Pages:
Author

Topic: 250 bin lira ile yatırım yapmayı planlıyorum. - page 6. (Read 10749 times)

member
Activity: 112
Merit: 10
An itibariyle tüm yatırımı stratis'e çevirdim. 18 k civarı stratis aldım. 0.50 dolarlık artışa fitim.

en çabuk toparlanan platformlardan biri, bende dibi görmesinden sonra tüm btc lerimi stratise gemiş durumdayım , sonuna kadar devam be...
newbie
Activity: 46
Merit: 0
An itibariyle tüm yatırımı stratis'e çevirdim. 18 k civarı stratis aldım. 0.50 dolarlık artışa fitim.
newbie
Son on gündür btc artışından dolayı trade yapamıyorum, evet hala daha para kazanıyorum ama şaşkına dönmüş durumdayım. Segwit tamamlanana kadar sanırım bu şekilde ilerleyecek, yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ledger wallet içerisinde tutuyorum halihazırda.

Çatallanma, 2 trade ve son yükselişlerden sonra yüzde 70 kar durumuna ulaştım. Bunu açıklamam yanlış anlaşılmasın arkadaşlar, sadece tecrübe ettiğim sürece dair bilgilendirme yapmak niyetindeyim.
sr. member
Activity: 378
Merit: 251
Eğer yatırım yapılacaksa ne olursa olsun ethereum, waves, bitcoin ve stratis gibi bilindik, başarılı altcoinlere yatırım yapılmalı diye düşünüyorum ayrıca bu coinlerin Ledger wallet tarafından desteklenmesi seni uzun vade de tokenlerinin çalınması riskinden korur.
newbie
Son mesajı attığımdan beri btc'deki güzel yükseliş sebebi ile her hangi bir harekette bulunmadım. Şu an stratis düşüşte 7 dolar seviyelerinden giriş yapmayı planlıyorum.
member
Activity: 107
Rakam büyüdükçe mutlaka fiziksel wallet ve fiziksel walletteki altcoinler elde tutulmalı. Bu piyasaya güven falan olmaz, bir günde tüm yatırımınız kaybolabilir.
member
Activity: 117
Bu piyasaya o rakamla yatırım yapılacaksa mutlaka sağlam kağıtlara oynanmalı btc,waves,eth vb
newbie
Merhaba arkadaşlar,

Kafanızda bir fikir oluşması için ara ara yaptığım işlemlerle ilgili post gireceğim Bu gün itibarı ile wawes'den 6 k$ + daha yazdım. Şu anda tekrar tüm yatırımı btc'ye çevirdim. Bu gün tekrar düşüşe geçmesi ile bütün odağımı stratis'e kaydırdım. Kafamdaki sınırın altına inerse tüm yatırımı o tarafa çekeceğim, incelemek üzere önerilere açığım. Ayrıca her yaptığım alım satım işlemi sonrası kazancın ufak bir kısmını icolara ayıracağım. O parayı hiç kazanmamış farz ederek. İcolar ile ilgili tüm önerilerinize yine incelemek üzere açığım. Herkese iyi geceler, bol kazançlar.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
250000 TL'm olsa %60-40 ETH-BTC yapar, unutur arkama yaslanır, aileme benden sonra gelecek nesiller için private key bilgilerimi saklardım. Başıma bir iş gelince bulabilecekleri şekil...
full member
Activity: 252
Merit: 101
Şu saatten sonra bccnin 400 dolara yükseleceğini hiç sanmıyorum. Herkesin çöp olarak gördüğü bir şeydi ve tekrar çöp olduğunu kanıtladı. Azalarak bitecektir.

@cacakax paranız hangi borsada ise muhtemelen o borsada bcc seçeneği eklenmiştir. Oradan trade yapabilirsiniz.
Objekti olarak bak! Dünya savisindada, Silah'lari hem sag'a hemde Sol'a satanlar kazandi. BTC BCC farkedmez yatirimci icin, zaten piyasayi onlar belirliyor.
Simdi biraz hareket gelir pesinde balinalarin yaninda gezen kück baliklar olur, ayni onlar gibi geriside girer birden 400$ gecer ve BTC 100-300 geriler tekrar. bunlar fiktion degil, haftada 2-3 kez borsalarda belirli hamleler.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Şu saatten sonra bccnin 400 dolara yükseleceğini hiç sanmıyorum. Herkesin çöp olarak gördüğü bir şeydi ve tekrar çöp olduğunu kanıtladı. Azalarak bitecektir.

@cacakax paranız hangi borsada ise muhtemelen o borsada bcc seçeneği eklenmiştir. Oradan trade yapabilirsiniz.
full member
3 hafta önce 10.000$ yatiran kisi suanda 1.83 kati zenginlesti, firsati kullanip MTL, STRAT, OMG, CVC, PAY gibi Coinlere yatiran haftaya tekrar 2katina cikacaktir!
6 haftada kazanc 3.66 kati Smiley iyi is!
Haziranda alan arkadasin hesabindada suanda BCC var, ama beklersen 400$ trkar yükselecek
newbie
O 250bin ile BTC alsaydın hocam kendi cüzdanına.

Sonra da dün ve bugün BCC mi BCH mi denen meretten aynı private key ile BCC walletına import etseydin, bugün %1400leri gördü. Şu anda paran 2-3 milyoncuk olmuştu...

Merhaba ne anlatmak istediğinizi anlayamadım. Geçen hafta btc alımını yaptım, Almanya'ya gittim özel işlerim için. Ledger hardware wallet da duruyor şu an. nasıl % 1400'leri görüyor ?

Hard Fork öncese (1.Agustos öncesi) BTC aldiysaniz, suanda BTC'niz kadar BCC (BCH) BitCoin Cash sahibisiniz! Ttk sorununuz, BCC bir ara1400$ idi, su anda 300$ tekrar düsmekte!
Bunu degerlendirmelsiniz!

Aynen öyle hocam. Geçti gitti zaten. O tren de kaçtı. Umarım 250bininiz kat kat artar... Böyle fırsatlar herzaman olmazdı. Ama yurtdışında olmanız ve pc başında olmamanızdan dolayı kaçırdınız güzelim fırsatı.

Sağlık olsun ne diyelim. Umarım daha iyileri çıkar karşınıza ileride. Sürekli takipte kalmak en iyisi...

Dün akşam yazdığın post üzerine iktisatcı nickli arkadaşın yardımı ile bcc'leri export edip btc'ye çevirdim şimdiden +10 k $ yazdım. Çok teşekkür ederim uyarın için. keşke biraz erken fark edebilseydim lakin bu da benim için yeterli.
member
Activity: 299
Merit: 11

Sonra da dün ve bugün BCC mi BCH mi denen meretten aynı private key ile BCC walletına import etseydin, bugün %1400leri gördü. Şu anda paran 2-3 milyoncuk olmuştu...

Merhaba ne anlatmak istediğinizi anlayamadım. Geçen hafta btc alımını yaptım, Almanya'ya gittim özel işlerim için. Ledger hardware wallet da duruyor şu an. nasıl % 1400'leri görüyor ?

Hard Fork öncese (1.Agustos öncesi) BTC aldiysaniz, suanda BTC'niz kadar BCC (BCH) BitCoin Cash sahibisiniz! Tek sorununuz, BCC bir ara1400$ idi, su anda 300$ tekrar düsmekte!
Bunu degerlendirememeniz!

Hocam örnek 2 bin liralık bitcoin aldım diyelim 1 haziranda şimdi bana da gelmişmidir ?nereye geliyor bcc benim param borsada bu arada

teşekkürler
sr. member
Activity: 798
Merit: 277

Hard Fork öncese (1.Agustos öncesi) BTC aldiysaniz, suanda BTC'niz kadar BCC (BCH) BitCoin Cash sahibisiniz! Ttk sorununuz, BCC bir ara1400$ idi, su anda 300$ tekrar düsmekte!
Bunu degerlendirmelsiniz!

Aynen öyle hocam. Geçti gitti zaten. O tren de kaçtı. Umarım 250bininiz kat kat artar... Böyle fırsatlar herzaman olmazdı. Ama yurtdışında olmanız ve pc başında olmamanızdan dolayı kaçırdınız güzelim fırsatı.

Sağlık olsun ne diyelim. Umarım daha iyileri çıkar karşınıza ileride. Sürekli takipte kalmak en iyisi...
full member

Hard Fork öncese (1.Agustos öncesi) BTC aldiysaniz, suanda BTC'niz kadar BCC (BCH) BitCoin Cash sahibisiniz! Tek sorununuz, BCC bir ara1400$ idi, su anda 300$ tekrar düsmekte!
Bunu degerlendirememeniz!
newbie

full member
Activity: 616
Merit: 118
Parası olan kazanıyor arkadaş acayip bire gündü benım ıcın
member
Activity: 112
umarım konuyu açtığınız tarihte yatırımı yapmışsınızdır. Bende ilk böyle bir konu açmıştım, şuan evi arabayı dükkanı satmadığıma pişmanım Smiley
sr. member
Activity: 798
Merit: 277

Pages:
Jump to: