member
Activity: 87
Merit: 10
Bitcoin benim görüşüm kısa vadede veya uzun vadede üzmeyecektir. (buy bitcon)
full member
Activity: 405
Merit: 104
Tamamını tek seferde sokmaya gerek var mı?  İhtiyaç oldukça azar azar sokulur.

Hatta bir arkadaş yazmıştı. İsviçre ye gidip UBS banka hesabı açıp, parayı oraya yatiriyorsun. Dolar ya da euro kredi kartı çıkartıp burada harcıyorsun.
member
Activity: 130
Kesinlikle cok ilginc ve takibe deger bir baslik olmus. Bol kazanclar diyelim Smiley

Bu arada @AlyattesLydia'nin sordugu soru benim de aklima taklidi. Parayi Tr'ye getirip cekme isi nasil olacak, meraktayim  Huh

sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
...
2 ay gibi bir sürede mevcut BTC miktarını x2,5 yapıyor ama buna rağmen ilginç tavsiyeleri burada okuyabiliyoruz.
....

x2.5 bu piyasada neredeyse hiç bir şeydir. x10 da yapabilirsiniz  ama kazandığınızdan daha hızlı kaybedebilirsiniz. Önemli olan onu koruyabilmektir. 250k kimse için az bir mebla değil, arkadaş zarara girse şahsen üzülürüm. Tavsiyemiz de ana parayı koruması yönündedir. Onun dışında kazancı  kendine, zararı ise yine kendinedir.
Saygılar..
newbie
Activity: 9
Merit: 0
Zevkle ve merakla takip ettiğim bir başlık bu, umarım kazancın katlanarak devam eder hocam.

Benim anlamakta zorlandığım, forumda ki arkadaşlar herhalde sadece konu başlığını okuyup süreç hakkında fikir sahibi olmadan yorumlar yaparak nasıl bir yardımda bulunuyorlar?
2 ay gibi bir sürede mevcut BTC miktarını x2,5 yapıyor ama buna rağmen ilginç tavsiyeleri burada okuyabiliyoruz.

Son gelişmeleri ve yatırım sonuçlarınızı merakla bekliyoruz Hocam. Tüm foruma bol kazançlar diliyorum.
full member
Activity: 406
Merit: 101
250.000 TL yatırım için çok güzel bir meblağ. Fakat altcoin için yatırım düşünüyorsanız gibi çok riskli bir iş olur derim. Yinede sizin inisiyatifinize kalmış.
Birçok arkadaşın da dediği gibi direkt Bitcoin yatırımı yaparsanız uzun vadede paranızı fazla fazla değerlendirebilirsiniz diye düşünüyorum.
Ayrıca 250.000 TL gibi bir paraya çok sağlam rig sistemde kurulabilinir. Bunuda göz ardı etmeyin bence.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Parayı banka tarafına tekrar nasıl çekeceksiniz. Bu kısmı gerçekten çok merak ediyorum. Yurt dışından Türkiye'ye getirmek gibi yöntemleri araştırdınız mı? İyi kazançlar.
newbie
Activity: 4
Hocam bir çırpıda okudum hepsini, büyük keyif aldım, roman okur gibi  Grin

Benim gibi çömezler için çok aydınlatıcı olmuş. Ama yine de bir çok kavram ve anlatım bizim için gizemli kalıyor, onları da öğrenmek bize düşer. Peki siz kaynak olarak nerelerden besleniyorsunuz? Teknik bilgileri, dedikoduları, haberleri nereden takip ediyorsunuz? Buna ilişkin bir liste yaparsanız biz de faydalanırız dua ederiz  Smiley

Bir de benim daha şahsi bir sorum var. Ben açıkcası altcoinleri elimden geldiğince takip edip yatırım yapmadan tahminler yapıyorum, böyle böyle kendimi deniyorum. BTC aldığımda da bir kısmını oraya kanalize etmek istiyorum. Sizin başarınız içimdeki tüm şüpheleri götürdü diyebilirim. Hatta ben de sizden ilham alarak "Çömezin 3000 TL yatırımı" diye başlık açıp hatalarımı paylaşabilirim  Grin Soruma gelecek olursak: Türkiye üzerinden yurtdışı borsalarda altcoin oynamak çok mu zor? Mesela sürekli borsalar arası değişim yapacağım için bir bedel ödeyeceğim. E zaten buradan aldığım zaman en az 500 tl pahalıya alıyorum BTC'yi, oradan da bir kayıp var. Sizin öneriniz nedir? BTC'yi hangi borsadan almalı, sonra onu hangi yurtdışı borsasına aktararak altcoinleri almalıyız?

Sorularım çok cahilce olduysa affola  Smiley
full member
Activity: 630
Merit: 102
Öncelikle tebrik ederim hocam yorumlarınızı okudum.

Kar oranı genelde kaç olunca çıkıyorsunuz pozisyondan ? (Tabi biliyorum öncesinde direnç noktası hedefleriniz oluyor ama %15 %40 vs gibi bir hedefiniz oluyor mu)

Ayrıca coin seçimi yaparken sanırım hem teknik hem temel analiz yapıyorsunuz? Doğru mudur?

member
Activity: 152
ImmVRse | Disrupting the VR industry
hocam tebrik ederim.millet konuyu okumamış heralde 250.000 TL yi 900.000 TL yapmış arkadaş.bu kadar sürede çok güzel kazanç.o kadar param olsa emekliliğimi ilan ederdim
full member
Activity: 602
Merit: 120
Hiç kimse burada size 250 bin tlnizi hangi alt coine yatırım yapamabileceğinizi söylemez böyle bir riske girmez.. Söylesede ya spam hesaptır yada umursamazdır. Cebindeki 250 bini kimsenin yönlendirmesine izin vermemek lazım burada adam 500 tl ile belki işlem yapıyor sana derki şu altcoine yatırım yap ondan sonra bir düşer senin 250 bin tl olur 10 000 tl olmaz diye bakma imkansız değil o yüzden çok fazla riske atmamak gerek bu parayı. Demişsin ki gözden çıkarabileceğim bir rakam o zaman araştırıp paranı an azıdan 10 a bölerek alt coinlere yatırım yapabilirsin. Ama bu riski senin göze alman lazım. İyi aaştırıp ico dan bile girebilirsin...
newbie
Activity: 40
@ khaynustroya arkadaşımızı tebrik ediyorum. Gerçekten başarıyla ilerliyor. Ancak benim gibi şüpheci arkadaşlar için bir ekran görüntüsü paylaşabilir misin? Hareketleri gösteren bir extre muhteşem olurdu. Elbette amaçsızca böyle bir talepte bulunmuyorum. Eğer dediklerine dair bir kanıt görürsem yaptığın hareketleri kopyalamayı düşünüyorum Smiley
full member
Activity: 182
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Şahsi olarak elimde 250 bin lira olsa bunu %70'ini Btc %30'unu da Eth alıp beklerdim. Uzun vadede güzel kâr bırakır ikiside Smiley
newbie
Activity: 46
@khaynustroya ; BTC düşüşte iken sepet de farklılık var mı aynı şekilde mi?

250 K şuanda 600 K olmuş güzel başarı.

Evet aynı şekilde. Btc bazında kaybı göze alamadığım için dolara dönmedim. Zaten btc'nin fiyatı ile kısa vadede ilgilenmiyorum. Şu an altcoinlerde müthiş bir alım fırsatı var. Uzun vadeli girdim bu sefer altcoinlere.

Yatırım tavsiyesi değildir, herkese bol kazançlar.
jr. member
Activity: 81
Merit: 3
@khaynustroya ; BTC düşüşte iken sepet de farklılık var mı aynı şekilde mi?

250 K şuanda 600 K olmuş güzel başarı.
newbie
Listelendiği coinlere giriş yapıyorum.

Bol kazançlar.
member
Activity: 88
Forumda yeni olmama rağmen; 250 bin lira bende olsa şahsen yapacağım parayı ikiye bölüp yarısını eth diğer yarısını ise bitcoin alıp beklemek bana göre mantıklı ve uzun vadede güzel kâr bırakır.
newbie
Activity: 3
      Tebrikler Tebrikler,

Başarılarınızla ben de seviniyorum. 1,5 ay da 250 bin TL yi 3' katladınız. Umarım böyle devam edersiniz. Sizleri takip edip öğrenmeye çalışıyorum. Sağolun
newbie
Merhabalar;

Son yazdığım post da sinirle bir daha post atmayacağımı yazmıştım. Mesaj atan arkadaşların da desteği ile ''pireye kızıp yorgan yakmak'' durumundan farksız olduğunu gördüm. Bundan sonra pireleri görmezden gelerek devam etme kararı aldım.

@Egosmaster

@aliperk

İkinize de teşekkürler arkadaşlar.

Gelelim bir yatırım konusuna.

Elimdeki btc'yi tutuyorum, fiat paraya dönmedim. Önümüzdeki günlerde 3.2 k gibi değerleri gördüğü anda altcoinlere yöneleceğim.

# Eth => 10 btc

# Xmr => 10 btc

# Ltc => 10 btc

# Xrp => 6 btc

# Lsk => 7 btc

# Strat => 10 btc

# Xem => 7 btc

Herkese bol kazançlar.
Pages:
Jump to: